Investicione nekretnine

Investirajte pametno u nekretninu u Srbiji

Tražite stan za investiranje u Beogradu ili ipak želite stan u Novom Sadu? Niste sigurni koja lokacija je najisplativija za ulaganje? Da li je bolje kupiti stan u centralnim gradskim opštinama, na luksuznoj i popularnoj lokaciji Beograd na vodi ili je isplativije i pametnije kupiti nekretninu na lokacijama u razvoju?

Pozovite City Expert prodajni tim za sve informacije.   Prikaži broj telefona »011 44 26 000

Ekskluzivni projekti

Belgrade Waterfront - Beograd na vodi - Novogradnja
Cena od: 3119 €/m²

Stanovi Beograd na vodi - je urban i ekskluzivan projekat koji se prostire na million m2. Njegova vrednost je 3 milijarde dolara i predstavlja novi centar grada i novu međunarodnu destinaciju. Trenutno ga čini 19 stambeno-poslovnih objekata od kojih je jedan od popularnijih “Beograd na vodi Kula” - najviša zgrada u regionu sa svojih 168 m visine, koja svojim sadržajima i pogledom na reku Savu i Kalemegdansku tvrđavu očarava sve ljubitelje prefinjenog života na ekskluzivnoj lokaciji.

Novogradnja Novi Sad - Nova - Mišeluk
Cena od: Cena na upit

Nekretnine Novi Sad - Na odličnoj lokaciji u Novom Sadu gradi se ekološka i moderna oaza “Solarna dolina” koja pored odlične investicije i povraćaja sredstava, čuva energiju jer će se snabdevati energijom iz obnovljivih izvora. Na ovaj način obezbediće zdraviji, lakši i komforniji život budućim kupcima i stanarima. Čak 44% površine čini zeleni prostor, dok samo 28% zauzimaju stambeni objekti, 18% privatna dvorišta i 10% kolski saobraćaj. Vlasnici mogu ugraditi solarne elektrane za proizvodnju električne energije.

Renew Concept - Novogradnja Kosmaj
Cena od: Cena na upit

Ukoliko želite život u prirodi, odmor od gužve i mnoštvo aktivnosti za sve uzraste Kosmaj je idealno rešenje. Pored zagarantovanog užitka, ono što vam ovaj jedinstven kompleks “Renew Concept” pruža je i mogućnost zarade kroz izdavanje smeštajnih jedinica. Kompleks čini hotel, kuće sa bazenom i stambene jedinice, a kupcima stanova i gostima je na raspolaganju spa i wellness centra, teretane na otvorenom, teniski tereni, bazeni, avantura park, igraonice za decu i još mnogo sadržaja.

Investirajte, povratite sredstva i dodatno zaradite

Ukoliko želite da investirate u nekretnine Beograd, nekretnine Novi Sad, ili možda u nekretnine Niš, a ne možete da odlučite koja lokacija i novogradnja je idealna za brz povraćaj uloženog, za vas imamo nekoliko predloga. Stepen izgrađenosti, lokacija kao i kvalitet gradnje utiču na cenu nekretnine, pa je stoga važno na vreme se odlučiti i uzeti onu koja će vam se najviše isplatiti i sa kojom ćete brzo povratiti uloženo.

Pozovite City Expert prodajni tim za sve informacije.   Prikaži broj telefona »011 44 26 000

Pametna investicija u nekretnine u Srbiji

Ukoliko ste srpski državljanin koji više od godinu dana ne živi u Srbiji, a želite da investirate u stan u Beogradu ili Novom Sadu, tu smo da za vas izdvojimo nekretnine čijom kupovinom ćete vratiti uložen kapital i zaraditi dodatna sredstva, kao i nekretnine u kojima ćete moći da uživate sa svojom porodicom i prijateljima.

Nekretnine Beograd

Nekretnine Beograd

Ukoliko tražite manje stanove koji će se lakše izdavati i prodavati, a koji se nalaze na lokaciji okruženoj bogatim sadržajem, naši predlozi su novogradnje “Qwin”, “V129” i “V Kvart”, koji poseduju manje stanove od 25 do 68 m². Jedno od omiljenih mesta za život u Beogradu je svakako ono sa pogledom na Adu Ciganliju, pa je naša preporuka kompleks “Singa” čiji stanovi gledaju na beogradsko more. Pametna investicija je svakako ulaganje u stan u centru Beograda, a novogradnja “Desetka” pored odlične lokacije pruža i luksuzan i ušuškan život u centru dešavanja.

Stanovi Novi Sad

Stanovi Novi Sad

Kako bi vam se investicija u Novom Sadu isplatila, potrebno je da novac uložite u nekretnine koje se nalaze na dobroj lokaciji, koje se grade od najkvalitetnijih materijala i koji pružaju udoban i miran život. Takva novogradnja je i luksuzno naselje “Hollywood Hill - NS”, kao i stambeni kompleks “Urbana vila”. Kompleksi su namenjeni za život mladim, porodičnim ljudima. Budući stanari imaće na jednom mestu sve što im je potrebno da se opuste i prepuste lepotama prirode. "Dunavski vrt" je projekat koji se izdvaja zbog fantastičnog pogleda na Frušku goru i Dunav.

