Aplauz ne prestaje!

Novo iz City Experta

Aplauz ne prestaje! Podrška medicinskim radnicima!

Pandemija covid-19 virusa je nanela veliki udarac našem društvu. Ekonomske posledice ćemo svi tek da osetimo i zato je City Expert, kao društveno odgovorna kompanija, odlučila da preuzme aktivnu ulogu u borbi protiv virusa i da pruži podršku onima koji su u prvim redovima.

Svi se svakodnevno trudimo da budemo odgovrni u vanrednim okolnostima. Pridržavamo se mera bezbednosti, poštujemo policijski čas i vikend karantine, socijalno smo distancirani, radimo od kuće. Svako veče u 20 časova u znak podrške izlazimo na prozore, balkone, terase i aplaudiramo za sve heroje.

Mnoge kompanije i pojedinci su se uključili u akciju pružanja podrške medicinskom osoblju. Svi koji su šili maske, pravili vizire, pružali besplatne vožnje i na najrazličitije načine pokušavali da pokažu zahvalnost i uzvrate deo pažnje medicinskim radnicima, inspirisali su nas da damo naš doprinos.

City Expert je odlučio da ponudi oglašavanje nekretnine za izdavanje bez provizije i bez bilo kakvih dodatnih troškova za sve zaposlene u državnim zdravstvenim ustanovama do kraja godine.

Ovo je naš način da se zahvalimo svima koji su brinuli i dalje brinu za nas, koji izlažu svoje živote da bi zaštitili naše. Ovo je naš aplauz za one na koje smo mogli da računamo kad nam je bilo najteže. Aplauz za lekare, sestre, tehničare i sve koji svaki dan idu na posao u domove zdravlja i bolnice, bez obzira na rizik. Aplauz za one koji će da zaustave pandemiju.

Javite nam se na 011 44 26 000 ili 021 3 400 400.

Aplauz ne prestaje.

City Expert
Izdajem stan u Beogradu
Zaupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije