Brzi, sigurni i zvanično najbolji!

Novo iz City Experta

Brzi, sigurni i zvanično najbolja agencija za nekretnine!

City Expert je proglašen za pobednika u kategoriji onlajn servisa u velikom takmičenju za „Najboljih 50 onlajn stvari“ koje već godinama unazad organizuje PC Press. Ponosni smo što smo dobili ovako veliko priznanje i zahvalni smo PC Press-u što već godinama unazad ističe prednost digitalizacije. Najveća zahvalnost ide našim korisnicima koji koriste naš servis.

Danas kada su aplikacije i onlajn servisi svuda oko nas, prirodno je da digitalizaciju srećemo na svakom koraku. Kako je kupovina stana ili kuće jedan od najvažnijih događaja u životu svakog pojedinca, mi smo se potrudili da obezbedimo brzu i sigurnu uslugu. City Expert je radi efikasnosti uveo onlajn zakazivanje gledanja i virtuelna razgledanja nekretnina. Sve informacije o svakoj nekretnini uvek postavljamo onlajn, tako da svi naši korisnici mogu dobro da se informišu pre nego što odu da pogledaju stan.

Naši onlajn agenti prate ceo proces, od samog zakazivanja gledanja do potpisivanja ugovora i pružaju podršku u pravno-administrativnim poslovima. Pravni tim proverava svaku nekretninu pre samog objavljivanja, kako bi ceo proces bio još brži i jednostavniji.

Radimo sve unapred da bismo korisnicima ostavili više vremena za ono što im je najbitnije, za samu kupovinu stana ili kuće i za početak novog života u novom domu. Nudimo potpunu uslugu zakupa i kupovine, tako da svi naši korisnici mogu na jednom mestu da pronađu sve što im treba – od pravnog saveta do agenta za nekretnine.

Za vlasnike stanova smo obezbedili najnižu proviziju na tržištu. Medijske prezentacije i proveru dokumentacije radimo pre samog objavljivanja nekretnine, a onda koristimo napredne kanale oglašavanja da vlasnicima obezbedimo veliku vidljivost.

Nadamo se da ćemo i u narednoj godini dobiti ovako veliko priznanje, a do tada vredno radimo na tome da modernizujemo i promenimo tržište nekretnina u zemlji i regionu.