City Expert i Beograd na vodi

Novo iz City Experta

City Expert i Beograd na vodi

U toku je izgradnja nove zgrade u kompleksu Beograd na vodi. BW Metropoliten će imati 325 stanova i predivni panoramski pogled na Stari savski most, Kalemegdan i obalu Save. Sada stanove u Beogradu na vodi možete kupiti ekskluzivno preko City Expert-a, po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Pročitajte više o našoj saradnji i o posebnim uslovima koje smo pripremili za naše korisnike.

BW Metropolitan je veoma posebna zgrada, neobične fasade i savremenog dizajna. Zgrada će imati izraženi luk koji će biti okrenut prema kružnom toku. Zgrada će imati predivni pogled na ušće Save u Dunav i na Bristol park. Svaki stan u zgradi je orijentisan prema unutrašnjem dvorištu, tako da će stanari imati tišinu i komfor usred užurbanog saobraćaja i bogatog noćnog i kulturnog života.

Ono što je novina u našem glavnom gradu, a sve je veći trend u svetskim metropolama, jesu unutrašnje bašte i dvorišta koja će stanari nesmetano moći da koriste. Na ovaj način se u gradski život uvodi neophodni element prirode koji ima cilj da stanovanje učini komfornijim i zdravijim. Pored bašti i zelenila, stanari će imati i mogućnost da organizuju svoj život tako da u svakom trenutku imaju na raspolaganju sve što im je neophodno. U kompleksu će se nalaziti i garaže na dva nivoa, prodavnice, kafići i restorani. Na prvom spratu je planiran vrtić, tako da ćete kao stanovnik BW Metropoliten maksimalno moći da se posvetite vremenu sa porodicom.

Prvi put u Beogradu na vodi imamo u ponudi dvoiposobne stanove. Ponuda uključuje sve od studio apartmana do petosobnih stanova. Svi stanovi su veoma dobro osvetljeni i imaju multi-split sisteme klimatizacije. Fasada je napravljena od kvalitetne kombinacije čvrstih i prirodnih materijala. Pored toga što pruža jedinstveni izgled, ovakva fasada takođe pruža odličnu izolaciju. U zgradi postoji video nadzor koji je aktivan 24h dnevno i recepcija za raskošan doček.

City Expert je za sve svoje korisnike obezbedio najpovoljnije uslove kupovine. Svi koji budu rezervisali stan u BW Metropoliten do kraja 2018. godine imaju mogućnost da prvu ratu stana plate tek na proleće 2019. godine! Iskoristite ovu fenomenalnu ponudu i rezervišite sebi mesto u novom centru grada.