ID: 381
BW Sensa
ELEGANCIJA NAJVIŠIH STANDARDA

BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac

Adresa najboljih životnih senzacija

BW Sensa se nalazi u okviru Elements kompleksa, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, duž nove saobraćajnice paralelne sa Savskom ulicom. Zgrada je pozicionirana u četvrtom redu od reke Save, u udobnom zagrljaju Savskog parka, pružajući nesvakidašnji ugođaj svojim stanarima. Elements kompleks predstavlja mesto susreta životnog stila, kvalitetne gradnje i prvoklasne lokacije, ukratko - sve najbolje od savremenog života u metropoli. Kompleks se sastoji iz zgrada “razbijenih” na više blokova, koji stvaraju upečatljivu scenu sa pogledom na staro urbano jezgro.

Vaš element za srećan život

Ovde ćete pronaći sve elemente za ispunjene i relaksirane dane, bilo da želite dinamičan ili miran porodičan život – pregršt zelenila, najbolje kafiće i restorane, idealne uslove za odmor i rekreaciju, neposrednu blizinu škole i Galerije - najboljeg mesta za šoping u Beogradu. Posebna odlika ovog kompleksa je njegova specifična geometrija, koja gotovo polovinom dužine prati Savski park i stanarima pruža kako vizuelni, tako i praktičan ugođaj. Ovakvo okruženje predstavlja idealan ambijent za život u prestonici po svim kriterijumima savremenog doba.

230
stanova
8
spratova
273
parking mesta
recepcija
multi-split sistem

Udobnost i sigurnost

BW Sensa je osmospratna zgrada sa 230 stambenih jedinica, od studija do stanova sa četiri spavaće sobe i penthouse stanovima na poslednjem, uvučenom spratu. U zavisnosti od pozicije unutar zgrade, iz stanova se pruža pogled na park ili na slikovito unutrašnje dvorište, dok je ograničen broj jedinica orijentisan ka zadivljujućoj panorami starog grada. BW Sensa je projektovana kao stambena zgrada srednje visine, sa prodavnicama u prizemlju orijentisanim prema ulici, uz dva nivoa podzemne garaže sa 273 parking mesta za stanare. U zgradi se nalazi recepcija sa obezbeđenjem za potpuni osećaj sigurnosti i bezbednosti, uz poseban deo za poštanske sandučiće.

Porodice sa decom očekuje savršeno i bezbedno okruženje, zahvaljujući neposrednoj blizini parka sa igralištem i dvorištem rezervisanim za stanare u samom podnožju zgrade. U prizemlju susedne zgrade, BW Lumie, smešten je vrtić sa odvojenim ulazom, dok se škola takođe nalazi u neposrednoj blizini, a vreme koje ćete zahvaljujući tome uštedeti sada možete da provedete još kvalitetnije sa svojim bližnjima. Mladi parovi će pronaći sve sadržaje koji se potpuno uklapaju u njihov životni stil - od odlaska u najbolje kafiće, restorane i barove duž Sava Promenade ili pak u Galeriji, gde ih očekuje i najbolje mesto za šoping i prvi IMAX bioskop na Balkanu. Iz BW Sensa se izlazi direktno u zajedničko živopisno dvorište sa igralištem i prostorom za relaksaciju, što je izuzetna privilegija u gradskim uslovima života.

Dostupni su stanovi sa jednom, dve, tri i četiri spavace sobe

 CENA OD
2.932 €/m² + PDV

Završetak radova: Drugi kvartal 2025. godine.

Parking

273 parking mesta

POGLEDAJTE PONUDU STANOVA

Stan Savski venac Prodaja Beograd - ID: 47855
ID: 47855
278.888 €
3.281 €/m²
Rata od: 1211 €
ProdajaStanBeograd
Savska, Savski venac
85 m²
Dvoiposoban
Spavaćih soba: 2
Stan Savski venac Prodaja Beograd - ID: 47856
ID: 47856
452.888 €
3.623 €/m²
Rata od: 1967 €
ProdajaStanBeograd
Savska, Savski venac
125 m²
Četvorosoban
Spavaćih soba: 3

