Kako iznajmiti stan u Beogradu

cityexpert Saveti

Kako iznajmiti stan u Beogradu

Naći nekretninu koja Vam je potrebna nikada nije bilo lakše! Ne morate lutati po oglasima, raspitivati se kod rođaka, prijatelja i rođakovih prijatelja. Ne morate lutati po gradu i gubiti vreme, novac i nerve na gledanje nekretnina koje nisu onakve kakvima su opisane.

Uveli smo nov način poslovanja na tržište. Prikaz nekretnina na sajtu naše kompanije je objektivan, detaljan, bez prikrivanja. U nekoliko jednostavnih koraka možete doći do onoga što Vam je potrebno:

 1. Pogledajte naš sajt. Imate dve mogućnosti pregleda nekretnina: u listi ili na mapi.
 2. Podesite filtere za pretragu prema onome što tražite. Da li su Vam potrebni kuća, stan, poslovni prostor ili lokal? Da li imate ljubimca? Koji su delovi grada za koje ste zainteresovani? Treba Vam namešten ili prazan stan? Koji tip grejanja? Sve detalje koji su Vam bitni unesite u naše filtere. Svakodnevno se naša baza dopunjuje novim nekretninama
 3. Na listi rezultata možete pogledati nekretnine koje se uklapaju u Vaše parametre. Nekretnine su detaljno prikazane:
  • profesionalnim video snimkom
  • kvalitetnim fotografijama
  • interaktivnom mapom osnove stana (tlocrt)
  • osnovnim informacijama o nekretnini
  • informacijama o prostorijama i opremljenosti nekretnine
  • informacijama o okvirnim troškovima
 4. Možete stupiti u kontakt sa našom kompanijom na 3 načina:
  • Pozovite naš call centar na 011/44.26.000.
  • Popunite formu za zakazivanje gledanja određene nekretnine. U kratkom roku javiće Vam se operateri našeg call centra.
 5. U slučaju da nađete nekretninu koja Vam odgovara, možete dogovoriti termin gledanja nekretnine. U suprotnom, prema ostavljenim parametrima, naši operateri će Vas obavestiti kada u bazi bude bilo nekretnina koje odgovaraju Vašem upitu.
 6. Vaše je da se pojavite na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme. Čekaće Vas naš predstavnik i pokazaće Vam nekretninu. Ako se odlučite za nekretninu, ostaje samo da se dogovorite sa vlasnikom.

Informacije o nekretnini

Zahvaljujući jednostavnom korišćenju sajta, preciznoj pretrazi, objektivnom prikazu nekretnine, mnogo nekretnina se izda već nakon prvog gledanja. Saradnjom sa našom kompanijom štedite vreme!

Nemate šta da izgubite. Javite nam se i u rekordnom roku nađite idealno mesto za svoje novo gnezdo ili početak novog posla!

Budite deo naše revolucije!

Najniža provizija na tržištu za vlasnike stanova