NAJTRAŽENIJI stanovi za izdavanje u Beogradu ove nedelje (od 300 do 700 €)

Top nekretnine

NAJTRAŽENIJI stanovi za izdavanje u Beogradu ove nedelje (od 300 do 700 €)

Pred vama je pet stanova koji su privukli najviše pažnje u ponudi stanova za izdavanje u Beogradu na City Expert sajtu ove nedelje. Pogledajte šta su drugi gledali – i ako vam se bilo koji od ponuđenih stanova dopadne, požurite da zakažete gledanje.

Jednosoban stan na Lionu za 300 €

Jednosoban stan (38m²) se nalazi na trećem spratu zgrade na odličnoj gradskoj lokaciji. Namešten je i useljiv od 1.06.2020. Sastoji se od velike, prostrane sobe, odvojene kuhinje i kupatila koji su opremljeni za udoban život. Ima centralno grejanje, a posebno nam se sviđa pogled sa terase. Stanarina se plaća kvartalno, na tri meseca.

Mesečni troškovi: oko 50 € bez struje.

Pogledajte ovu nekretninu »

Dvosoban stan na Savskom vencu za 390 €

Dvosoban (50m²), u zgradi iz 1985. godine, renoviran prošle godine. Nalazi se na sedmom spratu. Namešten, na odličnoj lokaciji, blizu centra i prekoputa Novog Beograda. Odlikuje ga lep raspored prostorija, odvojena kuhinja, odvojena trpezarija, sa centralno postavljenom dnevnom sobom i odvojenom spavaćom sobom. Ima centralno grejanje. Savršen za osobe koje imaju kućnog ljubimca jer je pet friendly.

Mesečni troškovi: oko 80 € bez struje.

Pogledajte ovu nekretninu »

Dvosoban stan na Zvezdari za 430 €

Dvosoban stan (42m²) na trećem spratu nove zgrade iz 2018. godine. Blizu je Đerma i Zvezdarske šume. Raspored prostorija odgovara novogradnji, sa velikom dnevnom sobom i trepezarijom koje su spojene sa kuhinjom. Lepo opremljen, sređen, spreman za useljenje. Grejanje je EG, ali je zgrada, pošto je nova, energetski efikasna. Stan je skoro pet friendly, dozvoljeni su ljubimci u kavezu, terarijumu i akvarijumu.

Mesečni troškovi: nema podataka.

Pogledajte ovu nekretninu »

Dvosoban stan na Starom gradu za 450 €

Dvosoban stan na Starom gradu za 450 €

Ako volite da svuda stižete pešice, onda je ovaj prostrani dvosoban stan (61m²) u samom centru grada pravi izbor za vas. Nalazi se na trećem spratu niže stambene zgrade, namešten je. Ima odvojen radni prostor, kuhinju sa trpezarijom i spavaću i dnevnu sobu. Kupatilo ima kadu, a grejanje je na struju. Ima veliku terasu okrenutu ka unutrašnjem dvorištu sa zelenilom. Svi ljubimci su dozvoljeni!

Mesečni troškovi: oko 50 € bez struje.

Pogledajte ovu nekretninu »

Dvosoban stan na Novom Beogradu za 680 €

Za pravi novobeogradski način života preporučujemo vam ovaj dvosoban (56m²) stan u 21. bloku. Nalazi se na desetom spratu, ima veliku terasu sa prelepim pogledom. Ovaj stan je zbir dobrih osobina koje su poželjne kod stana za iznamljivanje u Beogradu: sem odlične lokacije koja podrazumeva blizinu svega, veoma je lepo i moderno uređen i potpuno renoviran pre 2 godine.

Mesečni troškovi: oko 50 € bez struje.

Pogledajte ovu nekretninu »

Ako tražite stan za izdavanje u Beogradu ili stan za iznajmljivanje uy Novom Sadu, na pravom ste mestu. Ponuda je nikad bolja, a svakodnevno joj se dodaje oko 50 novih nekretnina. Iskoristite sve prednosti odlične pretrage koju pruža Agencija za nekretnine City Expert i usput uštedite: samo kod nas usluga izdavanja za zakupce je bez provizije!

City Expert
Zaupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije