Saveti za vlasnike

Saveti za vlasnike
Ovako treba fotografisati nekretninu! Saveti fotografa za bržu prodaju
Da li se pitate kako fotografije enterijera u magazinima izgledaju tako profesionalno i besprekorno? Nisu uvek u pitanju luksuzne nekretnine, ali dobro uvežbani fotografi uspevaju da prostor zasija u najboljem mogućem izdanju.
Saveti za vlasnike
Pet najčešćih grešaka koje vlasnici stanova prave u proceni svoje nekretnine!
Ukoliko posedujete nekretninu i spremni ste da je izdate u zakup ili prodate, ključno važna stavka na samom početku je ispravna procena njene vrednosti. Možda mislite da to nije tako teško i verovatno ste čuli da je zlatno pravilo naći prosek cena nekretnina sličnih vašoj u istom naselju. To je dobar orijentir jer cenu svake nekretnine u najvećoj meri definiše stanje na tržištu, odnosno ponuda i potražnja u datom trenutku. S tim u vezi, možete se naći u situaciji kada je bolje da sačekate ili pak ubrzate prodaju svoje imovine.
Saveti za vlasnike
Cena kvadrata u Beogradu - Prosečne cene kvadrata po opštinama

Ukoliko planirate prodaju stana, ovo je pravi trenutak da oglasite svoju nekretninu na City Expert-u, i da na najefikasniji i najsigurniji način dođete do željenih kupaca! 

Saveti za vlasnike
Kako da efikasno upravljate svojom nekretninom: Saveti za vlasnike

Upravljanje nekretninom može biti izazovno, posebno ako izdajete svoju nekretninu. Između održavanja, određivanja cene, izbora pravog stanara i zakonskih obaveza, postoji mnogo faktora na koje treba obratiti pažnju. U ovom blogu, pružićemo vam korisne savete kako da efikasno upravljate svojom nekretninom.

Saveti za vlasnike
Prodajem stan Beograd - koji su koraci prodaje stana u Beogradu?

Kako prodati stan u Beogradu na najbrži i najefikasniji način? Koje korake je neophodno napraviti kako biste to postigli?

Saveti za vlasnike
Procenitelj nekretnina - čime se bavi i kada su vam potrebne njegove usluge?

Procena vrednosti nekretnine predstavlja tržišnu vrednost nekrenine koja je potrebna za dobijanje stambenog kredita u bankama. Izveštaj o proceni je obavezan dokument bez kojeg ne možete dobiti stambeni kredit.

Saveti za vlasnike
5 najbitnijih koraka u prodaji kuće

Odlučili ste da prodate svoju kuću, ali ne znate kako da to učinite. Odredili ste jednu cenu na  koju se niko već izvesno vreme ne javlja. Kada prodajete kuću, potrebno je da znate nekoliko stvari, kako bi proces tekao glatko. U ovom tekstu saznaćete kako da se na što bezbolniji i bolji način pripremite za prodaju kuće i kako da u što kraćem roku to ostvarite. Cena je samo jedan od razloga zbog kojih može da se desi da prodaja ne teče po planu, ali daleko od toga da je jedini.

Saveti za vlasnike
Kakve poreze plaćam kada prodam nekretninu?

Ukoliko želite da prodate stan, treba da znate da postoje određene obaveze koje ste dužni da platite državi. Većina poreza u Republici Srbiji, kada je reč o prodaji nekretnina, plaćaju kupci, ali postoje i oni koji padaju na teret prodavca. Jedan od poreza koji plaćaju vlasnici nekretnina jeste porez na kapitalnu dobit.

Saveti za vlasnike
Izdajem stan - Da li se isplati i kako započeti - City Expert
Planirate da izdate stan, a ne znate odakle da počnete? Pročitajte naš tekst i saznajte zašto je ovo isplativ biznis i kako da izvučete najbolje iz njega.
Saveti za vlasnike
Hitno prodajem stan - kako prodati stan u najkraćem roku?

Hitna prodaja stanova zahteva dobru organizaciju i efikasno delovanje. Pročitajte naš tekst i saznajte kako da na lak način prodate stan u najkraćem roku.

Saveti za vlasnike
Prodajem stan - Odakle počinjem i koji su moji koraci?

Prodajem stan, ali kako da kompletnu proceduru obavim najefikasnije?

Saveti za vlasnike
Na ovaj način nećete naći kupca ili zakupca

City Expert agenti su tu da procene realnu vrednost nekretnine i pomognu vlasnicima da je izdaju u najbržem roka. Često se dešava da, nakon više saveta, vlasnici ipak ostanu pri svom stavu, ali nakon što uvide da je cena zakupa ipak previsoka jer je interesovanje za nekretninu malo, odlučuju se da poslušaju savete licenciranih agenata i da koriguju cenu zakupa.

Saveti za vlasnike
Šta određuje vrednost nekretnine?

Želite da prodate ili izdate nekretninu, ali niste sigurni po kojoj ceni? Cena zavisi od mnogo faktora. Tako na primer ako želite da prodate svoj stan, cena će zavisiti najviše od lokacije, stepena sređenosti, spratnosti, strukture, orijentisanosti, mikrolokacija. Ukoliko pak želite da izdate stan na cenu zakupa će uticati godina gradnje zgrade, spratnost, okolina, parking mesta, kvadratura stana, opremljenost.

Saveti za vlasnike
Besplatna procena vrednost nekretnine

Procena vrednosti nekretnine daje važne smernice vlasnicima o tome kako da formiraju cenu nekretnine za proda

Saveti za vlasnike
Kako u roku od 3 dana možete da izdate svoju nekretninu pouzdanim stanarima?

Iako mnogi maštaju o tome da imaju još jednu nekretninu koja im može doneti dodatnu mesečnu zaradu, nije sve tako jednostavno kako izgleda. Mnogi vlasnici koji žele da izdaju stan ili kuću, pa čak i poslovni prostor imaju problem sa “nepouzdanim” zakupcima. Kako znati da će zakupac zaista čuvati svoj novi dom kao da je njegov?

Pages