Ne morate da sačekate da prođu praznici da biste pogledali stan

Novo iz City Experta

Ne morate da sačekate da prođu praznici da biste pogledali stan

U ponedeljak 11. novembra obeležava se Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Za ovaj državni praznik proglašen je neradan dan. Ukoliko ste odlučili da iskoristite svoje slobodno vreme tražeći novi dom, City Expert će Vam to omogućiti.

Naš sistem je digitalizovan i omogućava automatsko prosleđivanje Vašeg zahteva za gledanje vlasniku stana.

Upravo je u tome prednost našeg poslovanja, time što smo digitalizovali proces Vi možete da zakažete termin za gledanje stana u bilo koje doba, bez obzira na dan u nedelji ili datum. Na našem sajtu pronaći ćete sve informacije o opremljenosti stana, troškovima i lokaciji, kao i da zavirite u svaki ugao zahvaljujući video prezentaciji, fotografijama i interaktivnoj mapi.

Ne morate da sačekate da prođu praznici da biste pogledali stan

Pogledajte ponudu stanova za prodaju ili stanova za izdavanje, a uz naprednu pretragu možete lako i brzo da pronađete nekretnine po svojoj meri. Bilo da tražite da kupite stan u Beogradu ili Novom Sadu ili da zakupite stan u Beogradu, mi Vam omogućavamo da upoznate vlasnika i tokom neradnih dana.

Za to vreme naši zaposleni će zasluženo odmarati, sve do utorka 12. novembra do 9 časova ujutru. Nakon sjajnih rezultata koje smo ostvarili u proteklom periodu rešili smo da malo odahnemo i prepustimo stvar tehnologiji.

Mi Vam želimo da se i Vi odmorite tokom produženog vikenda, ali i da uživate u traženju novog doma.

Ana Penjović
Ana Penjović
Marketing menadžer, City Expert
Izdavanje stanova Beograd
Prodaja stanova Beograd