Pozovite nas za sve informacije  011 44 26 000

 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac

Osećaj sveprisutne životne inspiracije

Puka funkcionalnost nije dovoljna da bi se upotpunio utisak novog života, neophodan je i vizuelni utisak koji oplemenjuje duh i stvara osećaj potpune ispunjenosti. BW Sensa se nalazi u okviru kompleksa koji predstavlja jedinstveni sklad dinamične i mirne gradske sredine, koncipiranog tako da zauzima središte nove vizije i plana rekonstrukcije Savske ulice u moderni evropski bulevar, sa drvoredima i cvetnim lejama, proširenim trotoarima i otvorenim platoima. Elements kompleks kruniše osećaj pripadnosti autentičnom gradskom duhu svojim upečatljivim izgledom karakterističnim za evropske gradove. Ključna arhitektonska odlika je dizajn fasade, koja zgradu razdvaja na zasebne blokove, dajući utisak šarenolikosti, ali i koherentnosti tipične velegradske ulice. U neposrednoj blizini BW Sense nalazi se budući kreativno-inovativni multifunkcionalni centar “Ložionica”, koji potpuno redefiniše prostor stare železničke okretnice i pretvara ga u savremeno mesto okupljanja.

Veza sa gradom kao nikad pre

Kada zamislite metropolu i grad dinamičan poput Beograda, ne možete a da ne pomislite na saobraćajne gužve koje otežavaju odlazak sa jednog mesta na drugo. Međutim, osim što predstavlja najekskluzivniju i najdinamičniju lokaciju u prestonici, Belgrade Waterfront je i jedna od najbolje povezanih. Pažljivo osmišljena infrastruktura idealno se nadovezuje na postojeću mrežu gradskih saobraćajnica, za olakšano kretanje u svim pravcima. U neposrednoj blizini pronaći ćete brojne stanice javnog prevoza, uključujući autobuse, tramvaje i budući metro, za laku i efikasnu vezu sa svim gradskim destinacijama. Ukoliko koristite automobil, zahvaljujući direktnom pristupu mostu Gazela povezani ste sa međunarodnim autoputem E-75. Savski most, udaljen manje od jednog kilometra, omogućava brz dolazak na Novi Beograd, dok se aerodrom Nikola Tesla nalazi na samo 15 minuta vožnje. Savska ulica koja povezuje Savski trg sa Beogradskim sajmom omogućava konekciju sa čitavim gradom u kom god smeru da se zaputite. Osim idealnih uslova za kretanje automobila i pešaka, Belgrade Waterfront poseduje i brojne staze za bicikliste koje se pružaju duž Save i Dunava.

POGLEDAJTE VIDEO  NAPRETKA RADOVA

Elegancija najviših standarda

BW Sensa poseduje sve ono što očekujete od životnog prostora u savremenoj gradskoj sredini. Svaki stan je priča za sebe, ispričana od najboljih elemenata i detalja. Višeslojni parket prekriva podove dnevnih i spavaćih soba, kao i trpezarije, dok su podovi i niže zidne površine kuhinje i kupatila opremljeni pločicama najviše klase. Takođe, kupatila poseduju najkvalitetniju sanitarnu opremu, tuš kabine sa staklenim zidovima u svim stanovima, dok se akrilne kade nalaze u sekundarnim kupatilima u stanovima sa više od dve spavaće sobe. Svi stanovi su opremljeni ručkama, kvakama i šarkama renomiranih proizvođača, za potpuni osećaj najvišeg kvaliteta završne izrade. Zgrada je povezana na sistem centralnog daljinskog grejanja, a svaki stan ima multi-split sistem za klimatizaciju sa unutrašnjim jedinicama za dnevnu i svaku spavaću sobu i jednom ili više spoljnih jedinica na balkonu.

Najviši nivo sigurnosti i komfora

Stanovi u BW Sensa projektovani su tako da se maksimalno iskoristi dnevno svetlo, što dokazano pospešuje kvalitet života. Visina plafona od 2,8 m, veliki prozori i terase u svim stanovima doprinose osećaju prostranosti i prosvetljenost spavaćih i dnevnih soba. U zavisnosti od pozicije stana unutar zgrade, vaš život će ukrašavati pogledi na unutrašnje dvorište, park ili panoramu starog grada. Osetite dodir stila, kvaliteta i funkcionalnosti u svim detaljima koji vaš životni prostor čine savremenim domom kakav zaslužujete.

 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
 • BW Sensa - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Pošaljite zahtev za razgledanje, konsultacije i više informacija o Belgrade Waterfront projektu BW Sensa, cenama i dostupnim jedinicama.

Potrebna vam je pomoć oko stambenog kredita? Potpuno besplatno!
Posetite: kreditnisavetnik.rs Ili nas pozovite: 011 44 25 000