Najtraženije lokacije za kupovinu stana u Novom Sadu

Saveti

Najtraženije lokacije za kupovinu stana u Novom Sadu

City Expert, jedinstveni servis za promet nekretnina je 2017. godine počeo sa radom u Novom Sadu. Dve i po godine vrednog rada kasnije, dobro smo upoznali lokalno tržište i usput pomogli mnogima da prodaju ili kupe nekretninu u Novom Sadu. Ponuda stanova u City Expert bazi raste iz dana u dan, tako da ako i vi razmišljate da kupite stan u Novom Sadu, pročitajte koje su najtraženije novosadske lokacije i pogledajte stanove koje smo izdvojili za vas. 

Opšti favorit – Liman 

Omiljeno mesto za stanovanje u Novom Sadu su Limani. Prvo je izgrađen Liman 1, gde su nikle prve višespratnice, a zatim su po istom principu izgrađeni Liman 2, 3 i 4. Ova naselja su odlično pozicionirana, nalaze se u širem centru grada, a iz Limana 1 i 2 do centra može brzo da se stigne peške, za svega desetak minuta.

Sem blizine centra, još jedan razlog za popularnost Limana je i blizina najrazličitijih sadržaja koji olakšavaju i ulepšavaju svakodnevni život. Limani jednostavno imaju sve: vrtiće, škole, pekare, kafiće, restorane, fast food-ove, prodavnice, kao i tržne centre Promenada i Merkator. Zbog planske gradnje koju čini blok, zgrada i unutrašnje dvorište bloka, ima mnogo zelenila, pa se Limani smatraju zelenom oazom Novog Sada. Na Limanu 3 se nalazi Limanski park, koji se prostire na 13 ha, a u sklopu kojeg se nalazi igralište za decu, jedini skejt park u Novom Sadu i park za pse.

Na Limanu 1 nalazi se Kampus novosadskog univerziteta, drugi po veličini u zemlji i jedinstven po tome što je pravi studentski grad u malom. Tu su smešteni skoro svi fakulteti, studentski domovi, dom zdravlja, kafići, prodavnice… praktično sve što je potrebno za udoban studentski život.

Pored svega nabrojanog, Liman je odlično mesto za rekreativce, jer ima mnoge terene i uređene staze, a preko puta Limana 2  nalazi se SPENS, u kojem se nalaze i bazen i klizalište. Posebna pogodnost je blizina Dunava i Štranda, najlepše plaže na Dunavu, koja leti postaje centar raznih kulturnih dešavanja.

Ovaj stan se nalazi na savršenoj lokaciji, u Šekspirovoj ulici, blizu Limanskog parka.

Prodaja stanova Novi Sad Šekspirova ulica

Da li možete da se zamislite na fenomenalnoj terasi ovog nameštenog petosobnog stana?

Prodaja stanova Novi Sad namešten petosoban stan

Grbavica

Liman se graniči sa Grbavicom, jednim od najvećih naselja u Novom Sadu. Danas ovim naseljem dominira visoka gradnja, a zamerke, ako ih ima, se odnose na nedostatak zelenila i mesta za dečju igru. Ipak, stanovi na Grbavici su veoma traženi. Kupuju ih i zakupljuju mladi parovi i studenti, kojima Grbavica odgovara pre svega zbog strukture stanova i blizine centra, Dunava, Spensa, Limana, bulevara... Naselje ne oskudeva u sadržajima, ima mnogo prodavnica, kafića, apoteka, teretana, frizerskih salona i salona lepote. Poseban kuriozitet je što je na Grbavici smeštena moderna i uređena Limanska pijaca, na kojoj se snabdevaju i komšije sa Limana.  

Novosadski je voziti bajs. Ovaj stan ima savršeno mesto za omiljeno novosadsko prevozno sredstvo.

Prodaja stanova Novi Sad

Centar

Sam centar Novog Sada (deo Podbare uz Stari grad) je uvek atraktivan, kako za život tako i za ulaganje, u smislu kupovine nekretnina za izdavanje. Kao što se i da pretpostaviti, u ponudi nekretnina koje su oglašene za prodaju u centru Novog Sada dominira starogradnja, a potencijalni problem je nedostatak mesta za parkiranje. To ne mora da vas zabrinjava ako kupujete stan da biste ga izdavali turistima, ali ako planirate da živite u stanu u centru, morate da nađete rešenje. Naša preporuka je da obavezno obratite pažnju na to da li zgrada ima parking ili, u idealnom slučaju, da kupite stan koji se prodaje sa garažom. 

Smešten u novoj modernoj zgradi iz 2019. godine, ovaj stan ima i garažu.

Prodaja stanova Novi Sad stan sa garažom

Ostalo

Za kvalitetan porodični život potreban je mirniji i zeleniji deo grada sa odgovarajućim sadržajima. Tako su porodice sa malom decom više orjentisane ka kupovini stanova na Sajmištu, Novom Naselju i Telepu, koji je i najatraktivniji za gradnju jer ima potencijala, odnosno mesta za gradnju. Još jedno naselje u kojem se intenzivno gradi je Detelinara, tako da City Expert ponuda stanova za ovaj deo grada stalno raste.

Dvoiposoban stan na Sajmištu čeka svoju porodicu.

Prodaja stanova Novi Sad dvoiposoban stan

Bilo da imate nekretninu koju želite da prodate ili razmišljate o kupovini stana u Novom Sadu, tu smo da vam pomognemo. Ako ste kupac, iskoristite sve prednosti profesionalne usluge i najbolje prezentacije nekretnina na tržištu. Ako ste prodavac, vaša nekretnina će dobiti pažnju koju zaslužuje i oglasićemo je da je vidi što je moguće više potencijalnih kupaca. Bilo da ste kupac ili prodavac, daćemo sve od sebe da vam kupoprodajno iskustvo ostane u lepom sećanju. Javite nam se.

City Expert
Najniža provizija na tržištu za vlasnike stanova