Energoprojekt Sunnyville - vaše mesto pod suncem

Novo iz City Experta / Šta pruža Beograd?

Energoprojekt Sunnyville - vaše mesto pod suncem

U naselju Višnjička banja, u blizini Dunava, izgrađen je stambeno-poslovni kompleks Energoprojekt Sunnyville. Glavni inženjerski i građevinski izvođač, Energoprojekt, je kompanija čije ime već 67 godina stoji kao sinonim za kvalitet. Sunnyville je urbani kompleks namenjen mladim ljudima, parovima i porodicama koje žele da uživaju u pogledu na Dunav. Sa ukupno 215 stanova, nekoliko lokala i podzemnom garažom, ovaj kompleks je postavljen po najvišim urbanističkim i arhitektonskim standardima. Ukoliko tražite novi stan u Beogradu, ovaj sunčani kompleks može da vam pruži pravu oazu mira uz maksimalnu funkcionalnost.

Lokacija

Energoprojekt Sunnyville je urbanistički i arhitektonski planiran kao zelena oaza porodičnog života u Višnjičkoj banji. Nalazi se na 1,5km od Ada Huje, ponovo oživljenom ekološkom centru. Na Ada Huji se nalazi najveća karting staza na Balkanu, uređeni kej i osvetljene staze sa igralištima za decu. Centar grada je udaljen 6km, dok se BIG šoping centar nalazi na samo 1,5km. Ako tražite da kupite stan u Beogradu sa pogledom na Dunav na pravom ste mestu. U okviru samog kompleksa nalaze se lokali u kojima će biti kafe-restorani i prodavnice.

Zelena gradnja

Ono što je karakteristično za svaku novogradnju jeste da mora da ispunjava zakonski određene propise vezane za energetsku efikasnost. Inženjeri su za Energoprojekt Sunnyville otišli jedan korak više, pa je postignut energetski razred „B“. Za to su korišćeni kvalitetni građevinski materijali. „Sendvič fasadni“ zidovi sa kamenom vunom obezbeđuju izuzetnu termičku izolaciju, a samim tim i izolaciju od buke. Zelena gradnja garantuje dugotrajnost i visok standard življenja, koji podrazumeva malu potrošnju energije, veliku iskorišćenost prostora i komforne uslove za život.

Stanovi

Svi stanovi imaju savremen enterijer u neutralnim tonovima koji naglašava kvalitet ove moderne gradnje. Stanovi imaju terase, dok oni u prizemlju imaju male travnate bašte. U ponudi su različite strukture stanova: garsonjere, jednoiposobni, dvoiposobni, trosobni stanovi, kao i Sunny Lux petosobni stanovi. Stanovi su od 28m2 do 170m2. Prilagođeni su potrebama modernog čoveka, tako da svaki stan ima neprohodne sobe i prostranu dnevnu sobu. Takođe, za svaki stan je obezbeđena ostava. Estetski utisak čistine upotpunjen je malim detaljima, kao što je razvod grejanja u podu tako da nema vidljivih cevi. Takođe, svi stanovi imaju regulaciju grejanja termo ventilima. Svaki stan ima velike prozore, tako da je samo ime kompleksa zaista opravdano, jer su stanovi okupani suncem.

Moderna zgrada za modernog čoveka

Svaka zgrada ima liftove koji idu do svih etaža, uključujući i podzemne garaže. Prilaz u garažu je omogućen direktno sa saobraćajnice. Zgrade su niske spratnosti i okružene su zelenilom, a u planu je i dodatno sađenje drveća. Grejanje kolsko-pešačkih staza i oluka je senzorsko. Takođe, i spoljašnje osvetljenje i osvetljenje u garažama se aktivira na senzor. Pešačke staze su prilagođene kolicima i obezbeđen je komforan pristup svim objektima. U zgradi je uvedena optička mreža za najsavremeniju digitalnu konekciju za internet, telefon i televiziju.

Za sve one koji su u potrazi za novim domom, a interesuje ih isključivo novogradnja u Beogradu, Energoprojekt Sunnyville je odličan izbor. Urbanistički planirano naselje Višnjičko polje, u kojem se ovaj kompleks i nalazi, u okviru svog reona će imati i javne ustanove, brojne zelene površine i mesta zabavnog karaktera. Budućnost je svetla u Sunnyvill-u!

Prodaja stanova Beograd
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije