Luksuz, kvalitet i udobnost. Spoj koji se ne odbija

Predstavljamo vam naš izbor luksuznih stanova u Beogradu

Zamislite kako ispijate jutarnju kafu na svojoj novoj terasi sa prelepim pogledom na Beograd. Ili kako u svojoj prostranoj, luksuznoj dnevnoj sobi dočekujete prijatelje kako biste zajedno uživali u nedeljnom ručku. Svako zaslužuje da živi kvalitetno! Ovo leto je pravo vreme da osetite udobnost kakvu zaslužujete. Samo za vas, izdvajamo luksuzne nekretnine koje će vas ostaviti bez daha i pružiti vam luksuz o kakvom maštate i cenu koja je u skladu sa kvalitetom.

Stan sa bazenom u mirnom delu Senjaka

Stan sa bazenom u mirnom delu Senjaka
Senjak

U mirnom delu Senjaka, u okruženju sa mnogo zelenila, izdaje se moderan, nenamešten stan, površine 230 m². Stan je u kompletno renoviran 2023. godine i sadrži četiri spavaće sobe, tri kupatila, toalet, ali i prostranu i lepo osvetljenu dnevnu sobu sa kuhinjom i izlazom na terasu. Ono što posebno izdvaja ovu nekretninu jeste prostrano i lepo uređeno dvorište, sa puno zelenila i terenom za basket. U stanu se nalazi i bazen, a dozvoljeno je držanje kućnih ljubimaca. Obezbeđena su i dva parking mesta u garaži.

Cena: 6.000 €

Četvorosoban stan na Senjaku sa bazenom i teretanom

Četvorosoban stan na Senjaku sa bazenom i teretanom
Senjak

U mirnom delu Senjaka, u okruženju sa mnogo zelenila, izdaje se polunamešten, četvorosoban stan površine 160 m² sa visinom plafona od 3,1 metar. Stan ima veliku i lepo osvetljenu dnevnu sobu sa kuhinjom, tri spavaće sobe, tri kupatila, ali i teretanu i bazen. U dvorištu se nalaze velike zelene površine, sa drvećem i terenom za basket. Obezbeđeno je i jedno parking mesto u garaži.

Cena: 4.500 €

Luksuzan penthaus sa prostranom terasom u Bloku 65

Luksuzan salonac na nekoliko minuta od Hrama Svetog Save
Bloku 65

U Bloku 65 na Novom Beogradu izdaje se luksuzan i namešten penthaus površine 205 m². Penthaus ima visinu plafona od tri metara, prostranu i nameštenu terasu, namenjenu za svakodnevno uživanje, kao i prostranu i lepo osvetljenu dnevnu sobu sa izdvojenom kuhinjom. U okviru penthausa nalaze se i dva kupatila i toalet, kao i svi uređaji neophodni za svakodnevni život. Uz penthaus obezbeđena su i dva garažna mesta u podzemnoj garaži.

Cena: 5.000 €

Moderan stan u Beogradu na vodi sa pogledom na reku i grad

Moderan stan u Beogradu na vodi sa pogledom na reku i grad
Beograd na vodi

U najmodernijem kompleksu na Balkanu, Beogradu na vodi, u zgradi izgrađenoj 2022. godine izdaje se četvorosoban stan površine 120 m². Stan je uređen po standardima modernog dizajna, u potpunosti je namešten i kompletno opremljen, sa prostranom dnevnom sobom i tri savršeno uređene spavaće sobe. Stan je pet frendli i nalazi se na 12. spratu, sa kog se pruža fantastičan pogled na reku Savu i Beograd. Uz stan su obezbeđena i dva garažna mesta u podzemnoj garaži.

Cena: 3.500 €

Stan u zatvorenom kompleksu u Gornjem Zemunu

Stan u zatvorenom kompleksu u Gornjem Zemunu
Gornji grad

U Gornjem gradu u Zemunu, u Ulici Pregrevica, izdaje se trosoban stan površine 85 m², koji se nalazi na drugom spratu trospratnice izgrađene 2021. godine. Nekretnina se nalazi u zatvorenom kompleksu, sa bezbednosnim kamerama i kapijom. U stanu se nalazi prostrana i lepo osvetljena dnevna soba, dve spavaće, dva kupatila, ali i mala terasa, uređena za uživanje, okružena zelenilom. U stanu je dostupan "fan coil" sistem, koji omogućava grejanje i hlađenje.

