Izdavanje stanova u Novom Sadu - cene

Tržište nekretnina / Dešavanja u Novom Sadu

Izdavanje stanova Novi Sad - cene

Jedna interesantna činjenica koju možda niste znali o City Expertu: 2015. godine, kada smo počeli sa radom, prva usluga koju smo ponudili u Beogradu bila je izdavanje i zakup nekretnina.

U međuvremenu smo proširili delatnost i na druge usluge: kupovinu i prodaju nekretnina, i na druge gradove: Novi Sad i Ljubljanu. Zato nam toliko znači što smo krajem ove, 2019. godine, Novosađanima omogućili da probaju našu “prvu” uslugu, sa kojom smo stekli zavidno iskustvo: do sad smo posredovali u izdavanju preko 7000 nekretnina u Beogradu!

Šta smo naučili u vezi sa izdavanjem nekretnina do sad? Da je najvažnija stvar za izdavanje nekretnine brzina, a da je za postizanje brzine neophodan dobar odnos cene, kvaliteta i lokacije. Zato smo ovde sabrali najvažnija saznanja kojima raspolažemo o cenama nekretnina po lokacijama u Novom Sadu. 

Najviše cene zakupa

Kao i u svakom gradu, najskuplje i najtraženije nekretnine su u centru i novoizgrađenim naseljima koja imaju dobru infrastrukturu, u čijoj neposrednoj okolini možete naći sve što vam je potrebno za udoban život – od prodavnica, kafića i restorana, do škola, pošti, banaka i drugih javnih ustanova. Najtraženija naselja za život u Novom Sadu su Limani i naselje Grbavica, pre svega zbog centra koji se nalazi na par minuta hoda, i blizine Univerzitetskog grada, epicentra studentskog života u Novom Sadu.

Cene nameštenih stanova veće kvadrature na Limanima i Grbavici se kreću u rasponu od 250 do 600€. Naravno da ima izuzetaka i mnogo skupljih nekretnina u centru, ali ponuda u centru je ograničena uglavnom na poslovne prostore i stanove za kratkoročno izdavanje. “Stan na dan” je trend po kojem Srbija ne zaostaje za zemljama u svetu, a koji je u velikoj meri doprineo povećanju cena zakupa uopšte.

Najniže cene zakupa

Najniže cene zakupa nameštenih nekretnina manje kvadrature u Novom Sadu se kreću u rasponu 120 - 180€. To važi za Novo naselje, Telep i Klisu.  Ali u istim delovima grada, za stanove veće kvadrature se traži i do 350€. 

Prosečne cene zakupa

Moglo bi se reći da je prosečna cena mesečnog zakupa nameštenog stana od 350 do 400€. U tu cenu se uklapaju nekretnine u naselju Podbara, gde su cene mesečnog zakupa kreću od 250 do 350€.

Sve ovo gore napisano se odnosi na nameštene stanove koji su namenjeni fizičkim licima. Za nenameštene stanove nema pravila, jer raspon cena se kreće od 120 do 800e, a na ekskluzivnim mestima, kao što je Pupinova palata, stan mesečno može da košta čak i 1000€.

Ako želite da izdate ili iznajmite stan preko City Experta, morate da znate…

… da je City Expert je dobitna kombinacija za obe strane. Verujemo da će vlasnici nekretnina za izdavanje u Novom Sadu znati da cene prednosti našeg načina oglašavanja nekretnine, najbolju multimedijalnu prezentaciju nekretnine i direktnu komunikaciju sa zakupcem, a da će zakupci uživati u zakupu stana bez provizije.

Sve vlasnike nekretnina za izdavanje u Novom Sadu pozivamo da se priključe velikoj akciji “25% popusta za 50 najbržih” i da iskoriste prednosti najbolje usluge uz najbolje uslove na tržištu.

Javite nam se!

011 44 26 000

City Expert
Izdajem stan u Beogradu
Najniža provizija na tržištu za vlasnike stanova