Novosti sa gradilišta i promotivna cena Gnezda Vračara!

Novo iz City Experta

Novosti sa gradilišta i promotivna cena Gnezda Vračara!

Gradnja Gnezda Vračara, nove zgrade čiji smo eksluzivni zastupnici prodaje, teče po planu. Radovi su na oko 50%, a rok za završetak radova i useljenje je za šest meseci, u februaru 2021. godine. Tim dobrim vestima dodajemo još jednu: do kraja septembra možete da kupite stan u Gnezdu Vračara po specijalnoj promotivnoj ceni!

Novogradnja na Vračaru

“Gnezdo Vračara” se nalazi na Crvenom Krstu, Vračar, na raskrsnici Jadranske i Cerske ulice, u blizini Južnog bulevara. U ponudi su različiti tipovi stanova, od 42 do 117 m², sa terasama. Sama zgrada se izdvaja nesvakidašnjim i savremenim izgledom, kombinacijom strukturne fasade i fasadne cigle, uz panoramski lift. Svi stanovi imaju Bosal vrata, parket hrast, drvo-aluminijum stolariju i prozore, električne roletne, italijansku keramiku, Villeroy& Boch sanitarije, Hansgrohe slavine i pregradna vrata od medijapana. Grejanje je daljinsko i obračunava se po utrošku.

Specijalna promo cena

Ne propustite priliku da postanete vlasnik/vlasnica stana u novogradnji u “Gnezdu Vračara” po specijalnoj ceni, odličnoj za novogradnju i kraj grada u kojem se nalazi. Cene stanova u promotivnom periodu se kreću od 2000 € po m². To je cena po kojoj se prodaju stanovi sa prostranim terasama/baštama u nivou ulice. Sa rastom spratnosti, raste i cena stanova, ali ona je i dalje više nego povoljna u odnosu na kvalitet koji dobijate. Pogledajte celu ponudu stanova u Gnezdu Vračara i javite nam se. Naši agenti prodaje će vam rado izaći u susret sa konkretnim informacijama u vezi stana za koji ste zainteresovani.

Kupovina stana bez provizije

City Expert, prva srpska online agencija za nekretnine, vam nudi kupovinu stan BEZ PROVIZIJE, kao da kupujute direktno od građevinskog investitora, uz sve prednosti City Expert usluge: uz personalizovanu uslugu i podršku licenciranog i iskusnog agenta prodaje i tima advokata. Sve nekretnine koje mi oglašavamo prolaze rigoroznu proveru i imaju svu potrebnu dokumentaciju potrebnu za uknjiženje. U tom pogledu, Gnezdo Vračara nije izuzetak.

Kako sigurno kupiti stan u novogradnji

Najjednostavniji odgovor je: potrebno je odabrati najbolju i najsigurniju agenciju za nekretnine. Iza City Experta stoji višegodišnje iskustvo u kupovini i prodaji nekretnina i preko 800 kupoprodajnih ugovora zaključenih bez ijedne greške ili pokrenutog spora. U prilog činjenici da smo najbezbedniji na tržištu govori i dodatna mera sigurnosti za sve naše korisnike - polisa osiguranja delatnosti od 1 milion evra, koju je City Expert zaključio sa osiguravajućom kućom Delta Generali.

Kod kuće je najlepše

Gnezdo Vračara je projektovano da pruži svakodnevnu udobnost. Ušuškano je u mirnoj ulici, a opet blizu svih sadržaja, škola, vrtića, pijaca, prodavnica. Zato i mislimo da je kupovina stana u izgradnji u Gnezdu Vračara pametna investicija u kvalitet života. Javite se City Expertu  na 011 44 26 000 i obezbedite mesto za mnogo bolji početak jedne uspešne godine!

City Expert
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije