City Expert je izglasan za najbolji prop-tech startap u Srbiji

Novo iz City Experta

City Expert je izglasan za najbolji prop-tech startap u Srbiji

Veoma smo ponosni što smo izglasani za najbolji prop-tech startap u Srbiji u prvom krugu ovogodišnjih Central European Startup Awards. Kao i uvek, najveće hvala dugujemo našim fanovima i korisnicima. Bez vas ne bismo došli ovoliko daleko, a sa vama idemo još dalje. Glasajte za nas u drugom regionalnom krugu! 

Central European Startup Awards je najveći regionalni startap festival koji već četiri godine kroz takmičarske i mentorske programe podržava i promoviše preduzetništvo i napredne tehnologije kao novi vid poslovanja budućnosti. U 2018. godini bilo je preko 3700 nominovanih kompanija i mi smo zaista veoma srećni što smo se našli među pobednicima. 

Prop-tech kao novi talas naprednog poslovanja 

Prop-tech je kovanica novog doba. Nastala od reči property (nekretnina) i technology (tehnologija) odlično opisuje novi model digitalnih agencija za nekretnine. Tehnologija se u svetu nekrenina koristi za prevazilaženje fizičkih i logističkih barijera, pa se nove agencije zahvaljujući korišćenju modernih tehnologija probijaju na tržište zahvaljujući efikasnijim rešenjima i konkurentnjim cenama. City Expert, kao agencija koja je od samog početka bila pionir u korišćenju modernih tehnologija, posle tri godine poslovanja kao tradicionalna agencija, ove godine postaje onlajn agencija za nekretnine. To nam je omogućilo da budemo nominovani i da, zahvaljujući vama, pobedimo u prop-tech kategoriji. Kao onlajn agencija ili prop-tech startap koristimo mogućnosti digitalnog sveta da korisnicima ponudimo bržu uslugu, ali i da smanjimo cene tako da vlasnici nekretnina imaju bolje uslove za prodaju i izdavanje nekretnina

Novi trend, staro i novo tržište 

Kako je u pitanju novi trend, potrebno je vreme da bi se naši korisnici prilagodili na promene. Ono što je zaista impresivno jeste brzina kojom se ovaj trend širi i pozitivan odgovor koji dobijamo ne samo od naših korisnika, nego i od svetskih organizacija kao što je CESA (Central European Startup Awards). Učešće na ovakvim takmičenjima je pokazatelj da smo na pravom putu, a da su naši korisnici na pravom mestu. Pored kupovine i izdavanja, koji su nas pre tri godine i izdvojili od konkurencije, nastavili smo sa nekim starim trendovima. I dalje unapređujemo naš vebsajt koji je za mnoge još uvek sinonim za celu našu kompaniju. Uveli smo dodatne korake koji štede vreme, a eliminisali smo nepotrebne korake koji su nas ograničavali i samim tim uticali na cenu usluge. Sada smo i najbrži i najpovoljniji, sledeći korak je da budemo i najbolji u regionu. Glasajte za nas na sajtu CESA festivala, a mi ćemo nastaviti da budemo najinovativnija agencija za nekretnine u Srbiji, a zatim i u regionu.