Najatraktivniji kompleks u Novom Sadu
Park Novi Residence
Stambeni kompleks u Milana Ješića Ibre, Novi Sad
Pozovite
City Expert

Park Novi Residence - Novogradnja Novi Sad - Najatraktivniji kompleks u Novom Sadu

Penthausi sa besplatnom krovnom terasom i drugim parking mestom gratis

Na poslednjem, sedmom spratu "Park Novi Residence" nalaze se luksuzni penthausi bez kosina površina od 78 do 138 , sa terasom duž celog stana. Penthausi su vrhunski opremljeni, imaju podno grejanje i aluminijumsku stolariju, a iz svake sobe postoji izlaz na veliku terasu. Uz kupljeni penthaus dobija se besplatna krovna terasa, koja se prostire iznad stana i kojoj se pristupa preko zajedičnog stepeništa, ali drugi stanari nemaju pristup. Krovna terasa ima priključak za struju, vodu i kanalizaciju, kao i travnjak i površine pod behatonom. Moguće je postaviti dodatan mobilijar, bez bušenja krovne površine. Uz svaki kupljeni penthaus na poklon se dobija drugo parking mesto. Penthausi se mogu platiti i putem stambenog kredita.

57.400 m²
ukupne površine
6
lamela
 
2 po + pr + 6 + ps
466
stambenih jedinica
20
lokala
529
parking mesta

Savremeno porodično stanovanje

Kompleks obuhvata šest zgrada sa ulazima iz unutrašnjeg dvorišta, što doprinosi osećaju privatnosti i bezbednosti. 466 stambenih jedinica, stanova i penthausa svih struktura, 530 garažnih mesta u dve podzemne etaže ispod cele površine kompleksa, kao i 20 poslovnih prostora na prizemnoj etaži su na raspolaganju budućim stanarima. Ceo kompleks projektovan je da pruži maksimalan komfor i funkcionalnost, upotrebom vrhunskih materijala modernog dizajna, dok je svaki detalj usmeren ka unapređenju kvaliteta života u njemu.

U unutrašnjosti dvorišta se nalazi dečije dvorište, teretana na otvorenom i natkrivene biciklane. Stambeni kompleks ima kontrolisani pristup, video nadzor i profesionalno održavanje. Lokacija je atraktivna zbog blizine budućeg gradskog parka, vrtića, osnovnih škola, hipermarketa, brzog pristupa autoputu kao i dobre povezanost sa javnim prevozom. Useljenje je planirano za 2022. godinu.

CENA OD: 1.980 €/m² + PDV

Pozovite City Expert agenta prodaje za sve informacije  021 3 400 400

Garaža

Odaberite garazno mesto ispod željene lamele u kojoj se nalazi vas budući stan.Podzemna garaža ima dva ulaza i dva izlaza, sa automatskom rampom za kontrolu pristupa. Garaži se pristupa iz ulice Đorđa Nikšića-Johana, prostire se na dve podzemne etaže, ukupan broj garažnih mesta je 520. Prosečna površina garažnog mesta je 12 m². Kapacitet mesta koja imaju mogućnost priključka električnih punjača za električna vozila je do 30 mesta. Iz obe podzemne etaže se sa 6 putničkih liftova pristupa svim nivoima u svih 6 lamela.

POGLEDAJTE VIDEOPARK NOVI RESIDENCE

U blizini svega važnog

“Park Novi Residence” smešten je na mirnoj lokaciji koja nudi osećaj privatnosti. Izlaz na Bulevar Evrope i blizina autoputa E-75, omogućava odličnu povezanost sa svim delovima Novog Sada dok neposredna blizina više osnovnih i srednjih škola, vrtića, prodavnica, hiper marketa, banka, apoteka, štedi vreme i pretvara ga u najdragoceniju stvar – vreme koje ćete provesti sa porodicom.

  • Vrtić "Tri majke Jevrosime" - 700 m
  • Vrtić "Veseli vozić" - 800 m
  • Osnovna škola "Svetozar Marković Toza" - 1000 m
  • Medicinski fakultet - 2,3 km
  • Lidl - 300 m
  • Dom zdravlja - 750 m
  • Benzinska stanica - 500 m
  • Banka 700 m
  • Pošta - 600 m

Jedinstven kompleks u Novom Sadu - stambeno-poslovni objekat na Novom Naselju

Preduzeće Inobačka d.o.o. Novi Sad, sa više od tri decenije iskustva u gradnji vam predstavlja novi stambeno-poslovni centar “Park Novi Residence” na sjajnoj lokaciji u Novom Sadu.

PONUDA STANOVA

109.26 m²

Penthouse

131.60 m²

Penthouse

131.09 m²

Penthouse

98.95 m²

Penthouse

108.99 m²

Penthouse

53.20 m²

Penthouse

150.21 m²

Penthouse

150.67 m²

Penthouse

77.69 m²

Penthouse

KONTAKTIRAJTE PRODAJNI TIM

Sva pitanja o ponudi možete da postavite ovde. Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Poštovani,

Hvala Vam na interesovanju. Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Za sve dodatne informacije i asistenciju, stojimo Vam na raspolaganju na 011/44 26 000.

Vaš City Expert.

Potrebna vam je pomoć oko stambenog kredita? Potpuno besplatno!
Posetite: kreditnisavetnik.rs Ili nas pozovite: 011 44 25 000

Želim da me kontaktira prodajni tim

Prijavite se za novosti