Stan na Dan zaljubljenih

Novo iz City Experta / Šta pruža Beograd?

Stan na dan, a za Dan zaljubljenih

Ako ste planirali da sa voljenom osobom provedete Dan zaljubljenih u Beogradu, načinili ste odličan izbor. Beograd je nadaleko čuven kao grad odličnog provoda i vrelog noćnog života. Međutim, prestonica Srbije može biti iznenađujuće romantična.

Ne morate čak u Pariz da bi iskusili romantiku. Beograd može biti čudesno zavodljiv i šarmantan. U njegovom okrilju kriju se romantična mesta na kojima možete provesti nezaboravne trenutke ispunjene nežnošću.

Predstavićemo vam nekoliko apartmana iz naše ponude koji su kao idealni da u njima provedete praznik ljubavi. Ako ste želeli da voljenoj osobi pružite idealan poklon za Dan zaljubljenih, eto originalne ideje. Vas dvoje, apartman u Beogradu, a ipak daleko od svakodnevice. Privatnost, luksuz i uživanje. I sve to u slavu ljubavi…

Pre nego što se otisnete u pretragu apartmana za izdavanje u Beogradu, pogledajte nekoliko stanova koje smo izdvojili iz ponude kao posebno romantične. Različitih su stilova i u različitim krajevima:  u centru Beograda, na Novom Beogradu, Vračaru, ali jedno im je zajedničko - izrazito su romantični i intimni. Ako tražite stan na dan u Beogradu, bio to običan ili luksuzan smeštaj, spa apartman ili čak apartman sa bazenom, za ovaj Dan zaljubljenih odaberite smeštaj koji će vas ostaviti bez daha.

Za romantičare

Provedite opušten dan u udobnom i intimnom studiju u centru Beograda. Ovaj mini spa apartman pružiće vam kompletno uživanje u sauni uz čašu šampanjca sa voljenom osobom. Topli tonovi enterijera samo doprinose osećaju ušuškanosti i uživanja i izdvajaju ovaj apartman po svom šarmu.

Ljubav se pleše

Ova novobeogradska oaza uživanja, luksuzni apartman sa đakuzijem, oduzeće vam dah već pri pogledu na kraljevski bračni krevet. Zadovoljstvo na licu svog partnera lako ćete videti iz raznih uglova, zahvaljujući velikim ogledalima, koja ovom apartmanu daju izgled plesne dvorane. Uživajte u valceru sa voljenom osobom, sve do zalaska sunca, a onda se opustite u ogromnom đakuziju.

Zen relaksacija

Studio sa saunom i svedenim dizajnom koji odiše mirom dalekog istoka, pružiće vam svu udobnost i intimu potrebnu za opuštanje. Osećaj da ste daleko od svega je zagarantovan ako se samo par minuta zagledate u egzotične ribice u ogromnom akvarijumu. Ako se uželite urbanog uzbuđenja, samo izađite napolje i već ste u centru Beograda.

Za avanturiste

Za ljubitelje nesputane slobode preporučujemo prostrani apartman na Novom Beogradu, moderno opremljen, sa saunom i đakuzijem. Veličanstveni krevet ogleda se sa svih strana, pa i sa tavanice, u ogromnim ogledalima koja dodatno pojačavaju osećaj prostora i širine.

Spa centar za dvoje

Ako želite da se osećate kraljevski u Beogradu, pogledajte ovaj apartman, savršen za ljubitelje luksuza. Romantična oaza hedonizma, gde su vam jedina briga kojim redom ćete uživati u bazenu, đakuziju, sauni i ogromnom krevetu. Luksuzni stan sa bazenom je siguran način da oduševite partnera svojim stilom i maštovitovitošću.

Nadamo se da smo vam pomogli da donesete najbolju odluku šta pokloniti za Dan zaljubljenih. Sadržaji koje Beograd nudi su toliko bogati i živopisni, a privatnost i komfor u apartmanima za izdavanje u Beogradu tako zarazni, da ćete poželeti da provedete nekoliko dana daleko od svog uobičajenog života.

Osim apartmana za izdavanje koje smo opisali, u našoj ponudi naći ćete još mnogo savršenih stanova za parove. Pronađite stan na dan u Beogradu i izaberite svoje ljubavno gnezdo. Želimo vam nežan i senzualan Dan zaljubljenih!