Nove zgrade i projekti

Nove zgrade i projekti

Najluksuzniji stambeni kompleks na Balkanu, “Beograd na vodi”, uskoro dobija premium zgradu “BW Riviera” namenjenu ljubiteljima glamuroznog načina života u srcu srpske prestonice. Smeštena u prvom redu do reke Save, “BW Riviera” staje rame uz rame sa najvišom zgradom u regionu, “Kulom Beograd” zbog najsavremenije arhitekture i najekskluzivnije lokacije, sa koje će se pružati spektakularan pogled.

Nove zgrade i projekti
Uskoro nova luksuzna zgrada u sklopu Beograda na vodi

Dugoočekivana zgrada u najluksuznijem stambenom kompleksu u regionu “Beograd na vodi”, konačno će dočekati svoje kupce. Ova premium zgrada pronaći će svoje mesto na samoj obali reke Save, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kule Beograd, novog simbola prestonice. Prvi red do reke i prelep pogled sa prostranih terasa pružiće pravi užitak hedonistima i ljubiteljima luksuznog kosmopolitskog života.

Nove zgrade i projekti / Pravni saveti
Osnovni pojmovi koje treba da razumete ukoliko kupujete stan u novogradnji

Prilikom kupovine stana u novogradnji potrebno je da imate znanje o osnovnoj dokumentaciji sa kojom ćete se susresti. U ovom tekstu pojašnjavamo šta svaki dokument znači, kako bismo vam olakšali proces kupovine novogradnje.

Nove zgrade i projekti
Upoznajte Beograd na Vodi kako biste se lakše odlučili za stan
Živite u inostranstvu, a voleli biste da kupite stan u luksuznoj novogradnji “Beograd na vodi”. Niste sigurni koji stambeni objekat u sklopu kompleksa najviše odgovara vašim potrebama? Da li ste za pogled na reku Savu, zelenilo ili pak na staro gradsko jezgro? Da li želite ekskluzivni sadržaj ili volite da sa 168 metra visine posmatrate prestonicu? Svi stanovi u sklopu kompleksa “Beograd na vodi” urađeni po najvišim svetskim standardima, ali postoje nijanse u svakoj zgradi, koji izdvajaju jednu od druge.
Nove zgrade i projekti / Pravni saveti
Kako se zaštiti ako investitor kasni u izgradnji?

Kupovina stanova u izgradnji je danas vrlo zastupljena. Sve je veći broj kupaca koji se odlučuju da kupi stan koji će biti izgrađen u nekoj od novih zgrada. Postoji veliki broj prednosti kod kupovine ovakve nepokretnosti, ali je potrebno da obratite pažnju i na potencijalne rizike.

Nove zgrade i projekti
SVE NA JEDNOM MESTU: Mir i udobnost za 150 € mesečno

Petak, 17 sati. Vraćate se sa posla i nakon stresnog dana jedino što želite jeste da što pre stignete kući. Međutim, saobraćajne gužve u prestonici su svakodnevica, a ukoliko živite u starom delu Beograda, na mostovima će vas sačekati kolone vozila i nervozni vozači koji trube, pa vam je dodatna količina stresa zagarantovana.

Nove zgrade i projekti
Do 50% niža cena kvadrata na 20 minuta od centra Novog Beograda
Cene kvadrata rastu, a ekonomski stručnjaci procenjuju da će i dalje biti na visokom, ali stabilnom nivou. Samo u poslednjih godinu dana cene kvadrata u Beogradu su porasle za 15% za stanove u starogradnji i za 30% za stanove u novogradnji, pokazuju podaci Republičkog geodetskog zavoda.
Nove zgrade i projekti / Saveti
Kako se zaštititi prilikom kupovine nedovršenog stana?
Kupovina stana u početnoj fazi gradnje je isplativo rešenje za one koji ne žure sa kupovinom, a žele da uštede novac i ne plate veću cenu kvadrata kada se zgrada završi.
Nove zgrade i projekti / Uređenje stana
Želite da vam arhitekta besplatno uredi enterijer?

Tragate za luksuznim stanom u centru Beograda? Maštate o tome da ga uredite po svom ukusu i sa stilom? Želite da se već ove godine uselite u svoj novi dom i uživate u njegovom enterijeru?

Nove zgrade i projekti
Uključite čula i osetite mir u svom novom domu na Voždovcu

Ukoliko želite da pobegnete od gradske buke i gužve, a da takođe budete u mogućnosti da brzo stignete do najbitnijih delova grada imamo rešenje za vas. Na Voždovcu se gradi stambeni kompleks “Panorama Voždovca” okružen prirodom i prelepim pogledom u koji će se, prema najavi investitora, za nekih godinu dana useliti budući stanari.

Nove zgrade i projekti
Zapadna firma New Passel donosi nov pečat izgradnje i kvaliteta u Srbiju

Svi smo svedoci da je Beograd postao grad kranova. Gradi se sve više, a zgrade niču kao pečurke. U svom tom mnoštvu novogradnji, važno je izdvojiti se od konkurencije i ponuditi nešto drugačije - novogradnju koja odiše stilom i kvalitetom, a koja svojim eksterijerom ne narušava izgled okolnih zgrada, već ulepšava ulicu i ceo kraj.

Nove zgrade i projekti
Život u Zemunu je posebna priča, a evo zašto je život u novom kompleksu “Zemunka” sve što vam je potrebno

Za Zemunce, Zemun će zauvek biti večiti grad u Beogradu, a za one koji tragaju za svojim mestom među kaldrmisanim ulicama, nov stambeni kompleks “Zemunka” može postati dom koji će nositi u srcu.

Nove zgrade i projekti / Novo iz City Experta
Uz inovativne metode lako i brzo do kupaca uz City Expert tim novogradnje

Novogradnja osvaja Beograd pa je jako važno dobro se ispromovisati među konkurencijom kako bi se lako i brzo stiglo do kupaca. Zbog sve većeg izbora, kupci se danas sve više okreću novogradnji koja mora da se istakne po kvalitetu, ceni, ali i po prodajnom pristupu. Pre godinu dana smo prepoznali ovaj trend i tada krećemo sa razvojem našeg tima novogradnje na čelu sa Srđanom Mitrovićem koji dolazi iz bankarskog sektora nakon više od 13 godina rada na rukovodećim pozicijama.

Nove zgrade i projekti
Investirajte pametno u nekretnine na lokacijama u razvoju

Cene kvadrata su u porastu, ali je potražnja za nekretninama i dalje na visokom nivou, a jedan od glavnih razloga jesu i nikada niže kamate banaka.

Nove zgrade i projekti
Saznajte sve o novom luksuznom kompleksu V12 na Novom Beogradu

Ukoliko tražite kvalitetan i udoban stan u kojem ćete se osećati sigurno i prijatno, nov stambeno-poslovni kompeks V12 na Novom Beogradu može biti pravo mesto za vas.

Pages