Luksuzni stanovi za izdavanje

Šta pruža Beograd?

Lux stanovi za izdavanje Beograd

Luksuzni stanovi su novije gradnje, redovno se održavaju, renoviraju i opremaju novim nameštajem i tehnihkom. Iako postoji mnogo različitih mišljenja u vezi sa tim šta je zapravo luksuzan stan, jedno je sigurno – luksuzni stanovi nude mnogo više. Kada kažemo više, mislimo na više prostora, više mogućnosti i više funkcionalnosti. Saznajte gde se nalaze najlepši luksuzni stanovi u Beogradu i šta oni nude.

Luksuzni stan Beograd - kvalitet pre svega

Pri projektovanju enterijera luksuznih stanova najveći akcenat se stavlja na osvetljenost, otvorene prostorije i komfor. Luksuzni stanovi nisu prenatrpani nameštajem, već se u njima nalaze kvalitetni komadi, postavljeni tako da čine ambijentalni sklad. Ovde ćete zateći velike kuhinje sa modernim uređajima i najsavremenijim aparatima. Često su svi uređaji izdrađeni od nerđajućeg čelika ili imaju sjajnu završnicu u crnoj boji. U ovako velikim kuhinjama možete kuvati na najsavremeniji način i organizovati koktel proslave za pamećenje. Naravno, uvek ćete imati dovoljno prostora da pozovete svoje goste da prenoće, jer mnogi stanovi imaju po tri ili četiri spavaće sobe.

Za ovakve nekretnine se biraju kvalitetni materijali kao što su mermer i drvo, koji ne samo što izgledaju lepo, već odolevaju izazovima vremena. Često su u ovakvim stanovima zastupljeni nestandardno visoki plafoni i veliki prozori od poda do plafona. Za podove se koriste ili parket ili podna keramika vrhunskog kvaliteta. Ukoliko ima tepiha, oni su napravljeni od najfinijih prirodnih materijala. U uređenju ovakvog prostora akcenat je komforu, sigurnosti i prijatnom boravku.

Možda se pitate odakle potreba za takvim načinom stanovanja? Luksuz ne zadovoljava samo potrebe za lepim i ugodnim. Luksuzni stanovi nude rešenja za neke probleme sa kojima se moderan čovek najčešće sreće – nedostatkom vremena i potrebom da se opusti. Ovakvi stanovi su svetli i otvoreni, prostrani i prijatni. Dolaze sa dobrim idejnim rešenjima, tako da u njima ne morate da trošite vreme na brigu o grejanju, održavanju i parkingu.

Kako izgledaju luksuzni stanovi u Beogradu?

Stanovi ovog tipa imaju obezbeđen parking, tako da zakupci ne moraju da brinu oko traženja parking mesta. Takođe, luksuzni stanovi imaju po nekoliko spavaćih soba sa zasebnim kupatilima, pa će zakupac uvek imati prilike da pozove prijatelje da prenoće. Ovakvi stanovi su odlična zamena za hotelski smeštaj, jer imaju sve što je potrebno i dovoljno mesta za sve goste.

Luksuzne nekretnine u Beogradu imaju bolje obezbeđenje, video nadzor kako u garažama, tako i u samoj zgradi. To znači da nećete morati da brinete o bezbednosti i sigurnosti vaše imovine, već će to neko raditi za vas. Kada uzmete u obzir da je život u ovakvim stanovima zapravo alternativa borakvu u hotelu, mesečni zakup se znatno više isplati. Naročito ako tu provodite vreme sa prijateljima i ako često imate goste.

Vračar kao centar luksuza u Beogradu

Ono što je naš favorit kada su lux stanovi u pitanju jeste mogućnost pronalaska odličnog stana na atraktivnoj lokaciji. Ako živite u luksuznom stanu u centru Vračara, a imate obezbeđen parking, velike terase sa pogledom, opremljenu kuhinju i nekoliko soba, vi zaista imate priliku da upoznate jednu posebnu stranu Beograda. Živeti u luksuznom stanu na ovakvoj lokaciji podrazumeva da ćete želeti da iskusite dinamičnu stranu Beograda u kojoj se susreću elitni internacionalni restorani i gradske pijace sa domaćim, organskim proizvodima. Ovde se nalaze najlepši kafići, kafeterije, pa čak i stare kafane obnovljene u novom sjaju. Stanujući u ovim stanovima otvaraju vam se mogućnosti da otkrijete drugo lice Beograda i da iskusite lepotu dostupnosti glavnih gradskih atrakcija.

Luksuz predstavlja komfor, uživanje, kvalitet i sigurnost, a ovi stanovi pružaju baš sve to i mnogo više. Oni su savršeno mesto za odmor, za provod i za život sa stilom. Za najbolje parče života i najlepšu stranu Beograda, naši favoriti su moderne oaze u centru Vračara. Pogledajte našu ponudu lux stanova za izdavanje u Beogradu