Uskoro nova luksuzna zgrada u sklopu Beograda na vodi

Nove zgrade i projekti

Uskoro nova luksuzna zgrada u sklopu Beograda na vodi

Dugoočekivana zgrada u najluksuznijem stambenom kompleksu u regionu “Beograd na vodi”, konačno će dočekati svoje kupce. Ova premium zgrada pronaći će svoje mesto na samoj obali reke Save, sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kule Beograd, novog simbola prestonice. Prvi red do reke i prelep pogled sa prostranih terasa pružiće pravi užitak hedonistima i ljubiteljima luksuznog kosmopolitskog života.

State of the art - Spa i wellness centar

Uskoro nova luksuzna zgrada u sklopu Beograda na vodi

Nova premium zgrada će sa svojom sestrom, luskuznom zgradom “Perla”, deliti najsavremeniji spa i wellness centar na dva nivoa. Zbog velikih staklenih površina unutar stanova, pogled će se pružati na reku, a pravo opuštanje za telo i um biće omogućeno zbog najsavremenijeg spa i wellness centra namenjenog samo stanarima zgrada BW Riviera i BW Perla. Pored sauna, bazena, centra za masažu i teretana, stanari će na raspolaganju imati i juice bar za druženje i prijatne razgovore.

Pogled na reku sa 25. sprata

Uskoro nova luksuzna zgrada u sklopu Beograda na vodi

Premium zgrada će imati 25 spratova i 139 velikih, komfornih stanova. Minimalni stan imaće 120 metara kvadrata i dve spavaće sobe. Nova zgrada kompleksa BW namenjena je prefinjenom ukusu, onima koji vole luksuzan život i pravo uživanje.

Ono sto ste oduvek želeli od života i što zaslužujete

Uskoro nova luksuzna zgrada u sklopu Beograda na vodi

Nova zgrada u sklopu kompleksa Beograd na vodi imaće nesvakidašnji dizajn i upečatljivu, jedinstvenu fasadu. Dodatni benefiti luksuznog kompleksa najsavremenije arhitekture su i komforni stanovi, visoki plafoni, prostrane terase i balkoni jedinstvenog dizajna, otvoren pogled na reku, panoramu grada ili Kalemegdan i blizina grada i svega neophodnog za lep i lagodan život.

Pet friendly zgrada

Unutar zgrade nalazi se i prostrani lobi sa recepcijom i concierge servisom, kao i služba za održavanje i obezbeđenje. Ulaz zgrade biće posvećen ljubimcima, gde će biti odvojen poseban prostor za čišćenje šapica posle šetnje.

Ugrabite pretprodajne cene stanova

Želite stan u Beogradu na vodi? Ugrabite priliku i samo tokom prodajnog dana kupite stan na obali reke po početnoj ceni kvadrata. Pratite nas i saznajte uskoro sve detalje o prodajnom danu.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Prodaja stanova Beograd
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije