Dešavanja u Kragujevcu

Dešavanja u Kragujevcu
Zašto je Kragujevac zaslužio najmoderniji i najluksuzniji kompleks?

Trebalo je vremena da Kragujevac postane prva srpska prestonica i grad koji je po mnogo čemu bio prvi. Trebalo je vremena i da dobije prvi zatvoreni kompleks sa spa i wellness centrom u gradu.

Dešavanja u Kragujevcu
Kragujevac je uvek bio prvi, zato zaslužuje samo najbolje

U prvoj prestonici Kneževine Srbije, na mestu gde je proglašen prvi srpski ustav, u prvom srpskom gradu u kom je pročitana odluka Berlinskog kongresa da Srbija postaje nezavisna država, gde je osnovan prvi Licej, prvo pozorište i prva gimnazija, stiže i prvi kompleks sa bazenom, spa centrom i teretanom. Tesla Palace je najmoderniji i najluksuzniji kompleks zatvorenog tipa u Kragujevcu, na 31.500 kvadratnih metara, u kome će sve generacije pronaći zabavu ali i svoje parče luksuza.

Dešavanja u Kragujevcu
Na mestu gde je zasijala prva sijalica u Srbiji, stiže najmoderniji kondominijum “Tesla Palace”

"Dođe sunce i pred naša vrata. I javlja nam da je na naš prag došlo da nas izvede iz učmalosti na poprište čovečanske utakmice u nadmetanju za postignuće najvećeg čovečanskih dobara civilizacije i slobode", uzviknuo je oduševljeno kralj Milan Obrenović u leto 1884. godine prilikom paljenja prve sijalice u Srbiji u Vojno-tehničkom zavodu u Kragujevcu i pionirskog poduhvata naše industrijalizacije.