Novogradnja Novi Sad - Prodaja nekretnina

Prodaja stanova u novogradnji u Novom Sadu

Prodaja i potražnja stanova u novogradnji u Novom Sadu je u porastu. U glavnom gradu Vojvodine uvek vlada interesovanje za kvalitetnim stanovima za prodaju u širem centru grada. Osim kupovine stana kao rešavanja stambenog pitanja za porodice, veliki kupci stanova u Novom Sadu su studenti koji dolaze da studiraju, odnosno njihove porodice, pogotovo ako ima više dece u porodici. Ulaganje u kupovinu garsonjere ili jednosobnog stana u Novom Sadu, pogotovo u omiljenim novosadskim naseljima, Limanima i Grbavici, je provereno dobra odluka. Novo naselje je traženo među porodicama sa decom, zbog svoje planske izgradnje, sadržaja i brojnih zelenih površina.

Novogradnja u Novom Sadu

Novi Sad je specifičan u odnosu na Beograd, jer u centru nema slobodnog prostora za gradnju novih zgrada. Stanovi u izgradnji su u najvećem broju u naseljima Telep i Salajka, a novogradnja polako počinje da uzima maha preko mosta, na Petrovaradinu.
Prema našim podacima o zgradama u izgradnji u Novom Sadu, u najvećem broju su zastupljene višeporodične nove stambene zgrade, ali grade se i novi stambeno-poslovni kompleksi.