Luksuz, kvalitet i udobnost. Spoj koji se ne odbija

Predstavljamo vam naš izbor luksuznih stanova u Beogradu

Zamislite kako ispijate jutarnju kafu na svojoj novoj terasi sa prelepim pogledom na Beograd. Ili kako u svojoj prostranoj, luksuznoj dnevnoj sobi dočekujete prijatelje kako biste zajedno uživali u nedeljnom ručku. Svako zaslužuje da živi kvalitetno! Ovo leto je pravo vreme da osetite udobnost kakvu zaslužujete. Samo za vas, izdvajamo luksuzne nekretnine koje će vas ostaviti bez daha i pružiti vam luksuz o kakvom maštate i cenu koja je u skladu sa kvalitetom.

Luksuzan život u blizini Crkve Svetog Marka

Luksuzan život u blizini Crkve Svetog Marka
Stara Palilula

Izdaje se kompletno namešten četvorosoban stan od 200 m² koji se nalazi u samoj blizini Crkve Svetog Marka i samog centra grada. Stan poseduje dnevni boravak koji ima izlaz na terasu sa koje se pruža neverovatan pogled, tri spavaće sobe, od kojih najveća spavaća ima izlazak na terasu, svoj garderober i kupatilo. Zatim dve dečije sobe sa svojim kupatilom, kuhinju i trpezariju. Takođe poseduje i svoje garažno mesto, interfon, kamere, obezbeđenje, lift i rampu za invalidska kolica.

Cena: 3.300 €

Život sa stilom u samom centru grada

Život sa stilom u samom centru grada
Savski amfiteatar

Izdaje se lepo namešten trosoban stan (82 m²) koji se nalazi u jedinstven stambeno-poslovni kompleks Skyline Belgrade lociran između reke Save, ulice kneza Miloša i samog centra grada. Kvalitetan i komforan dom poseduje dnevni boravak koji ima izlaz na terasu, dve spavaće sobe, kuhinju, trpezariju i dva kupatila. Pored jednog od najboljih pogleda u gradu, Skyline poseduje i recepciju, video nadzor, centralni sistem za odlaganje otpada, profesionalno održavanje, wellness, bazen, teretanu i podzemnu garažu na više nivoa.

Cena: 1.500 €

Udobnost i prelep pogled na Beograd

Udobnost i prelep pogled na Beograd
Savski amfiteatar

Nova panorama Beograda ponudiće svojim novim stanarima kvalitetan i komforan dom i ujedno će im omogućiti da se izoluju od gradske gužve dok su locirani u samom srcu grada u ulici Kneza Miloša. U novom, modernom stambenom kompleksu Skyline Belgrade nalazi se kompletno namešten trosoban stan od 100 m², prelepo uređen i osvetljen sa pogledom na Beograd. Stan poseduje dnevni boravak sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kuhinju i dva kupatila.

Cena: 2.200 €

Porodičan stan na Novom Beogradu

Porodičan stan na Novom Beogradu
Blok 67 (Belville)

Izdaje se lepo opremljen troiposoban stan (98 m²) koji se nalazi u naselju Belvil u Bloku 67. Stan poseduje dnevni boravak, tri spavaće sobe, kuhinju i dva kupatila. Iz dnevne sobe se izlazi na terasu sa pogledom na Novi Beograd.

Cena: 1.050 €

Život u luksuznom kompeksu u blizini Kalemegdana

Život u luksuznom kompeksu u blizini Kalemegdana
K-District

U novom stambeno-poslovni kompleksu K-District nalazi se trosoban, nenemašten stan od 82 m² sa dnevnim boravkom koji ima izlaz na terasu, dve spavaće sobe, kuhinjom i dva kupatila. K-District se nalazi na jedinstvenoj lokaciji, koja je kulturno i istorijski važna za Beograd, u blizini Save i Dunava. Uređen je tako da poseduje prostore namenjene deci, odmoru, rekreaciji uz mnoštvo prodavnica, restorana, kafea, knjižara i galerija. Od samog centra i ulice Kneza Mihaila možete stići za samo deset minuta hoda, dok vas od Savamale deli svega dva kilometra.

Cena: 1.000 €

Udobnost u Kneza Miloša Residence

Udobnost u Kneza Miloša Residence
Savski amfiteatar

Na Savskom vencu, u prelepom Kneza Miloša Residence izdaje se Izdaje lepo namešten dvosoban stan (56 m²). Stan poseduje udoban i lepo uređen dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinjom i izlaskom na uređenu terasu. Tu je sa stilom uređena spavaća soba sa izlaskom na terasu i sa kupatilom, Stan poseduje i svoje garažno mesto.

Cena: 1.100 €
Pored ovih stanova za izdavanje, možete pogledati i pretražiti i ostale lux stanove za izdavanje u Beogradu u našoj ponudi ovde:

Ukoliko želite da iznajmite neki od naših predloga luksuznih stanova u Beogradu gde kvalitet odgovara ceni, preko našeg sajta to možete da uradite potpuno besplatno, jer za zakupce ne postoji provizija.