NAJTRAŽENIJI stanovi za prodaju u Beogradu JUN 2020.

Top nekretnine

NAJTRAŽENIJI stanovi za prodaju u Beogradu JUN 2020.

Ako želite da kupite stan u Beogradu, pogledajte ovih pet stanova za prodaju u ponudi agencije za nekretnine u Beogradu - City Expert. Oni su privukli najviše pažnje naših korisnika iz mnogih razloga, a pre svega zbog lokacije i odnosa cena-kvalitet.

1. Troiposoban na Novom Beogradu

Ovaj prostrani troiposoban stan (105 m²) se nalazi na odličnoj lokaciji i prodaje se po odličnoj ceni od 1952 evra po m². U cenu nisu uključeni kuhinjski elementi, nameštaj i tehnika, postoji mogućnost prodaje istih uz doplatu.

2. Dvosoban u centru

Ako priznajete samo adresu u centru, ovaj dvosoban stan u Francuskoj ulici bi vam možda bio interesantan. 51 m², na četvrtom spratu, po ceni od 3118 €. Potpuno je renoviran ove godine i namešten. Spreman za useljenje!

3. Petosoban na Savskom vencu

Savršeno za upečatljivi poslovni prostor ili za lukuzan život: skoro 300 m kvadratnih stambenog prostora na Savskom vencu. Ovaj stan na tri nivoa se nalazi u novoj zgradi iz 2016. godine. Cena je 4912 € po kvadratu.

Nekretnina ima smart sistem hlađenja i troslojnu "Shiko" stolariju. Od dodatnih prostora ima zaseban pristup tehničkim prostorijama veličine 30m², vešeraju sa toaletom, studio veličine 30m² kao i velikoj terasi veličine 85m². U cenu nekretnine su uključena i 3 parking mesta u privatnoj garaži zgrade.

4. Dvosoban na Voždovcu

Dvosoban stan od 44 m², lepo namešten, u novogradnji, po ceni od 2727 €/m². U cenu ove nekretnine je uključena i garaža površine 19m², što je odlična vest.

5. Četvorosoban na Vračaru

Četvorosoban, 98 m², po odličnoj ceni od 2112 €, prodaje se prazan. Nalazi se na prvom spratu novije zgrade. Ima dobar raspored sa tri spavaće sobe.

Već znate da je City Expert najbolje mesto za traženje stana jer predstavlja stanove istinito i detaljno, uz najnapredniju pretragu koja vam omogućava da na e-mail dobijate obaveštenja o novim nekretninama koje odgovaraju filterima koje ste zadali. Iskoristite te prednosti dok gledate stanove za kupovinu u Beogradu i Novom Sadu. Želimo vam srećnu potragu za idealnim stanom!

City Expert
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije