VAŽNO: izmena u radu City Expert servisa za nekretnine

Novo iz City Experta

VAŽNO: izmena u radu City Expert agencije za nekretnine

Vandredno stanje je vanredno jer se stvari menjaju iz sata u sat. Nove mere bezbednosti za sprečavanje širenja COVID-19 virusa u Srbiji, donele su ograničenje kretanja opšte populacije u vremenskom okviru od 5 do 17 časova i zatvaranje tržnih centara, kao i ograničenje rada pijaca, trgovinskih lanaca, pekara i ostalih maloprodajnih objekata. City Expert je takođe morao da uvede neke nove bezbednosne mere.

Od danas, City Expert fotografi ne izlaze na teren

Od početka prošle nedelje, zaposleni u City Expertu su počeli da rade od kuće, sa izuzetkom fotografa. U skladu sa razvojem situacije, City Expert je doneo odluku da od danas, 23.03.2020. godine ne šalje fotografe na teren, tako da se svi zaposleni City Experta nalaze u kućnom režimu rada. To je bila očekivana, ali i izuzetno teška odluka koju smo morali da donesemo jer je osnova funkcionisanja našeg posla, odnosno naš zaštitni znak, najbolja multimedijalna prezentacija nekretnine.

Za nju su najvećim delom zaslužni fotografi i tim produkcije. Naši fotografi su posećivali svaku nekretninu za izdavanje/prodaju i profesionalno je fotografisali i snimali video, a produkcioni tim je obrađivao foto i video materijale i spajao ih u jedinstvenu medijsku prezentaciju nekretnine na tržištu (uz obrađene fotografije i video, tu je i interaktivni tlocrt stana povezan sa 360° pogledom na svaku prostoriju).

Sad više nema poseta fotografa – ali oglašavanje novih nekretnina za izdavanje i prodaju ne mora da stane. Za to ste nam potrebni vi.

Fotografišite svoju nekretninu sami (uz našu pomoć)

Da bismo nastavili da radimo ZAJEDNO, napravili smo praktični priručnik za fotografisanje nekretnine.

VAŽNO: izmena u radu City Expert servisa za nekretnine

Ako ste vlasnik nekretnine koju želite da oglasite na cityexpert.rs, na ovom linku možete da nađete sva uputstva za pravilno fotografisanje i snimanje videa vaše nekretnine. Osim “Informatora za vlasnike”, koji sadrži opšta uputstva za pripremu nekretnine za fotografisanje, tu se nalazi i “Vodič za slikanje”, kao i formular za slanje media materijala.

Nastavljamo sa radom

U ova neizvesna vremena, neophodno je da svi pokažemo solidarnost. Znamo da mnogi od vas žive od izdavanja nekretnina, a isto tako, mnogi od vas trenutno traže nekretninu za izdavanje u Beogradu ili Novom Sadu.

Svi zaposleni u kancelarijama City Experta u Beogradu i Novom Sadu rade kao i do sad, radnim danima, u uobičajenim radnim satima. Naši komercijalisti i agenti prodaje vam za sva pitanja stoje na raspolaganju u Beogradu od 9.00 do 20.00 časova, broj telefona  011 4426000, a u Novom Sadu od 10.00 do 18.00 časova, broj telefona 021 3 400 400. Javite nam se da oglasimo vašu nekretninu za izdavanje ili prodaju u Beogradu ili Novom Sadu.

Nastavićemo da radimo “normalno” dok god bude mogućnosti za to, a obaveštavaćemo vas blagovremeno o svim izmenama u režimu rada, kao i do sad.

City Expert
Najniža provizija na tržištu za vlasnike stanova