Hitno prodajem stan - kako prodati stan u najkraćem roku?

Saveti za vlasnike

Hitno prodajem stan - kako prodati stan u najkraćem roku?

Hitna prodaja stanova zahteva dobru organizaciju i efikasno delovanje. Ukoliko vam se žuri sa prodajom vašeg stana, jasno vam je da btino uštedeti svaki minut.

Tada se postavlja ključno pitanje koje glasi: Kako prodati stan u što kraćem roku? Ne postoje prečice ka prodaji stana, ali zato postoje pametni izbori prilikom formiranja cene i oglašavanja vaše nekretnine, koji će vam uštedeti vreme i dovesti vas do cilja.

U nastavku teksta saznajte kako da na najbrži način prodate svoj stan i dođete do realne i zadovoljavajuće sume koju ćete za njega dobiti.

Hitno prodajem stan - koji su uzroci hitne prodaje stana?

Brzina kojom ćete prodati svoju nekretninu i iznos koji ćete za nju dobiti uzročno su povezani. Prilikom prodaje, vlasnici stana imaju dve opcije: da prodaju stan u što kraćem roku, pa makar i smanjili njegovu cenu, ili da čekaju idealnog kupca, čak i da to duže traje.

Međutim, dešava se da dođete u životnu situaciju kada vam je neophodno da što pre prodate stan. Razlog tome je često potreba za određenom sumom novca, te hitna prodaja stana postaje način da ovu sumu i nabavite.

Hitno prodajem stan - treba li da angažujem agenciju?

Kada je u pitanju hitna prodaja nekretnina, brzo delanje je od presudnog značaja. Zbog toga, prodaja stanova hitno zahteva brzo reagovanje kroz celokupan proces.

Svaka prodaja nekretnine podrazumeva prikupljanje neophodne dokumentacije, angažovanje advokata, fotografisanje nekretnine i njeno oglašavanje, a zatim i sastajanje sa potencijalnim kupcima i zaključivanje kupoprodajnog ugovora. Sve ovo, složićete se, nije malo posla.

Mnogi vlasnici odlučuju se da sav ovaj posao preuzmu na sebe, kako bi uštedeli novac. Međutim, uz saradnju sa agencijom uštedećete mnogo vremena i energije, što je itekako bitno kada je u pitanju hitna prodaja stana.

City Expert je pouzdana agencija za prodaju nekretnina, koja svojim inovativnim poslovanjem i požrtvovanošću klijentima, postiže rezultate u rekordnom roku. Ponudite svoju nekretninu na našoj platformi, a za sve ostalo ćemo se mi pobrinuti!

Hitno prodajem stan - kako prodati stan u najkraćem roku?

Hitno prodajem stan - kako da najbrže dođem do kupaca?

Kada ste popunili kratak formular za ponudu nekretnine, naši agenti će vas kontaktirati i pomoći vam oko pripreme sve neophodne dokumentacije. Nakon toga, naši profesionalni fotografi dolaze da fotografišu i snime vaš stan. Poslednji korak je postavljanje vašeg oglasa na našu platformu, koji obavljamo u rekordnom roku.

Ono što nas na tržištu izdvaja od konkurentnih agencija za nekretnine jeste inovativni pristup oglašavanju i promovisanju vašeg stana. Naš tim sastaviće detaljan opis vaše nekretnine, a osim fotografija izradiće i interaktivnu mapu stana i prikaz od 360 stepeni, kako bi zainteresovani kupci mogli bliže da ga upoznaju.

Uz City Expert, prodavci nekretnina dolaze u kontakt sa zainteresovanim kupcima u vrlo kratkom vremenskom roku, što je presudno kada je u pitanju hitna prodaja stanova.

Kako to postižemo?

Zahvaljujući inovativnom pristupu oglašavanja, štedimo vam vreme na zakazivanje gledanja stana sa potencijalnim kupcima koji na kraju mogu odustati. Uz našu platformu, kontaktiraće vas zaista zainteresovani kupci.

Takođe, zahvaljujući velikoj bazi potencijalnih kupaca koji nam ukazuju poverenje, vaša nekretnina biće izložena velikom broju pregleda. Onlajn poslovanje omogućuje vam da sarađujete sa našim agentima na daljinu, bez potrebe da se sastajete uživo.

Hitno prodajem stan - koja dokumentacija mi je potrebna?

Prilikom prodaje stana, potrebna su vam određena dokumenta kako bi prodaja prošla glatko i bez zastoja. Prvi i najvažniji dokument jeste vlasnički list. Osim njega, to može biti i kupoprodajni ugovor, ugovor o poklonu, ugovor o doživotnom izdržavanju ili rešenje o nasleđivanju.

Takođe, imajte na umu da se uknjiženi stanovi brže prodaju nego neuknjiženi. Razlog tome je pre svega što se većina kupaca odlučuje za uknjižene stanove. Takođe, ukoliko vaš stan nije upisan u katastar nepokretnosti, potrebno je obezbediti dodatna dokumenta, što iziskuje dodatnu količinu vremena.

Naši agenti pomoći će vam oko prikupljanja celokupne dokumentacije, kao i oko potpisivanja predugovora i ugovora o kupoprodaji, a za sva pitanja i nedoumice uvek smo na raspolaganju.

Hitno prodajem stan - kako prodati stan u najkraćem roku?

Hitno prodajem stan - koju cenu da ponudim?

Brojni su faktori koji određuju cenu nekretnine. To su pre svega lokacija, mikrolokacija, kvadratura i struktura. Koji je broj i raspored prostorija, da li stan ima jedno ili više kupatila, da li ima terasu i garažno mesto, kako je opremljen i koja je starost gradnje. Sve su ovo faktori na koje treba obratiti pažnju prilikom formiranja cene.

Hitna prodaja stana iziskuje što precizniju procenu vrednosti, kako biste dobili onoliko novca koliko nekretnina zaista vredi, a da pritom izbegnete prazan hod koji se može desiti ukoliko svoju nekretninu precenite.

City Expert agencija nudi potpuno besplatnu procenu vrednosti nekretnine, a sve u cilju što brže prodaje vašeg stana.

Takođe, prilikom hitne prodaje ponekad se savetuje da ponudite nešto nižu cenu od realne, u zavisnosti od toga koliko vam se žuri sa prodajom.

Naša misija je da vam pomognemo da u što kraćem roku pronađete idealnog kupca i zaključite ugovor po najpovoljnijim uslovima. Izaberite City Expert za oglašavanje svoje nekretnine za prodaju i uverite se u kvalitet i efikasnost naših usluga!

City Expert
Najniža provizija na tržištu za vlasnike stanova
Prodajem stan u Beogradu