Mart u Beogradu

Dešavanja u Beogradu

Mart u Beogradu

Beogradski Irski festival

Prvi prolećni festival biće obojen u zeleno. Beogradski Irski Festival traje od 9 – 18. marta i obuhvata seriju filmskih projekcija, predstava, istorijskih predavanja i izložbi. Pogledajte filmove irskih reditelja, posetite zanimljive književne večeri i prepustite se gastro avanturama u mnogobrojnim beogradskim restoranima. Probajte zeleni sladoled, zeleno pivo i tradicionalni irski prženi doručak. Restorane sa ovom ponudom ćete prepoznati po zelenim dekoracijama i čuvenoj detelini sa četiri lista. Završetak samog festivala biće krunisan „ozelenjavanjem“ Beograda u čast proslave Dana svetog Patrika 17. marta. Zelena svetla ćete moći da vidite na Glavnoj Pošti, novom Mostu na Adi, Narodnoj Skupštini i drugim znamenitim zgradama u Beogradu. Ukoliko ste odlučili da proslavite kraj zime na tradicionalni irski način, biće vam potreban dobar smeštaj za celu vašu ekipu. Izaberite apartman u samom centru Beograda i uživajte u udobnosti i tišini, koja će vam dobro doći za jutro posle zelenog piva i viskija.

Guitar Art Festival

Čuveni beogradski Guitar Art Festival ove godine traje od 16 – 21. marta. Pod sloganom „Be connected“ ovaj umetnički festival gitarske muzike će po 19. put okupiti ljubitelje klasične gitare. Za šest dana publika će imati priliku da uživa u klasičnom gitarskom zvuku, bluzu, fado muzici i savremenim kompozicijama. Ako ste rešili da provedete vikend u Beogradu iskoristite priliku da posetite ovaj festival. Pronađite moderan smeštaj u bilizini Doma Omladine za četiri osobe, ili rezervište stan sa terasom za čak šest osoba.

Beogradksi festival igre

Ljubitelji plesa će imati priliku da uživaju u jedinstvenom plesnom spektaklu plesne trupe iz Sidneja, baleta iz Roterdama, Atine, Kopenhagena i još deset drugih zemalja. Petnaesti po redu Beogradski festival igre održava se od 15. marta do 4. aprila pod sloganom „Prestonica“. Ukoliko planirate vikend u prestonici potražite smeštaj u samom centru grada, jer se većina predstava odigrava u većim beogradskim pozorištima. Spremite se za plesne čarolije, igru svetlosti i tame, mitska bića i barokne opere.

Sajam Automobila BG Car Show

Sajam automobila nikada nije bio popularniji! Ove godine održava se 80. jubilarni Sajam Automobila BG Car Show koji će biti u znaku 80. godišnjice prvog Međunarodnog salona automobila. Sajam automobila traje od 22. marta do 28. marta i na njemu će biti predstavljeno preko 50 automobilskih brendova. Posetioci će moći da uživaju u izložbeno-prodajnoj priredbi, a svi vi koji planirate da posetite sajam preko vikenda možete povoljno da pronađete smeštaj u nekom od privatnih apartmana. Parking na sajmu se plaća 100 dinara na sat, a ukoliko želite apartman sa privatnim parkingom, možete ga rezevrisati već danas.

Ukoliko tražite privatni smeštaj u Beogradu, pogledajte našu celokupnu ponudu apartmana. Privatni apartmani sve više postaju prvi izbor turista i onih koji žele da provedu vikend u Beogradu. Stan na Dan vam nudi pristupačan i miran smeštaj, a mi, kao i uvek, sigurnu i brzu uslugu.