Kako najbolje ispromovisati novogradnju među velikom konkurencijom?

Tržište nekretnina / Naši gosti

Kako najbolje ispromovisati novogradnju među velikom konkurencijom?

Srpska prestonica ubrzano menja izgled svoje panorame, a rastuća ponuda novogradnje dovela je i do sve veće konkurencije. Donedavno je važilo mišljenje da se stanovi prodaju sami, a sada je situacija dosta drugačija. Zbog sve većeg izbora, kupci se danas sve više okreću novogradnji koja mora da se istakne po kvalitetu, ceni, ali i po prodajnom pristupu.

Zbog konkurentnosti tržišta, investitori ulažu više resursa u oglašavanje i prodaju, pa svi možemo primetiti kako novi kompleksi nisu više samo zgrade, gola četiri zida, već u sebi sadrže i reči “oaza, kapije, vrtovi” i slično, jer one od sada predstavljaju određeni stil života.

Kako doći do kupaca brzo i lako?

Novogradnja osvaja Beograd pa je jako važno dobro se ispromovisati među konkurencijom kako bi se lako i brzo stiglo do kupaca. Prepoznali smo ovaj trend i zato smo za investitore u novogradnji ponudili novu uslugu koja kombinuje prodajne, marketinške i produkcijske resurse kako bi na što bolji način predstavili novogradnju i brzo i lako stigli do kupaca.

Jedan od građevinskih investitora, kojem je saradnja sa City Expertom pomogla da brzo i efikasno stigne do kupaca jeste Mandino Kokir iz Kosmajskih vrtova, sa kojim smo razgovarali o benefitima saradnje sa nama i o samom luksuznom kompleksu koji se gradi nadomak Beograda.

Kosmajski vrtovi predstavljaju projekat koji je izgrađen po svetskim standardima i čine ga  kuće koje nude mogućnost života u prirodi daleko od gradske vreve, a blizu glavnih gradskih dešavanja. Ponuda koju karakteriše kvalitet koji odgovara ceni stambenih jedinica jesu jedan od benefita ovog projekta. Šta biste još izdvojili kao pogodnost koju nudi vaš projekat?

Projekat Kosmajski vrtovi je osmišljen da ima više benefita, jer je multifunkcionalan. Svojom kvadraturom može biti pogodan za svakodnevan život kao i za vikend varijantnu. To je ono što nas čini drugačijim na tržištu.

Kvalitet gradnje kao i pogodnosti mesečnog održavanja, dovodi svakako do lagodnosti života, da svaki odlazak iz grada može da bude samo odmor, bez organizacije sređivanja zelenih površina, zagrevanja prostora, jer oni koji kupe kuću upravo u Kosmajskim vrtovima čeka sve spremno za njihovo odmaranje u prirodi.

Tačne i precizne informacije grade poverenje kupaca

Govoreći o saradnji sa nama Mandino kaže da im je teško da se odluče šta im je najviše pomoglo jer je kompletna saradnja za njih kao investitore ovog projekta bila od velikog značaja.

Saradnja sa vama nam je olakšala deo prodaje i marketinga, jer je City Expert pružio uslugu koja je kupcima davala tačne i precizne informacije o projektu. Zbog ovoga ćemo vrlo rado preporučiti i ostalim građevinskim investitorima City Expert.

Za kraj naš sagovornik najavljuje dalje investicije u sličnom smeru, poput projekta Zrenjaninski kvartet i poslovnu zgradu u Zemunu.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije