Najbolja agencija za nekretnine u Novom Sadu

Novo iz City Experta

Najbolja agencija za nekretnine u Novom Sadu

Nakon dve godine rada u Novom Sadu uspeli smo da ponudimo najpovoljniju uslugu, najbolji pregled nekretnina i najefikasniji sistem zakazivanja gledanja. Sada možemo da kažemo da smo postali najbolja agencija za nekretnine u Novom Sadu.

Kako smo došli do toga da smo najbolja agencija za nekretnine u Novom Sadu?

Kada smo krenuli da radimo u Novom Sadu u aprilu 2017. godine, želeli smo da uspešan model poslovanja koji smo napravili u Beogradu prenesemo i ovde. Novi Sad je bio idealno tržište jer stanove kupuju mladi parovi, porodice i profesionalci koji traže nove stanove. Traže se stanovi u izgradnji, ali i stariji stanovi u centru grada koje kupci uglavnom kupuju sa željom da ih potpuno renoviraju.

Fotografije kao znak prepoznatljivosti

Počeli smo sa fotografisanjem nekretnina, pravljenjem profesionalnih medijskih prezentacija i video snimaka koji prate svaku nekretninu. I u Novom Sadu smo se posvetili mapiranju grada, pa smo uz pomoć stručnjaka iz našeg razvojnog tima ceo grad podelili na naselja i za svako dodali filter za pretragu. To nam je omogućilo da korisnicima ponudimo efikasan sistem pretrage gde će samo uz par klikova moći da dođu do idealnog stana ili kuće.

Plan svake prostorije

Kada je reč o kućama, one se u Novom Sadu prodaju u mnogo većem broju nego u Beogradu. Zato nam je bilo još važnije da svaka nekretnina oglašena na našem sajtu dolazi sa detaljnim planom prostorija. Plan je interaktivan, pa na svaku prostoriju možete da kliknete i da vidite kako ona izgleda. To je za kuće i stanove velikih površina veoma važno, da bi naši korisnici mogli da znaju unapred kako nekretnina izgleda i pre nego što dođu da je pogledaju uživo.
Sve naše tehnološke i tehničke prednosti u kombinaciji sa našim agentima koji su godinama radili u svetu nekretnina su doprineli tome da za vrlo kratko vreme postanemo najbolja agencija za nekretnine u Novom Sadu.

Šta se promenilo u svetu nekretnina u Novom Sadu?

Korisnici su navikli na konzistentan kvalitet naših fotografija i prezentacije nekretnina. Sada sve više portala i agencija ima mapu i interaktivnu pretragu nekretnina, koju smo mi uveli. Mi smo ponosni što smo bili pioniri ove promene. Korisnici vole da pretražuju nekretnine sami, zato što im to pored potpune kontrole nad celim procesom daje i slobodu da sami eksperimentišu sa filterima.

Filteri za naprednu pretragu

Naši korisnici koriste filtere za pretragu i pronalaze tačno ono što im treba, pa sve manje dolazi do toga da fizički gledaju na desetine stanova ili kuća za prodaju. To se upravo dešava zbog toga što smo glavni deo procesa prebacili na momenat pre zakazivanja gledanja. Sada agenti ne izlaze na teren, što je specifično samo za našu agenciju za nekretnine i sada agenti svu pomoć i podršku pružaju telefonom ili onlajn.

Agencija za nekretnine bez provizije za vlasnike

Najvažnija promena na tržištu je svakako bilo ukidanje  provizije za vlasnike. Vlasnici dobijaju naprednu prezentaciju nekretnine. Pored toga što će njihova nekretnina na prodaju biti postavljena na našem sajtu, mi ćemo koristiti sve kanale komunikacije i oglašavanja koje imamo da bismo pomogli potencijalnom kupcu da pronađe baš tu nekretninu. Nije tajna da se služimo naprednim metodama oglašavanja, a da naš tim za razvoj stalno traži nove načine da optimizuje korisničko iskustvo.

Naše usluge za kupce su i dalje besplatne. Sa nama je moguća prodaja stana bez provizije i kompletna podrška tokom celog procesa.

Prodaja stanova u Novom Sadu

Proces prodaje stanova u Novom Sadu uvek počinje onlajn. Za postavljanje nekretnine na naš sajt zadužen je naš stručan tim među kojima se nalaze fotografi i ceo tim produkcije. Sa vlasnikom stana ugovaramo fotografisanje prostora nakon kojeg pravimo medijsku prezentaciju. U prezentaciji će stan ili kuća biti prikazani u najboljem svetlu, tako što će naš fotograf verno zabeležiti svaki detalj.

Podrška za pravno-administrativne procese

Nakon što mi postavimo nekretninu na sajt, zainteresovani kupci će zakazivati gledanje preko sajta i birati vreme koje njima odgovara. Automatsko zakazivanje gledanja ubrzava ceo proces i omogućava kupcima i vlasnicima da direktno komuniciraju bez prisustva agenta na terenu. Agenti će pored inicijalne provere dokumentacije pred objavljivanje nekretnine, voditi ceo proces prodaje od početka do kraja. Tu je i naš pravni tim koji će biti tu za svu potrebnu pomoć u vezi sa sastavljanjem ugovora i predugovora.

Kako su u Novom Sadu najtraženiji porodični stanovi na prodaju i kuće sa dvorištem, mi se trudimo da korisnicima olakšamo pretragu i da sve nekretnine na sajtu klasifikujemo. Tako da, ukoliko tražite samo kuću sa parkingom ili stan sa velikom terasom, možete te karakteristike izabrati na samom sajtu. Znamo da nema uvek idealnih stanova u ponudi i znamo da tražite nešto specifično. Verujte nam, dobre stanove vredi čekati, zato mi u City Expert-u znamo koliko vam je važno da za neke stvari saznate prvi.

Čuvanje omiljenih nekretnina

Kreirali smo funkcionalnosti kao što su „omiljene nekretnine“ i „čuvanje pretrage“ koje vam omogućavaju da prvi saznate da se nešto približno vašem idealnom stanu pojavilo na tržištu. Dakle, ako objavimo stan na našem sajtu koji ima sve što ste naveli da želite u vašem idealnom domu, bićete prvi koji će to saznati – ponuda će vam stići pravo u vaš inboks.
Za razliku od tradicionalnih agencija ne morate da čekate na prenos informacija, angažovanje agenata i svih ostalih koji učestvuju u procesu. U City Expert-u se sve odbija automatski i bez potrebe da konstantno mislite o traženju stana. Naš sistem to radi za vas! Na vama je samo da budete ažurni i da koristite email i telefon pomoću kojih se registrujete na sajtu.

Kvalitet kao konstanta

U doba velikih promena, nama je bilo važno da naši korisnici znaju da smo mislili na njih i da smo tu da im pružimo pomoć kad god je to potrebno. Naši onlajn agenti su tu da vas posavetuju u vezi sa pravno-administrativnim procesima koji su mnogima i dalje nepoznanica, a naš pravni tim je tu da vam pomogne da uspešno potpišete ugovor o prodaji stana ili kuće.