Još jedna jedinstvena prilika i nešto potpuno drugačije - City Expert ekskluzivna prodaja stanova!

Novo iz City Experta

Još jedna jedinstvena prilika i nešto potpuno drugačije - City Expert ekskluzivna prodaja stanova!

City Expert, jedinstveni servis za promet nekretnina, ne prestaje da pomera granice tržišta nekretnina u Srbiji. Novi, uzbudljivi projekat je ekskluzivno zastupništvo građevinskog investitora u prodaji stanova u novogradnji. Da, mnoge agencije za nekretnine to već rade, ali ne kao mi. Ono što je drugačije je jedinstveni pristup City Experta: kupci mogu da kupe stan BEZ PROVIZIJE, kao da kupuju direktno od građevinskog investitora, uz sve prednosti City Expert usluge. To znači da mogu da kupe stan po odličnoj ceni uz personalizovanu uslugu i podršku licenciranog i iskusnog agenta prodaje.

Kako je došlo do saradnje?

Građevinski investitor “Sinope building doo” je prodao nekoliko stanova u svojoj prethodnoj zgradi preko City Expert-a. Zahvaljujući činjenici da su svi stanovi prodati u rekordnom roku, obe strane su odlučile da saradnju podignu na viši nivo. “Sinope building doo” nam je ustupila prodaju stanova u celoj novoj zgradi, a City Expert je otvorio novo poglavlje u svom biznis portfoliju: ekskluzivnu prodaju stanova u novogradnji.

Predstavljamo vam “Gnezdo Vračara”

Gnezdo Vračara” je buduća stambena petospratnica na Crvenom Krstu, na raskrsnici Jadranske i Cerske ulice, u blizini Južnog bulevara. U ponudi su različiti tipovi stanova, od 42 do 117 m², uz parking i garažna mesta, a kraj radova se očekuje u januaru 2021. godine. Sama zgrada se izdvaja nesvakidašnjim i savremenim izgledom, kombinacijom strukturne fasade i fasadne cigle, uz panoramski lift koji se savršeno uklapa u celinu zgrade. Zgrada će biti opremljena po savremenim standardima udobnog života.

Najsigurnija kupovina na tržištu

Jedna od osnovnih vrednosti poslovne kulture City Experta je sigurnost korisnika. Prvo, mi poslujemo po pravilima i nikad ne oglašavamo nekretnine koje ne mogu da budu uknjižene. Drugo, uz nas kupci mogu da računaju na podršku licenciranog agenta i tima advokata od početka do kraja kupoprodajnog procesa. Iza nas stoji višegodišnje iskustvo u kupovini i prodaji nekretnina i preko 800 kupoprodajnih ugovora zaključenih bez ijedne greške ili pokrenutog spora.  A treća, dodatna mera sigurnosti je polisa osiguranja delatnosti od 1 milion evra, koju je City Expert zaključio sa osiguravajućom kućom Delta Generali. Kupac je u svakom slučaju potpuno zaštićen.

Potpuno drugačiji od drugih

Svesni smo da je grad preplavljen novogradnjom i oglasima za novogradnju. Primetili smo da postoji mnogo engleskih naziva i obećanja. Zato smo poželeli da napravimo marketinšku kampanju koja je različita, kao što smo i mi.

Ciljna grupa “Gnezda Vračara”, odnosno “željeni kupci” su realni ljudi, koji mogu da vide dobru priliku za poboljšanje standarda svoje porodice ili pametnu investiciju po odličnoj ceni. Projekt je dobio ime “Gnezdo” jer smo želeli da podseća na “toplinu porodičnog doma”, kao i na mesto gde svaka “ptica” može da se skrasi. Usput, Vračar, odnosno Crveni krst, je stari deo grada, a vrabac je zvanična maskota Beograda. Elementi priče su se povezali sami: i logo zgrade i brending ograde gradilišta i grafički elementi na landing strani projekta i ono po čemu smo poznati: digitalno oglašavanje.

Šta je sledeće?

Pitali smo CEO City Experta, Igora Jovića kako vidi dalji razvoj projekta.

Igor Jović“Promena je jedina konstanta u poslovanju City Expert-a. Stalno radimo na usavršavanju u želji da postanemo najinovativniji servis za promet nekretnina na tržištu. “Gnezdo Vračara” je naša prva saradnja ove vrste i jedva čekamo da vidimo kako će tržište reagovati. Ne sumnjamo da će biti dobro i da će kupci prepoznati sve prednosti nove zgrade i saradnje sa nama. Već imamo nekoliko potencijalnih saradnji u najavi – za više informacija, pratite City Expert ponudu stanova za kupovinu.”

Ekskluzivna ponuda!

Sad je jedinstvena prilika da kupite stan u “Gnezdu Vračara” bez provizije, sa čistom računicom i uz veliku pomoć naših agenata. Svi zainteresovani kupci koji se jave City Expert-u do kraja marta mogu da računaju na promotivnu cenu od 2.200 € / m². Javite nam se, vaše gnezdo čeka na vas!

City Expert
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije