Specijal: City Expert preporuke za ponašanje korisnika City Expert usluga

Saveti

Specijal: City Expert preporuke za ponašanje korisnika City Expert usluga

Kao što znate, Vlada republike Srbije je donela odluku o uvođenju vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, kako bi se ograničilo širenje virusne zaraze u zemlji.

City Expert je, kao društveno odgovorna kompanija, još prošle nedelje počeo da primenjuje mere da bi zaštitio zdravlje svih zaposlenih, kao i zdravlje svih korisnika našeg servisa.

1. Svi zaposleni u kancelarijama City Experta u Beogradu i Novom Sadu, kao i ogranka Zwelo u Ljubljani, počeli su da rade od kuće. Kompanija u potpunosti funkcioniše i radi kao i do sad, radnim danima, u uobičajenim radnim satima. Naši komercijalisti i agenti prodaje vam za sva pitanja stoje na raspolaganju u Beogradu od 9.00 do 20.00 časova, broj telefona 011 4426000, a u Novom Sadu od 10.00 do18.00 časova, broj telefona 021 3 400 400.

2. Jedini zaposleni koji su uvek u direktnom kontaktu sa našim korisnicima i koji, zbog prirode posla moraju da da ostanu u istom, su naši fotografi, koji posećuju nekretnine da bi ih fotografisali u svrhu kreiranja najbolje medijske prezentacije nekretnine. Kao što profesionalno pristupaju poslu, isto tako profesionalno su se postavili prema situaciji. Pojačane mere zdravstvene bezbednosti koje primenjuju uključuju i dovoljnu količinu zaštitnih maski i rukavica, koje menjaju posle posete svakog stana.

Svesni smo da, iako su vanredne okolnosti, život i posao ne mogu i ne treba da stanu. U City Expertu korisnici su uvek na prvom mestu i trudimo se da prepoznamo i odgovorimo na njihove potrebe. Neki od vas žive od izdavanja nekretnina, a nekima je hitno potreban novac koji će dobiti od prodaje nekretnine. Neki hitno traže stan jer im je istekao zakup prošlog. Neki su na korak od kupovine prvog ili većeg stana za svoju porodicu. Mi smo tu zbog svih vas i osećamo potrebu i obavezu da nastavimo da radimo dok ne završimo posao, bilo vanredno stanje ili ne.

Da bismo zaštitili i vaše zdravlje, kao i zdravlje naših fotografa, a usput i zdravlje celog društva, donosimo vam preporuke za ponašanje tokom trajanja vanrednog stanja:

Preporuke za vlasnike nekretnina

City Expert ima najbolje multimedijalne prezentacije stanova sa najpotpunijim informacijama o nekretnini. Zahvaljujući profesionalnim fotografijama, videu, 360° pogledu na svaku prostoriju koji je povezan sa interaktivnim tlocrtom stana, potencijalni kupci/zakupci će imati priliku da vide vašu nekretninu iz svih uglova, i gledanje će zakazati samo oni koji su zainteresovani. Ali, da bismo sve to postigli, neophodno je da vašu nekretninu poseti naš ambasador, City Expert fotograf.

Poseta fotografa

  • Ako imate bilo koji od simptoma (glavobolju, grlobolju, suv kašalj, temperaturu) molimo vas da otkažete posetu fotografa.

  • Pre posete fotografa, molimo vas da pojačate higijenske mere u nekretnini.
    (Očistite stan najbolje što možete. Prebrišite sve površine i nameštaj sredstvom za dezinfekciju. Provetrite stan. Otvorite zavese da uđe sunce.)

  • Posvetite posebnu pažnju ličnoj higijeni. Perite ruke često. Ne dodirujte lice.

  • Kad se fotograf pojavi u dogovorenom terminu, ne insistirajte na rukovanju. Razumeće.

  • Pustite fotografa da radi svoj posao. Držite bezbedno rastojanje i ako vas fotograf zamoli, budite spremni da napustite prostoriju/nekretninu.

Poseta kupca/zakupca

  • Zahvaljujući činjenici da je ugovaranje gledanja nekretnine preko City Expert sajta digitalizovano i da direktno komunicirate sa kupcem/zakupcem, bez agenta prodaje, sami birate vreme i broj kupaca/zakupaca kojima ćete pokazati stan.

  • Iste preporuke koje važe za posetu fotografa, važe i za posetu kupca/zakupca. Budite odgovorni: vodite računa o svom zdravlju, perite ruke, nosite rukavice, držite rastojanje, ne insistirajte na socijalnom dodiru.

Preporuke za kupce/zakupce

Ne mislimo da zbog vanrednog stanja treba da prestanete sa traženjem idealnog stana za život, ali vam savetujemo da podignete svoju bezbednost na novi nivo. To nije tako teško, jer na City Expert sajtu možete da gledate najbolje prezentacije nekretnina za prodaju i izdavanje u Beogradu i u Novom Sadu, kao i da se na istom mestu obavestite o svim detaljima nekretnine za koju ste zainteresovani. Ako želite da vidite stan uživo, preko onlajn forme na našem sajtu predložite datum i vreme posete. Vlasnik će vam odgovoriti sms porukom.

Gledanje nekretnine

  • Ma koliko da vam je hitno potreban stan, ako imate bilo koji od simptoma (glavobolju, grlobolju, suv kašalj, temperaturu) molimo vas da otkažete gledanje nekretnine.
  • Molimo vas da budete odgovorni i prema svom i prema zdravlju ostalih i da redovno održavate ličnu higijenu, često perete ruke, ne dodirujete lice.
  • Prilikom posete nekretnini, prvo operite ruke posle prevoza, ako ga koristite.
  • Obucite jednokratne rukavice.
  • Držite bezbedno rastojanje od vlasnika i ne rukujte se sa njim.
  • Ne zadržavajte se predugo na gledanju stana.

Pogledajte i preporuke na zvaničnom sajtu Ministarstva zdravlja Srbije u vezi sa korona virusom: covid19.rs

Ako se budete pridržavali preporuka City Experta, ne vidimo zašto ne biste iskoristili priliku da za vreme trajanja vanrednog stanja nađete kupca/zakupca za vašu nekretninu ili da kupite ili iznajmite nekretninu. Da sumiramo:

  • Budite odgovorni.
  • Budite bezbedni.
  • Budite ljubazni.
  • Perite ruke.

Vaš City Expert

Korona Virus 2020

City Expert
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije
Izdajem stan u Beogradu