Top 5 stanova na prodaju u Beogradu - mart 2020.

Top nekretnine

Top 5 stanova na prodaju u Beogradu - mart 2020.

Da bismo vam olakšali potragu za savršenim stanom, izdvojili smo top 5 stanova za prodaju ove nedelje iz City Expert ponude. Stanove vam preporučuje City Expert agent Vesna Minić.

5

Stan za porodicu kod Zemunskog keja

Ovaj troiposoban stan na prodaju se nalazi na Novom Beogradu, blizu Zemunskog keja. Kuhinjski elementi su uračunati u cenu, a postoji mogućnost kupovine i nameštaja i bele tehnike koje se nalaze u stanu. Stan ima 3 odvojene spavaće sobe i prostranu dnevnu, sa odvojenom trpezarijom i kuhinjom. Posebna prednost je što ima pravu ostavu kod kuhinje i podrum za odlaganje stvari. Stan je kao stvoren za mladu, dinamičnu porodicu, kojoj ne smeta penjanje na 4. sprat. Dobra kondicija zagarantovana!

Prednosti: Cena, lokacija, lep raspored, CG

Mane: 4. sprat bez lifta

Ukupna ocena:                     8/10

Pogledajte ovu nekretninu »

4

Svetao i moderan stan na Bežanijskoj kosi

Prodaje se odličan stan za mladi par ili raskošan stan za jednu osobu u novoj zgradi iz 2015. godine. Kuhinjski elementi i tehnika su uključeni u cenu. Raspored prostorija je savremen, dnevna soba i kuhinja su jedna celina, a posebno nam se dopada kupatilo sa kadom. Odvojena spavaća soba, kao i dnevna, izlazi na veliku  terasu zanimljivog oblika. Grejanje je centralno i obračunava se po utrošku.

Prednosti: Cena, velika terasa, CG po utrošku

Mane: Udaljenost od centra, ali ako volite Bežanijsku kosu, ili radite na Novom Beogradu, pun pogodak!

Ukupna ocena:                     8/10

Pogledajte ovu nekretninu »

3

Spreman za useljenje: stan u srcu Zemuna

Jugozapadno orijentisan, dvosoban stan na prvom spratu zgrade u širem centru Zemuna. Stan se prodaje namešten jer je većina nameštaja rađena po meri. Sva tehnika u kuhinji (frižider, mašina za pranje sudova, rerna i ravna ploča), slavine i tuš su vrhunskog kvaliteta i renomiranih proizvođača. Grejanje stana i vode je na gas i može se programirati u skladu sa potrebama. Stan se prodaje uz pripadajuće parking mesto u dvorištu zgrade, sa rampom.

Prednosti: Namešten, parking mesto, prirodna ventilacija u kuhinji

Mane: Cena, ali nema ulaganja, pogodan i za izdavanje.

Ukupna ocena:                     8/10

Pogledajte ovu nekretninu »

2

Tipičan novobeogradski stan

Znamo da vam je teško da zamislite sa ovim slikama, ali ovaj stan se prodaje prazan. Pogledajte tlocrt ovog dvoiposobnog stana na drugom spratu stambene zgrade izgrađene 1976. godine. Velika dnevno soba i trpezarija, dve odvojene spavaće sobe. Stan je kompletno renoviran pre 4 godine, tom prilikom su urađene stolarija, hidroizolacija, elektroinstalacije, podovi, vodovod i kanalizacija, kuhinjski elementi i podne obloge.

Prednosti: Odlična cena za Novi Beograd, odlična lokacija, drugi sprat

Mane: Nema terasu. Ako ne možete da zamislite život bez terase, stan nije za vas.

Ukupna ocena:                     9/10

Pogledajte ovu nekretninu »

I DOŠAO JE TRENUTAK KOJI SMO SVI ČEKALI, NA PRVOM MESTU CITY EXPERT TOP LISTE STANOVA ZA PRODAJU U BEOGRADU OVE NEDELJE NALAZI SE…

1

Savršen za izdavanje ili život: stan kod Skadarlije

Savršen za izdavanje ili život: stan kod Skadarlije

Stan je potpuno renoviran, kompletno namešten i adaptiran kao dva potpuno funkcionalna apartmanska smeštaja, sa dva kupatila i dve kuhinje. Postoji mogućnost da se stan kupi i sa oformljenim biznisom za stan na dan, ali i bez ove opcije. Dvostrano orijentisan, stan je izuzetno sunčan i svetao. Ima visoke plafone i centralno grejanje.

Prednosti: Odlična lokacija, mogućnost izdavanja

Mane: Parking.

(Cenu ne smatramo za manu, jer se ovakav stan na ovoj lokaciji uvek isplati. Stanovi u centru nikad ne izlaze iz mode.)

Ukupna ocena:                     9.5/10

Pogledajte ovu nekretninu »

Nadamo se da ste uživali u stanovima za prodaju u Beogradu koje je za vas odabrala Vesna Minić, City Expert agent za prodaju. Ako vam se neki od njih dopada, javite nam se. A obavezno pogledajte i ponudu ostalih stanova za prodaju u Beogradu i stanova za prodaju u Novom Sadu. Sigurni smo da ćete među njima naći pravi za vas.

City Expert
Kupite stan u Beogradu bez plaćanja provizije
Prodajem stan u Beogradu