Šta pruža Beograd?

Šta pruža Beograd?
Lux stanovi za izdavanje Beograd

Luksuzni stanovi su novije gradnje, redovno se održavaju, renoviraju i opremaju novim nameštajem i tehnihkom. Iako postoji mnogo različitih mišljenja u vezi sa tim šta je zapravo luksuzan stan, jedno je sigurno – luksuzni stanovi nude mnogo više. Kada kažemo više, mislimo na više prostora, više mogućnosti i više funkcionalnosti. Saznajte gde se nalaze najlepši luksuzni stanovi u Beogradu i šta oni nude.

Novo iz City Experta / Šta pruža Beograd?
Energoprojekt Sunnyville - vaše mesto pod suncem

U naselju Višnjička banja, u blizini Dunava, izgrađen je poslovno-stambeni kompleks Energoprojekt Sunnyville. Glavni inženjerski i građevinski izvođač, Energoprojekt, je kompanija čije ime već 65 godina stoji kao sinonim za kvalitet. Sunnyville je urbani kompleks namenjen mladim ljudima, parovima i porodicama koje žele da uživaju u pogledu na Dunav. Sa ukupno 215 stanova, nekoliko lokala i podzemnom garažom, ovaj kompleks je postavljen po najvišim urbanističkim i arhitektonskim standardima.

Šta pruža Beograd?
Vodič kroz svet zanatskog piva u Beogradu

U poslednjih par godina bili smo svedoci velike ekspanzije zanatskog ili “kraft” pivarstva.

Šta pruža Beograd?
Vodič kroz Skadarliju

Skadarlija, beogradska boemska četvrt, je bila i ostala jedno od najpopularnijih mesta za izlaske. Zbog blizine pozorišta Skadarliju su krajem 19. veka često posećivali glumci, pisci, i slikari. Početkom 20. veka Skadarlija je postala centar kulturnih dešavanja. U kafanama su se pisale drame, knjige, pesme, Đura Jakšić je u Skadarliji i živeo, a neretko su se ovde osnivali klubovi, udruženja i sindikati. Unikatni boemski šarm, kaldrma i kafane su do današnjeg dana zadržale duh starog Beograda.

Novo iz City Experta / Šta pruža Beograd?
Stan na dan, a za Dan zaljubljenih

Ako ste planirali da sa voljenom osobom provedete Dan zaljubljenih u Beogradu, načinili ste odličan izbor. Beograd je nadaleko čuven kao grad odličnog provoda i vrelog noćnog života. Međutim, prestonica Srbije može biti iznenađujuće romantična.

Šta pruža Beograd?
Doček Nove godine u Beogradu - najbolji provod i smeštaj

Da li su vam dosadile uobičajene proslave Nove godine? Da li biste želeli da vidite nove predele, upoznate nove ljude, zaista uživate za doček Nove godine?

Šta pruža Beograd?
Braće Jerković – naselje koje održava urbani duh Beograda
Život u urbanoj sredini lepši je kada se oko nas nalaze parkovi i igrališta. Kada na to dodamo jedan od najvećih šoping centara u Beogradu i brojne linije prevoza kojima lako možete stići do skoro svih krajeva grada, dobijate nagoveštaj onoga što naselje Braće Jerković ima da ponudi.
Šta pruža Beograd?
Upoznajte Cvetni Trg od njegovog nastanka do danas
Cvetnim Trgom ste sigurno prošli nebrojeno puta, ali da li ste se zapitali kakva je njegova istorija? Ukoliko vas interesuje kako je nastao i menjao se i da li je baš ovde otvoren prvi supermarket u Srbiji, nastavite da čitate tekst, otkrićemo vam mnoge tajne, ali ćemo vas i podsetiti zašto je ovo naselje idealno mesto za život.
Šta pruža Beograd?
Učiteljsko naselje - idealan spoj mirnog i urbanog života
Na samo 3,5km od centra grada, između bučnog Bulevara kralja Aleksandra i prometne ulice Vojislava Ilića ušuškano je Učiteljsko naselje formirano oko istoimene ulice. Ovo urbano područje predstavlja deo Konjarnika je idealno za miran porodični život u nekoj od kuća ili omanjih zgrada nedaleko od glavnih saobraćajnica.
Šta pruža Beograd?
Konjarnik - spoj prirode i gradskog života
Konjarnik i njegovi neboderi koji seku oblake, već decenijama žele dobrodošlicu i srećan put svim namernicima koji dolaze da ostanu, ali i onima koji svoj put nastavljaju dalje. On je kapija i čuvar Beograda.
Šta pruža Beograd?
Naselje Banjica - čuvar istorije i izvor dobre energije
Banjica je naselje sa velikim istorijskim nasleđem, originalnom arhitekturom i jedinstvenim stanovnicima, koji i sami predstavljaju možda najveći kvalitet ovog mesta. Prošetajte sa nama ulicama i parkovima ovog zanimljivog naselja i saznajte zašto je baš ono pravi izbor za vaš budući život.
Šta pruža Beograd?
Banovo brdo - jedinstveni spoj prirode i gradskog života
Beograd se prostire na čak 29 brda, ali kada neko kaže da ide na „Brdo“, svima je jasno o kom delu grada je reč!
Šta pruža Beograd?
Vukov spomenik - sudar tradicije i mladosti na jednom mestu
Nekada je ovaj deo grada smatran za periferiju i nepošteno bio isključen iz svih bitnijih dešavanja. Danas je ta nepravda ispravljena i Vukov spomenik je postao jedno od omiljenih mesta za život u Beogradu.
Šta pruža Beograd?
Mirijevo - Naselje uzbudljive prošlosti i užurbanog rasta
Sve brže rastuće naselje sa dugom i zanimljivom istorijom, postalo je jedno od najčešćih izbora mladih parova koji započinju porodični život. Saznajte koje su prednosti života u brdovitom i živopisnom Mirijevu!
Šta pruža Beograd?
Profesorska kolonija - ušuškana oaza mira
Naselje Profesorska kolonija se nalazi u širem centru grada na teritoriji opštine Palilula. Poznato je po profesorima Beogradskog univerziteta koji su ovu jedinstvenu četvrt osnovali dvadesetih godina prošlog veka.

Pages