Novi City Expert sajt po vašoj meri

Novo iz City Experta

Novi City Expert sajt po vašoj meri

Potraga za stanom ili prodaja znaju da budu težak i dugotrajan proces. Zato smo vredno radili kako bismo kupcima i zakupcima pojednostavili proceduru pretraživanja za stanom iz snova, a vlasnicima olakšali komunikaciju i ubrzali prodaju. Nakon više od šest meseci svakodnevnog rada došlo je vreme da vam predstavimo nov City Expert sajt i nove funkcionalnosti koje nudi. 

Šta je unapređeno na sajtu i kako će to uticati na korisničko iskustvo pričali smo sa suosnivačima City Expert agencije Darkom Krsmanovićem i Borisom Prpićem koji su radili na izmenama sajta.

Potraga za stanom nikada lakša i brža

Kako navode, ono što će korisnicima mnogo značiti jeste bolje preglednost informacija, lepši vizuelni identitet i lakša navigacija sajtom zbog čega će potraga za stanom biti lakša i brža, a pregled prostorija dodatno pojednostavljen.

“Modularizovali smo sajt tako da je oko četiri puta manji što znači da se učitava znatno brže, naročito pri sporijem internetu. Integrisali smo pregledavanje media materijala na glavnu stranicu i time znatno ubrzali pristup istom, dok je na prošlom sajtu učitavanje trajalo mnogo duže”, objašnjava Prpić i ističe da su uveli i SMS verifikaciju broja telefona.

Novi City Expert sajt po vašoj meri

Dodaje da su redizajnirali izgled celog sajta prilikom čega su se vodili idejom da ceo sajt bude topao i prijatan, a slike više lifestyle, a manje business.

Od sada iz udobnosti svoga doma možete da izdate, kupite ili prodate stan

Zaboravite na mukotrpne potrage za stanom jer sve to možete da završite preko našeg novog sajta lako i brzo. Razlog za to je ubačena vektorska 3D mapa, unapređena pretraga po ulicama, zamenjene komponente i kod koji je na svim mestima unapređen, što će doprineti brzini rada sajta.

“Korisnici će se sada lakše i uz manje klikova i napora opredeliti za nekretninu koja im odgovara zbog transparentnog pregleda i olakšane pretrage. Pored toga što je City Expert potpuno besplatan za kupce i zakupce, dodatan benefit je i najbolji prikaz nekretnine”, ističe Krsmanović.

Pored savremenijeg i preglednijeg prikaza stana, vlasnici će mnogo lakše doći do kupaca jer se popularne nekretnine izdvajaju na naslovnoj strani.

Uskoro moguća registracija preko Facebook ili Google naloga

Govoreći o daljim izmenama i unapređenjima, navode da je planirano dosta novih stvari, a jedna od njih je poboljšanje mape i fltera na stranici pretrage kao i ispravljanje tehničkih grešaka na pojedinim uređajima. Ono što će se za par dana biti novina je social login uz pomoć Google i Facebook naloga, što znači da će korisnici koji su u tom trenutku ulogovani na svoj Facebook ili Google nalog moći preko istog da se uloguju na City Expert sajt i tako lakše završe proces registracije.

Korisničko iskustvo je ono čime se vodimo

Kako navode, razlog za unapređenje i kompletan redizajn sajta jeste potreba da se ponudi nešto inovativno na tržištu, a ono čime su se vodili jesu saveti zaposlenih i korisnika. Upravo zato je City Expert postala prva onlajn agencija za nekretnine koja je u potpunosti usavršila i digitalizovala tržište nekretnina.

“To je regularan proces unapređenja kao i praćenja trenutnih trendova i elemenata koje su ljudi navikli da koriste i koji se radi na par godina. Nama je ovo četvrta verzija sajta, a vodili smo se savetima i smernicama korisnika i zaposlenih šta bi moglo da se unapredi”, kaže Krsmanović.

Novi City Expert sajt po vašoj meri

Imate sugestije? Tu smo da vas saslušamo

Stalo nam je do vašeg mišljenja. Ukoliko imate sugestiju kako da unapredimo naš nov sajt, molimo vas da nam pišete na mail [email protected]. Vrlo rado ćemo usvojiti vaše predloge.

Miljana Veselinović
Miljana Veselinović
PR menadžer
Uhvati dan, živi trenutak
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije
Izdavanje stanova Beograd