Uređenje stana

Uređenje stana
Zdravije okruženje u vašem domu u nekoliko koraka!
U vrtlogu brze svakodnevice, dom u koji na kraju dugog dana dolazite treba da bude oaza zdravog okruženja gde se možete opustiti i odmoriti. Sa porastom svesti i interesovanja za poboljšanje kvaliteta života u svim aspektima, odlučili smo se pozabavimo temom kako možete svoj stan ili kuću učiniti zdravijim prostorom za život!
Uređenje stana
Uređenje dečije sobe - kreativni i korisni saveti

Stvaranje prostora za igru i rast vašeg mališana može i trebalo bi da bude zabavno iskustvo. Međutim, može vam predstavljati izazov jer na kraju krajeva, lepa i funkcionalna soba koju će vaše dete voleti sada i u godinama koje dolaze je prilično težak zadatak.

Nove zgrade i projekti / Uređenje stana
Želite da vam arhitekta besplatno uredi enterijer?

Tragate za luksuznim stanom u centru Beograda? Maštate o tome da ga uredite po svom ukusu i sa stilom? Želite da se već ove godine uselite u svoj novi dom i uživate u njegovom enterijeru?

Uređenje stana
7 znakova da je vašem domu potrebno renoviranje

Postoje neki očigledni znaci koji ukazuju na to da je vašem životnom prostoru potrebna promena. Ti neki znaci mogu značiti potpunu ili delimičnu promenu stambenog prostora. Dajemo vam nekoliko osnovnih saveta koji će vam pomoći da dođete do odgovora na pitanje da li je vašoj kući potrebno renoviranje, bilo ono potpuno ili pak parcijalno.

Uređenje stana
Kreativni i korisni saveti za novogodišnju dekoraciju
Novogodišnji i božićni praznici su period godine kada svoje raspoloženje možemo da iskoristimo na specifičan način tako što ćemo da ukrasimo i ulepšamo svoj dom. Odakle krenuti, kako ukrasiti jelku, koje boje koristiti? Ukoliko ste preplavljeni internet idejama kako urediti dom možete se naći u situaciji da na kraju preterate sa količinom ukrasa i boja čime ćete dobiti rezultat kakva niste zamišljali.
Uređenje stana
Uredi enterijer svog novog doma prateći ove korisne savete

Kupili ste stan i želite da ga ulepšate, ali niste sigurni odakle da krenete, na šta da obratite pažnju i da li ćete imati dovoljno sredstava da svoje želje pretvorite u realnost? Kako biste oblikovali prostor na najkvalitetniji i funkcionalniji način, neophodno je da razmišljate van okvira i pažljivo sagledate sve faktore koji na njega utiču, ali i uticaj samog prostora na svoje korisnike.

Uređenje stana / Naši gosti
enterijer

Letnja sezona svakako je period kada svi imamo više energije da se posvetimo uređenju svog doma. Dosadio vam je stari nameštaj, boja zidova, tepih ili vam je prosto potrebna neka promena koja će ulepšati vaš enterijer, a opet vam neće oduzeti previše vremena i sredstava.

Uređenje stana
Šta nam govori boja za 2020. godinu?

Pantone, svetski autoritet na polju boja, već 20 godina proglašava boju godine. Zanimljiv marketinški potez je brzo prerastao u najiščekivaniji događaj za profesionalce iz različitih oblasti, od sveprisutnog dizajna (grafičkog, industrijskog, enterijer), preko mode (visoke i konfekcije) do proizvođača nameštaja, tkanina, farbe i svega što možete da zamislite a da ima veze sa bojom.

Uređenje stana
kako-da-drugacije-ukrasite-dom-za-praznike

Novogodišnji praznici su jedinstvena prilika da unesete čaroliju u prostor u kojem boravite. U želji da vam pomognemo da kreirate nezaboravnu prazničnu dekoraciju, sumirali smo svetske trendove i dodali nekoliko ideja kojima možete da osvežite postojeću kolekciju ukrasa. Možda ćete u ovom tekstu naći inspiraciju i motivaciju da, pored svog doma, u dogovoru sa komšijama ukrasite ulaz u zgradu, gelendere, vrata od stana, možda čak i neko drvo u dvorištu ili ispred zgrade. Pored osmeha, praznično raspoloženje je nešto najlepše što možete da podelite sa porodicom, komšijama, kolegama, sugrađanima… i celim svetom. Što da ne, to je praznično vreme godine!

Uređenje stana
Ideje za savršenu novogodišnju dekoraciju
Verujemo da je praznični duh već uzeo maha i u vašem domu! Ukoliko nije - ne brinite, jer uz vrlo malo truda vaš dom može zasijati i izmamiti osmehe kako vaših ukućana tako i svih onih koje ćete ugosititi tokom praznične sezone.
Saveti / Uređenje stana
Ukrasite vaš dom za Halloween!

Pored mnogih praznika koji su u tradiciji našeg naroda, postoji i nekoliko praznika koji su zahvaljujući popularnoj kulturi i medijima došli u naše domove. Jedan od njih je Halloween ili Noć veštica,  za koji je većina nas saznala iz filmova i televizijskih serija. Odatle verovatno potiče i zabluda da je reč o prazniku koji su izmislili Amerikanci i koji nema nikakve veze sa evropskom tradicijom.

Saveti / Uređenje stana
6 saveta koji će vam pomoći da brže izdate stan
Mnogo je faktora koji utiču na to da li će se vaš stan dopasti zakupcima, ali ništa ne može da nadmaši prvi utisak! Ono što ljudi vide pri ulasku će najverovatnije formirati njihovu konačnu odluku.
Uređenje stana
Najkreativniji enterijeri u 2018.

U 2018. godini smo objavili 4720 nekretnina na sajtu. Među tim nekretninama najviše su bili traženi manji stanovi u centru Beograda, ali su naši korisnici bili zainteresovani i za veće stanove na periferiji. Ono što je privlačilo najviše pažnje su kreativni enterijeri, koji ne samo da su pratili trendove već su bili i originalni u svakom smislu. Pogledajte najlepše dizajnirane stanove u 2018. godini! 

Uređenje stana
Boja korala kao trend za 2019. godinu

Svake godine dizajneri enterijera, proizvođači nameštaja, tekstila i keramike željno iščekuju objavu Pantone boje godine. Pantone je svetski proizvođač boja koji zahvaljujući svojoj renomiranoj reputaciji već godinama unazad ima veliki uticaj na brojne industrije, a naročito na uređenje doma. Ove godine će dominantna boja biti boja korala. Saznajte zašto je baš ta boja zaslužila da je u 2019. vidimo svuda!

Saveti / Uređenje stana
7 načina da unesete toplinu u vaš iznajmljeni stan

Da biste se u iznajmljenom stanu osetili kao kod kuće potrebno je da enterijer prilagodite sebi. Novi stanovi za izdavanje uglavnom dolaze u modernim neutralnim tonovima, tako da ih lako možete urediti po svom ukusu. Međutim, ukoliko tražite stan za izdavanje u centru grada u nekoj od starijih zgrada, dočekaće vas enterijer iz nekog drugog vremena. Ali, i u takve stanove možete da unesete toplinu. Sve što vam je potrebno jeste malo ulaganja i malo mašte.

Pages