€/m²
€/m²

Novogradnja Novi Beograd - Prodaja nekretnina

Rezultata: 5
ID: 967
standard
Cena od: 2.400 €/m²
77 - 149 m²
Rata od: na upit
aktuelno
ID: 978
premium
Cena od: 3.100 €/m²
90 - 154 m²
Rata od: na upit
aktuelno
ID: 812
premium
Cena na upit
59 - 145 m²
Rata od: na upit
aktuelno
ID: 829
kondominijum
Cena na upit
33 - 232 m²
Rata od: na upit
aktuelno
ID: 152
premium
Cena na upit
155 - 330 m²
Rata od: 1902 €
prodato

Prodaja stanova u novogradnji na Novom Beogradu

Prema podacima City Experta, prodaja stanova u novogradnji na Novom Beogradu je prošle godine premašila prodaju stanova u starogradnji, i to za oko 20%. Stanovi u izgradnji su traženi pre svega zbog kvaliteta gradnje i života koji pružaju stanarima, a koji ne može da se uporedi sa starogradnjom. Novogradnja Novi Beograd prati savremene svetske trendove: u ponudi su male zgrade, stanovi u pametnim zgradama, stambeno-poslovni kompleksi sa komercijalnim sadržajima i kondominijumi kao nova vrsta stambene zajednice.

Prodaja stanova Novi Beograd

Od nekadašnje “spavaonice”, Novi Beograd je u par poslednjih dekada prerastao u poslovni centar Beograda. Mnoge domaće i strane kompanije su smeštene upravo na Novom Beogradu, što je uticalo na porast tražnje za stanovima. Nalazi se na ravnom terenu, projektovan je kao moderna gradska celina podeljena na blokove. Najznačajnije zgrade su TC Ušće i TC Delta City, Muzej savremene umetnosti, Palata „Srbija”, kongresna dvorana Sava centar, Geneksove kule, sedište Naftne industrije Srbije, sportske i koncertne dvorane Hala sportova i Beogradska arena.

Novogradnja Novi Beograd

Zbog visoko razvijene infrastrukture i pristupa obema rekama, Novi Beograd je traženo mesto za život, pa građevinski investitori koriste svaku priliku da obogate ponudu novogradnje. Ponuda je velika i uglavnom je grupisana u luksuznim stambeno-poslovnim kondominijumima i kompleksima (Savada, West 65, The One, Kennedy Residence), iako se grade i pojedinačne stambene zgrade.