Kako iznajmiti stan u Beogradu

Saveti

Kako iznajmiti stan u Beogradu

Jednostavnije nego ikada!

Mi u City Expertu znamo šta je važno i zato želimo da vam uštedimo najdragoceniji resurs koji imate: vaše vreme. Recite zbogom štampanim oglasima i beskrajnom obilaženju nekretnina koje baš i nisu onakve kakvim su ih opisali preko telefona. Ako znate šta tražite – mi znamo kako da vam pomognemo da nađete.

Ne ulepšavamo stvarnost i ne želimo da vam pošto-poto nudimo nešto čime nećete biti zadovoljni. Na našem sajtu možete da vidite nekretnine onakve kakve zaista jesu, sa svim detaljima koji mogu da vam pomognu u donošenju prave odluke. Sve nekretnine na našem sajtu su proverene i imaju uredna vlasnička dokumenta.

Nudimo vam dve mogućnosti pregleda nekretnina: u listi ili na mapi. Podesite filtere za pretragu prema zahtevima koje imate. Da li su vam potrebni kuća, stan, poslovni prostor ili lokal? Namešten ili prazan? U kojem delu grada? Koji tip grejanja? Sa garažom? Proverite baš sve što vas interesuje.

Kad dobijete rezultate pretrage, možete virtuelno da prošetate po predloženim nekretninama, jer su sve tipski i detaljno predstavljene:

  • Profesionalnim video snimkom
  • Kvalitetnim fotografijama visoke rezolucije
  • 360° virtuelnom prezentacijom nekretnine
  • Interaktivnom mapom osnove stana (tlocrt)
  • Osnovnim informacijama o nekretnini
  • Informacijama o prostorijama i opremljenosti nekretnine
  • Informacijama o okvirnim troškovima

Ako nađete nekretninu koja vam odgovara, preko našeg sajta možete jednostavno da zakažete termin gledanja nekretnine direktno sa vlasnikom. Ako slučajno ne nađete ništa (iako nam je teško da u to poverujemo), treba da znate da se naša baza svakodnevno dopunjuje novim nekretninama.

I na kraju, napomena: nalaženje odgovarajuće nekretnine nikad nije bilo ovako efikasno. Zahvaljujući jednostavnom korišćenju sajta, preciznoj pretrazi i objektivnom prikazu, veliki broj nekretnina se izda već nakon prvog gledanja. Budite spremni da u rekordnom roku nađete idealno mesto za svoje novo “gnezdo” ili početak novog posla.

Javite nam se.

Izdajem stan u Beogradu