Dešavanja u Beogradu

Tržište nekretnina / Dešavanja u Beogradu
Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије
Opština Surčin poslednjih godina privlači pažnju sve većeg broja investitora i kupaca nekretnina. Uz razvoj putne infrastrukture i otvaranje novih trgovinskih i uslužnih delatnosti, kao i zbog velikog broja privatnih i državnih projekata, poput Nacionalnog stadiona i kompleksa EXPO 2027. ova opština postaje sve privlačnija za stanovnike Beograda i šire okoline. Izgradnja Nacionalnog stadiona u Surčinu predstavlja veliki infrastrukturni projekat koji bi mogao da ima značajan uticaj na tržište nekretnina u ovoj opštini.
Dešavanja u Beogradu
Kineska Nova Godina - Vreme je za novi početak

A ne, nismo još proslavili sve. Kineska Nova godina je došla u subotu, 25. januara. Po zapadnom konceptu života, Nova godina se slavi par sati pre nego se kazaljke poklope, i par sati posle.

Dešavanja u Beogradu
Januar u Beogradu

Januar je po pravilu rezervisan za slavlja, praznike, porodicu i prijatelje. Pored slavlja, januar nam dopušta i da se malo više odmorimo, malo više ulenjimo i malo više opustimo. Ukoliko budete želeli da se razmrdate ovog meseca predlažemo da planirate bioskop, klizanje i posetu nekoj od novogodišnjih manifestacija. Pogledajte naš vodič za januar u Beogradu, aktivirajte se i izađite na svež vazduh.

Dešavanja u Beogradu
Decembar u Beogradu

Decembar je pravo vreme za novogodišnje odluke, promene i planove za narednu godinu. Neka jedna od prvih promena bude da izdvajate više vremena za sebe i svoju porodicu. U mesecu davanja, darivanja i slavlja, vreme je da se opustite, ugrejete i da uživate u novogodišnjoj magiji. U Beogradu će to makar biti lako! Saznajte šta vam donosi decembar u Beogradu.

Dešavanja u Beogradu
Novembar u Beogradu

Šta sve možete raditi ovog novembra u Beogradu? Možete uživati u lepom vremenu i Miholjskom letu, pogledati neke od najzanimljivijih filmskih ostvarenja i posetiti nekoliko sajmova posvećenih uređrenju doma i gurmanskim specijalitetima. Saznajte šta vas čeka ovog meseca u glavnom gradu.

Novo iz City Experta / Dešavanja u Beogradu
Stambeni krediti - sve što treba da znaš - Money Meetup, Beograd

Agenti City Expert-a će govoriti na money meetupu o stambenim kreditima koji organizuje CEFIN. Saznaćete: o uslovima stambenih kredita, kakva je procedura za apliciranje i dobijanje stambenih kredita, koje uslove treba da ispunite...

Dešavanja u Beogradu
Oktobar u Beogradu

Oktobar je zlatan, šaren, bogat, dinamičan, svež i zabavan. Oktobar znači da je došla prava jesen i da je vreme za izlaske, pozorište, maskenbal, sajam knjiga i novu studentsku godinu. Sada je takođe pravo vreme da pronađete novi stan i da uživate u toplini svog doma. Pogledajte šta vas očekuje ovog meseca u Beogradu.

Dešavanja u Beogradu
Septembar u Beogradu

Vreme je za školu, zimnicu, jakne i kišobrane – vreme je za zlatni septembar u Beogradu! Iako leto još uvek nije gotovo, sa dolaskom 1. septembra polako ostavljamo sunce, more i plaže i spremamo se za novi početak školske godine i nove radne pobede. Saznajte više o predstojećim događajima u glavnom gradu.

Dešavanja u Beogradu
Avgust u Beogradu

U najlepšem letnjem mesecu čekaju nas predstave i radionice na obalama Dunava i Save, koncerti i kreativne radionice i 16. po redu Beer Fest. Iskoristite ove tople dane i uživajte u avgustu. Saznajte više o dešavanjima u Beogradu uz City Expert vodič kroz kreativno leto.

Dešavanja u Beogradu
Beogradski Beer Fest 2018

I ovog avgusta Beograd će biti prestonica piva i dobre muzike. 16-ti po redu Beer Fest održava se od 15. do 19. avgusta. Saznajte šta vas čeka na najvećem regionalnom festivalu piva.

Dešavanja u Beogradu
Jul u Beogradu

Leto je zvanično počelo. U Beogradu je ponovo otvoren Narodni muzej nakon 15 godina. U toku su letnji festivali dobre muzike na otvorenom. Za najmlađe su organizovane besplatne radionice sporta i kreativnosti, a za odrasle su tu večernje projekcije u bioskopima na otvorenom. Saznajte šta vas čeka u julu u Beogradu.

Dešavanja u Beogradu
Jun u Beogradu

U junu dolazi leto, raspust, i velike vrućine, a na beogradsku kulturnu scenu dolazi pravo osveženje. U planu su filmski festivali, koncerti, noćni marketi i još mnogo toga. Počinje sezona bazena, provoda na Adi i zabave na otvorenom. Saznajte šta vas čeka u junu u Beogradu.

Dešavanja u Beogradu
Maj u Beogradu

Ovaj mesec započinjemo proslavom 1. maja i uživanjem u slobodnim danima sa porodicom i prijateljima.

Dešavanja u Beogradu
Stambeni krediti - sve što treba da znaš - Money Meetup, Beograd

Agenti City Expert-a će govoriti na money meetupu o stambenim kreditima koji organizuje CEFIN uz podršku Impact Hub Belgrade. Saznaćete: o uslovima stambenih kredita, kakva je procedura za apliciranje i dobijanje stambenih kredita, koje uslove treba da ispuniš...

Dešavanja u Beogradu
April u Beogradu

April u Beogradu, opevan u čuvenoj pesmi, označava pravi početak proleća. Ceo mesec će biti obeležen muzikom, sajmovima, arhitekturom, ali i festivalom viteštva i prodajom rukotvorina. Zajedno sa prirodom i ceo grad se probudio iz zimskog sna. Probudite se i vi i pogledajte šta vas sve očekuje i ovom mesecu.

Pages