ID: 318
W Residences Belgrade
Namenjeno kreativcima koji vrednuju luksuz i komfor

PRODATE SU SVE NEKRETNINE OVOG PROJEKTA

Ukoliko želite da vas obavestimo ukoliko neka nekretnina ovog projekta bude ponovo dostupna za prodaju ili izdavanje, popunite formular ispod. Možete pogledati i slične projekte.

BW W Residences Belgrade - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac

EKSKLUZIVNA ADRESA

W Residences Belgrade se nalazi na najpoželjnijoj adresi: sa direktnim pristupom šetalištu Sava Promenada, u srcu Belgrade Waterfronta i na samo nekoliko minuta udaljenosti od Kule Beograd, najviše zgrade i najnovijeg gradskog obeležja, kao i Galerije, najveće destinacije za šoping, gastronomiju i zabavu u regionu. Život u W Residences je kao da imate stalnu backstage propusnicu za sve što je originalno, uzbudljivo i novo oko vas, dok se odmor i uživanje u vašoj ličnoj oazi nalaze na samo nekoliko koraka udaljenosti. Uskočite pravo u akciju kada želite da vam duh oživi i napuni se energijom ili se odlučite za posmatranje sa distance.

168
stanova
253
parking mesta
16
spratova
bazen
teretana
održavanje

LUKSUZ IZ DRUGAČIJEG UGLA

W Residences Belgrade nudi bezbrižno vlasništvo za sve koji traže optimističan i zdrav život pored vode, u dinamičnom i kulturnom urbanom okruženju. To je spoj kreativnosti, inovacije i stila u savremenom življenju. To je mesto gde možete pobeći iz grada, boraveći u njegovom srcu. To je mesto gde zabava i uzbuđenje dolaze podjednako i danju i noću. To je tačka gde vaše najluđe želje i prohteve neko napokon shvata ozbiljno.

CENA: Na upit

Parking

253 parking mesta

U izgradnji
U izgradnji
U izgradnji

Pozovite nas za sve informacije  011 44 26 000

  • BW W Residences Belgrade - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
  • BW W Residences Belgrade - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
  • BW W Residences Belgrade - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
  • BW W Residences Belgrade - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac

EPICENTAR GRADSKOG CENTRA

Smeštena na markantnoj lokaciji pored novog Savskog mosta, na desnoj obali reke, zgrada W Residences Belgrade uspostavlja arhitektonsku paralelu sa zidinama beogradske tvrđave upotrebom glatke, crvene fasadne cigle i unosi vanvremenski sklad ranog modernističkog izraza čuvene zgrade BIGZ-a. Međutim, ključnu inspiraciju za idejno rešenje, kako njene spoljašnosti, tako i unutrašnjosti, daje robusna elegancija lokalne brutalističke arhitekture, ujedno odslikavajući i industrijsko nasleđe lokacije.

UZBUDLJIVI POGLEDI

Vaš stan se nalazi u sastavu posebne zgrade, čija duža strana prati tok reke. Iz pravca zapada očaraće vas pogledi koji se pružaju preko Save ka Novom Beogradu, a sa severa ka Savskom mostu, Beogradskoj tvrđavi sa Kalemegdanskim parkom i ušću dveju reka. Istočna orijentacija nudi predivne panorame istorijskog centra Beograda, dok Kula Beograd i Most na Adi izgledaju kao da su nadohvat ruke iz pravca juga.

POGLEDAJTE VIDEO  NAPRETKA RADOVA

LAKOĆA PRISUTNOSTI

W Residences Belgrade istovremeno nudi mogućnost opuštanja pored vode i dinamičnijih aktivnosti. Stanarima su na raspolaganju brojne opcije, uz zagarantovan dnevni i noćni, provod: rad ili relaksacija pored bazena na krovu, bildovanje mišića u teretani, opuštanje u spa centru ili džakuziju, uživanje u lokalnim i međunarodnim ukusima u restoranu koji je otvoren preko celog dana, druženje sa prijateljima u baru ili celonoćni ples uz muziku resident DJ-a. Naši Insajderi (unapređena verzija konsijerža) su vam na raspolaganju, pružajući stručne savete o najaktuelnijim mestima u gradu, bilo da su u pitanju barovi, restorani, spa centri, butici, zabava ili kulturni događaji.

JEDINSTVENA EKLEKTIČNOST

Boje, forme, teksture i materijali enterijera odražavaju jedinstven kolaž inspiracija, od obližnjeg ušća dveju reka, Save i Dunava, do brutalističke arhitekture i lokalnih rukotvorina. Kad se sve to spoji sa dinamičnim stilom koji je postao sinonim za W, dobija se niz iznenađenja: od delikatnih detalja inspirisanih azbukom vinčanske kulture do živih sudara boja i kontrastnih tkanina tradicionalnih tkačkih zanata. Stanarima je ostavljena puna sloboda da ovo kompleksno okruženje podignu na viši nivo, prilagođavajući ga ličnom stilu i preferencama.

  • BW W Residences Belgrade - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
  • BW W Residences Belgrade - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac
  • BW W Residences Belgrade - Beograd na vodi - Novogradnja - Savski venac

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Pošaljite zahtev za razgledanje, konsultacije i više informacija o Belgrade Waterfront projektu BW W Residences Belgrade, cenama i dostupnim jedinicama.

Potrebna vam je pomoć oko stambenog kredita? Potpuno besplatno!
Posetite: kreditnisavetnik.rs Ili nas pozovite: 011 44 25 000