Naši gosti

Uređenje stana / Naši gosti
enterijer

Letnja sezona svakako je period kada svi imamo više energije da se posvetimo uređenju svog doma. Dosadio vam je stari nameštaj, boja zidova, tepih ili vam je prosto potrebna neka promena koja će ulepšati vaš enterijer, a opet vam neće oduzeti previše vremena i sredstava.

Tržište nekretnina / Naši gosti
Kako najbolje ispromovisati novogradnju među velikom konkurencijom?

Srpska prestonica ubrzano menja izgled svoje panorame, a rastuća ponuda novogradnje dovela je i do sve veće konkurencije. Donedavno je važilo mišljenje da se stanovi prodaju sami, a sada je situacija dosta drugačija. Zbog sve većeg izbora, kupci se danas sve više okreću novogradnji koja mora da se istakne po kvalitetu, ceni, ali i po prodajnom pristupu.

Naši gosti
Zemljana arhitektura u Srbiji

Gradnja kuća od zemlje deluje kao stvar prošlosti, ali nije. Ove tradicionalne tehnike se odlično uklapaju u savremene zahteve za održivim načinom života i trend su u svetu. Zato smo popričali sa Draganom Kojičić, koja se trudi da se gradnja zemljom sačuva od zaborava i unapredi kako bi odgovorila na potrebe sadašnjeg čoveka. 

Naši gosti / Zanimljivosti
Upoznajte Majstorice

Nekada „Dve stolice i majstorice“, danas “Majstorice” - na uglu Ugrinovačke i Tršćanske ulice u Zemunu nalazi se radionica dizajnerki Mile Rosić i Branke Bajsert. One se bave restauracijom i reparacijom drvenog nameštaja, dizajnom i izradom originalnih predmeta, prenošenjem znanja kroz radionice i promovisanjem ženskog preduzetništva. Upoznajte ovaj vredni dvojac - kao i nameštaj koji zahvaljujući njima dobija šansu za drugi, reparirani i dizajnirani život.

Saveti / Naši gosti
Saveti za sezonu iz Marine enterijernice

Ako do sad niste čuli za Maru, a teško nam je da poverujemo u to, evo prilike da to ispravite. Mara je dizajner enterijera i nameštaja, dekorater, osnivač Marine ENTERIJERNICE, su-osnivač “iDeco” online škole enterijera i dekoracije.

Saveti / Novo iz City Experta / Naši gosti
Ekskluzivni saveti i cake iz City Experta za pronalaženje idealnog stana

Iako nova akademska godina počinje za nekoliko nedelja, mnogi studenti još uvek traže stan u Beogradu. Ako ste među njima, poslušajte savete naše menadžerke Gordane Jović o tome kako da uštedite vreme, sačuvate živce i jednostavno saznate koja nekretnina je dobra, a koju treba da preskočite.

Naši gosti / Saveti
Kako da povećam šanse da prodam stan?
Ovo je najčešće pitanje koje dobijamo od naših klijenata koji su nam se obratili povodom prodaje nepokretnosti, i zbog toga smo rešili da vam u ovom tekstu napišemo odgovor.
Naši gosti
Đorđe Jojkić se bavi snimanjem iz vazduha. I to radi, skromno može reći, izvrsno. Snimak Beograda iz vazduha nosi dah vedrine i ponovo nam otkriva Beograd u najboljem svetlu. Više od 40 scena snimanih dronom podseća nas da je Beograd odlična turistička destinacija, ali i divno mesto za život. Njegova priča može biti inspiracija svima nama.
Naši gosti
Priča o balansu, zdravllju i sreći
Svakom od nas uvek fali malo balansa, zar ne? Poslušajte savete jednog od velikih fanova zdravog života. Marko Melih, instruktor joge i učitelj pozitivnosti.
Naši gosti
Filip Faust Gacić - Novi Beograd, raskoš i rad
Filip pravi nakit i ima svoju online prodavnicu koju uspešno vodi. Pročitajte zašto on voli Novi Beograd i kako pravi svoje raskošne komade nakita.
Naši gosti
Priča o detetu, domu, putovanju i radosti
Mina Milenković, naš prvi gost, je mama, fotograf, večiti putnik i, pre svega, pozitivna osoba. Koje su male tajne njene velike životne filozofije, odlučila je da podeli sa nama.