Cena: 1.800 €

Moderno uređen stan na Neimaru sa mini teretanom

Moderno uređen stan na Neimaru sa mini teretanom
Neimar

U naselju Neimar na Vračaru izdaje se trosoban, namešten stan površine 89 m² koji je smešten u visokom prizemlju petospratnice. Stan je u izvornom stanju, u potpunosti namešten, sa dve spavaće sobe, kupatilom i prostranom dnevnom sobom. U okviru stana nalazi se mini teretana ali i moderno uređena terasa sa cvećem i garniturom za sedenje.

Cena: 3.500 €

Moderan stan na Vračaru kod Karađorđevog parka

Moderan stan na Vračaru kod Karađorđevog parka
Neimar

Na trećem spratu petospratnice, na nekoliko minuta hoda od Karađorđevog parka, izdaje se dvosoban stan površine 60 m². Stan je u potpunosti renoviran 2022. godine i ima moderno opremljenu dnevnu sobu, spavaću sobu sa francuskim ležajem, funkcionalnu i savremenu kuhinju i kupatilo. Iz dnevne sobe izlazi se direktno na terasu, koja je predviđena za opuštanje nakon napornog radnog dana. Za ovu nekretninu nije potreban depozit.

Cena: 2.000 €

Luksuzan stan u Kneza Miloša Residence

Luksuzan stan u Kneza Miloša Residence
Savski amfiteatar

U luksuznom kompleksu Kneza Miloša Residence izdaje se trosoban stan površine 93m². Stan se nalazi na prvom spratu šestospratnice i ima prostranu i lepo osvetljenu dnevnu sobu sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, dva kupatila i ostavu. Visina plafona je 3,3 metara. U okviru kompleksa Kneza Miloša Residence nalazi se bazen, raskošan spa, recepcija i obezbeđenje 24 sata. U okviru stana dobija se i parking mesto u garaži.

Cena: 3.000 €

Fantastičan pogled iz stana u West 65

Fantastičan pogled iz stana u West 65
Blok 66a

U modernom stambeno-poslovnom kompleksu West 65 izdaje se dvosoban stan površine 62 m² koji se nalazi na 30 spratu. Stan ima visinu plafona od 3,17 metara, dnevnu i spavaću sobu, kuhinju, toalet i kupatilo. Neverovatan pogled na Novi Beograd, nešto je što posebno izdvaja ovu nekretninu. U okviru West 65 nalazi se i restorani, kafići, škole za najmlađe, igraonice, salon lepote i dermatološka klinika, kao i muzička i baletna škola. Uz stan se dobija i parking mesto u garaži.

Cena: 1.950 €

Moderan stan u Yu biznis centru

Moderan stan u Yu biznis centru
Blok 12(YUBC)

U Bloku 12 u Yu biznis centru izdaje se četvorosoban stan površine 197 m² koji se nalazi na petom spratu. Stan ima prostranu dnevnu sobu, kuhinju, tri spavaće sobe, dva kupatila, toalet i terasu, a dobijaju se i dva parking mesta na korišćenje. Nekretnina je u potpunosti opremljena i sadrži sve uređaje neophodne za svakodnevan život. Nalazi se na lokaciji sa koje se lako i brzo dolazi do svih delova Beograda.

Cena: 4.000 €

Četvorosoban stan u Kneza Miloša

Četvorosoban stan u Kneza Miloša
Savski amfiteatar

Na tajnoj lokaciji u Ulici kneza Miloša izdaje se četvorosoban stan površine 102 m² sa visokim plafonima od 3,49 metara. Stan ima prostranu dnevnu sobu, tri spavaće, dva kupatila, ostavu kao i podrumske prostorije. Nekretnina je u potpunosti opremljena sa svim uređajima neophodnim za svakodnevan, lagodan život

Cena: 3.000 €

Moderan, dvosoban stan kod Tašmajdanskog parka

Moderan, dvosoban stan kod Tašmajdanskog parka
Tašmajdan

U Ulici Ilije Garašanina, u blizini Tašmajdanskog parka, izdaje se dvosoban, namešten stan površine 70 m². Stan se nalazi na petom spratu šestospratnice i ima lepo osvetljenu i prostranu dnevnu sobu, spavaću sobu sa francuskim krevetom, moderno kupatilo i terasu, sa koje se pruža lep pogled na zelenilo koje okružuje zgradu.

Cena: 2.300 €
Pored ovih stanova za izdavanje, možete pogledati i pretražiti i ostale lux stanove za izdavanje u Beogradu u našoj ponudi ovde:

Ukoliko želite da iznajmite neki od naših predloga luksuznih stanova u Beogradu gde kvalitet odgovara ceni, preko našeg sajta to možete da uradite potpuno besplatno, jer za zakupce ne postoji provizija.