Novogradnja - Prodaja stanova

ZA GRAĐEVINSKE INVESTITORE

Ako želite da oglasite svoju zgradu u sekciji novogradnje, popunite formular i očekujte naš poziv u najkraćem mogućem roku. Ili nam se javite na: 011 44 26 000

CITY EXPERT NOVOGRADNJA

Iskoristite sve prednosti najsavremenije usluge

Nikad veća ponuda novogradnje, nikad više potrebe za profesionalnim pristupom kupovini novogradnje. City Expert Novogradnja maksimalno olakšava i ubrzava proces kupovine stana u novogradnji zahvaljujući upotrebi vrhunske tehnologije i velikom iskustvu u vođenju kupoprodajnih procesa uz maksimalnu pravnu sigurnost.

  • Laka pretraga
  • Direktna komunikacija sa investitorima
  • Tim iskusnih agenata prodaje
  • Tim advokata
  • Bez troškova agencijske provizije

NOVOGRADNJA U SRBIJI

Građevinarstvo u Srbiji u poslednjih nekoliko godina doživljava ekspanziju. Uz velike stambeno-poslovne komplekse koji će oživeti i definisati čitave delove grada, grade se i mnogi poslovni centri, rezidencijalni kondominijumi sa zgradama ili kućama, kao i stambene zgrade niže spratnosti u rasponu od standardno do luksuzno opremljenih u najrazličitijim delovima Beograda i Novog Sada. Razvoj novogradnje postojano prati i stalni rast prodaje stanova u novogradnji. Po našim informacijama, prošle godine je broj prodatih stanova u novogradnji premašio broj kupljenih stanova u starogradnji, i to je trend na koji možemo da računamo i u budućnosti.

Iako je cena novogradnje po pravilu 20-30% veća od starogradnje, mnogi kupci se odlučuju za kupovinu stana u izgradnji.

ZAŠTO STAN U NOVOGRADNJI?

Kupovina bez ulaganja

Novi stambeni objekti se grade sa novim materijalima i uz savremene građevinske prakse što ih čini energetski efikasnim i imaju savremene sisteme grejanja i hlađenja prostora, što automatski snižava troškove za utrošenu energiju. Nova ulaganja, sem opremanja stana i održavanje zgrade, nisu potrebna nekoliko godina, a nije retkost da investitori daju garanciju za zgradu i da se ugovorom obavežu da je održavaju u određenom vremenskom periodu.

Dobra infrastruktura i parking

Novi stanovi se grade da odgovore na sve zahteve današnjeg stila života. Akcenat je stavljen na udobnu funkcionalnost. Svaki kvadrat stambenog prostora je u potpunosti iskorišćen, veći stanovi obavezno imaju više od jednog mokrog čvora, a terase su često veoma prostrane. Zgrada u novogradnji je nezamisliva bez garaže ili parkinga za stanare, što rešava veliki problem savremenih urbanih sredina.

Ušteda ako kupite na vreme

Cena novogradnje se formira u skladu sa lokacijom i opremljenošću zgrade. Građevinskim investitorima je u interesu da se nova zgrada proda, pa su spremni na pregovore u vezi sa cenom, koja raste kako gradnja objekta napreduje, kao i na ustupke i "specijalne želje" kupaca u vezi sa različitim funkcionalnim karakteristikama budućeg stana.

Povoljni stambeni krediti

Ako ste spremni da podignete stambeni kredit za kupovinu stana, dobro je znati da su krediti za kupovinu stana nikad povoljniji i sa niskim kamatnim stopama, a banke se međusobno takmiče u davanju što je moguće boljih uslova, što povoljno utiče na sve učesnike na tržištu nekretnina. Popularno je i projektno finansiranje koje kupcima garantuje sigurnost i lakše dobijanje još povoljnijeg stambenog kredita.

Povraćaj PDV-a

Jedna od najvećih prednosti  kupovine stana u novogradnji je pravo na povraćaj PDV-a, koji ostvarujete ako je stan u novogradnji prva nekretnina koju kupujete, odnosno nemate nikakvu nepokretnost na svoje ime. Iznos povraćaja PDV-a (10%) je nekoliko puta veći iznosa koji dobijete ako ste oslobođeni od poreza na prenos apsolutnih prava (2.5%), što je moguće ako je prvi stan koji kupujete stan u starogradnji.

Novogradnja kao investicija

Mnogi kupuju novogradnju kao investiciju u kvalitet života svoje porodice ili kao ulaganje koje će im doneti dobit u budućnosti. Ulaganje u nekretnine je uvek dobra ideja, pogotovo ako se nekretnina nalazi na dobroj lokaciji i dobrog je kvaliteta gradnje. 

BRZA I SIGURNA KUPOVINA STANA U NOVOGRADNJI

City Expert, prva srpska onlajn agencija za nekretnine, je od početka svog poslovanja postavila nove standarde na tržištu nekretnina, pre svega u efikasnosti i sigurnosti kupoporodajnog procesa, a zatim i u medijskoj prezentaciji i transparentnosti svih informacija u vezi sa nekretninom koju oglašavamo. Iskustvo koje smo stekli i znanja koje smo godinama usavršavali stavljamo na raspolaganje svim kupcima koji su zainteresovani za kupovinu stana u novogradnji.

  • Sve nekretnine u novogradnji u čijoj prodaji posredujemo ili ih oglašavamo su predstavljene kvalitetnim renderima ili profesionalnim fotografijama prostora i svim dostupnim informacijama, a najnaprednija pretraga vam omogućava da lako nađete nekretninu kakvu tražite - I TO POTPUNO BESPLATNO!
  • Svim kupcima nudimo direktnu komunikaciju sa investitorom uz sve prednosti City Expert usluge – I TO BEZ PROVIZIJE!
  • Svi stanovi, kuće i poslovni prostori u čijoj prodaji posredujemo mogu da se uknjiže u Katastru, a sva dokumentacija potrebna za zaključenje kupoprodajnog ugovora prolazi kroz rigoroznu kontrolu naših iskusnih agenata prodaje i tima advokata City Experta. Naši agenti su tu da Vam pruže pomoć u potrazi za idealnim stanom u novogradnji, kao i da Vam budu podrška u celokupnom kupoprodajnom procesu, kroz pružanje pravnih i finansijskih saveta i pomoći prilikom prikupljanja neophodne dokumentacije.

KUPITE STAN U NOVOGRADNJI U BEOGRADU, NOVOM SADU ILI NIŠU DIREKTNO OD INVESTITORA A UZ NAŠU PROFESIONALNU POMOĆ I BEZ PROVIZIJE.

Potrebna vam je pomoć oko stambenog kredita? Potpuno besplatno!
Posetite: www.kreditnisavetnik.rs ili pozovite 011 44 25 000