Galerija Belgrade - nova destinacija za zabavu u Beogradu na vodi

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta

Galerija Belgrade - nova destinacija za zabavu u Beogradu na vodi

BW Galerija je najavljena kao jedna od glavnih atrakcija Beograda na vodi: najveći šoping mol sa zabavnim i ugostiteljskim sadržajima u regionu.

Izgradnja tržnog centra Galerija Belgrade traje već dve godine, a uskoro se očekuje završetak svih betonskih radova. Ukupna površina parcele iznosi impresivnih šest hektara, a kompleks će se prostirati na 143.000 kvadratnih metara. Galerija će imati tri sprata sa oko 500 lokala i podzemnu garažu sa 3.600 parking mesta.

Ceo prostor je veoma zanimljivo projektovan, sa idejom da BW Galerija bude sve sem klasičan tržni centar i da se prirodno uklopi u grad.

Inspiracija za dizajn potekla je od poznatih ulica u Beogradu, kao što je Knez Mihailova – glavna pešačka zona u gradu, omiljeno mesto za kupovinu i druženje po kafićima i restoranima. U skladu sa polaznom idejom, eksterijer BW Galerije je dizajniran kao omaž stilski različitim beogradskim fasadama, a raznolikost i živahnost beogradskih ulica će biti prenesena i na unutrašnjost tržnog centra. Posetioci će moći da uživaju u mnogo prirodnog svetla, zahvaljujući velikoj staklenoj kupoli i ogromnim staklenim prozorima sa pogledom na reku. BW Galerija će  biti povezana pasarelom sa Kulom Beograd, sa koje će se pružati spektakularan pogled na grad.

Definicija vrhunskog šopinga

Očekuje se da pod njenim krovom osvane čak 250 lokalnih i internacionalnih brendova koji će biti podeljeni po prepoznatljivim zonama: Lux street (mesto za klasične i luksuzne brendove), High street (moderni i šik) i Arcade and Laneways (casual). 

Zabava za sve generacije

Najmoderniji koncept porodične zabave u Beograd donosi Emaar Entertainmet, kompanija koja stoji iza atrakcija koje mogu da se vide u Dubai Mall-u u Dubaiju. To su tematski zabavni kompleksi za decu, veliki multipleksi za pravo uživanje u filmovima i još mnogo toga što će BW Galeriju učiniti omiljenim mestom svih generacija. 

Novo mesto za najbolje izlaske

Samo zamislite šta ćete da radite kad se, na istom mestu, nađete pred izborom od preko 40 različitih restorana i kafea i nekoliko velikih food court-ova. A najbolji deo je što će restorani imati terase i fenomenalan pogled na Savu.

Galerija 2020.

Galerija Belgrade - nova destinacija za zabavu u Beogradu na vodi

Svečano otvaranje BW Galerije zakazano je za drugu polovinu 2020. godine, kada će biti završena prva faza projekta Belgrade Waterfront. Verujemo da i Vi, kao i mi, jedva čekate da vidite, probate i iskusite nešto sasvim drugačije u Beogradu. S obzirom na sve sadržaje koji će biti u ponudi BW Galerija, najbolje bi bilo živeti negde u blizini, zato pogledajte ove stanove u City Expert ponudi stanova.

City Expert