Nekretnine Niš

Nekretnine Niš

Niš se poslednjih godina sve više kvalitetno gradi, zbog čega postaje dobra investiciona destinacija gde će cene kvadrata samo rasti. Novogradnja "Tankosić Oaza", gradi se od najkvalitetnijih materijala na samo tri minuta od centra Niša. Na poslednjem spratu su dva luksuzna penthausa, sa velikim zelenim površinama i pogledom na grad. U blizini Somborskog bulevara, pored budućeg naselja "Ardija Niš" grade se i "Kapije Panteleja", na mestu koje postaje centar porodičnog života. Stanovi sa pogledom na Niš, nešto je što izdvaja novi stambeni kompleks "Panorama Niša".

Pametna investicija u nekretnine na lokacijama u razvoju

Investiciona kupovina stanova na lokacijama koje imaju mogućnost da se razviju je veoma isplativa. Zbog sve veće zasićenosti Beograda, mnogi odlučuju da se presele na periferiju, gde su cene kvadrata trenutno povoljnije, ali će rasti, zbog čega su mnogi investitori počeli da grade na ovim mestima, a i firme prebacile svoja poslovanja.

Banovci

Banovci

Banovci su lokacija koja se dosta razvila u poslednjih nekoliko godina, a povećan broj firmi, novootvoreni lanci marketa, škola i bolnica uticali su na povećanje broja stanovnika. Investiranje u stan na ovoj lokaciji poput novogradnje “Dunavska panorama” je pametno ulaganje jer se nalaze na svega 20 minuta od centra Novog Beograda, a pružaju miran život sa pogledom na Dunav.

Pozovite City Expert prodajni tim za sve informacije.   Prikaži broj telefona »011 44 26 000

Dodatne informacije

Koliko se plaća porez na kupovinu stana u Srbiji?

Agencija za nekretnine City Expert ima licencirane agente koji su tu da vas vode kroz proces kupovine stana u Srbiji i odgovore vam na sva pitanja oko potrebne dokumentacije. Šta je sve potrebno za ugovor za stan i za ugovor o kapari? Šta je potrebno za kupoprodajni ugovor za stan u izgradnji i koja je njegova cena, kao i na brojna druga pitanja.

Koji porez plaćam prilikom kupovine stana - porez na prenos apsolutnih prava ili PDV?

Koji porez plaćam prilikom kupovine stana?

Prilikom kupovine stana kupac je obavezan da plati porez, bilo da se radi o porezu na prenos apsolutnih prava, bilo da je reč o porezu na dodatu vrednost (PDV). Neretko dolazi do mešanja ove dve vrste poreza, te ćemo u ovom tekstu pokušati da pojasnimo koji porez će kupac zapravo platiti.

Procedura za Srbe nerezidente prilikom kupovine stana u Srbiji

Procedura za Srbe nerezidente prilikom kupovine stana u Srbiji

Ukoliko želite da investirate svoju ušteđevinu u kupovinu stana u Srbiji, licencirani agenti City Experta su tu da vas vode kroz proces, pomognu vam sa neophodnom dokumentacijom, pojašnjenjem i ubrzaju put do novog stana.  U ovom tekstu ćemo pojasniti šta vam je se potrebno od dokumentacije da kao nerezident kupite stan u Srbiji.

Oslobađanje od poreza prilikom kupovine stana

Oslobađanje od poreza prilikom kupovine stana

Kada se odlučite za kupovinu stana, mogućnost oslobađanja od dodatnih troškova će vam sigurno olakšati ceo proces. Kako biste izbegli nedoumice u vezi sa plaćanjem poreza i mogućnošću da ga se oslobodite, pročitajte naš blog i prevaziđite sve izazove koji se mogu pojaviti.

Dokumentacija nakon kupovine nepokretnosti

Dokumentacija nakon kupovine nepokretnosti

Prateći ove savete sigurno ćete mnogo lakše završiti ceo papirološki proces i brže uživati u svom novom domu.  U ovom procesu ćete se sigurno susresti sa četiri institucije - Republičkom geodetskim zavodom, Sekretarijatom za javne prihode, Poreskom upravom i JKP “Infostan tehnologije”.

KONTAKTIRAJTE PRODAJNI TIM

Za dodatnu listu nekretnina i projekata, kontaktirajte nas putem formulara ispod. Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Poštovani,

Hvala Vam na interesovanju. Uskoro ćemo vas kontaktirati.

Za sve dodatne informacije i asistenciju, stojimo Vam na raspolaganju na 011/44 26 000.

Vaš City Expert.