Savremena agencija za nekretnine

Novo iz City Experta

Agencija za nekretnine

City Expert je savremena agencija za nekretnine koja kombinuje moderne tehnologije i praktično znanje stečeno u tradicionalnom svetu nekretnina. Kao agencija koja je menjala svoj poslovni model, sprovodila istraživanja i osluškivala potrebe korisnika, danas smo došli do toga da smo prva onlajn agencija za nekretnine u Srbiji i u regionu.

Zašto smo najbolja agencija za nekretnine?

Mi smo prva agencija koja je korisnicima ponudila sve informacije u vezi sa nekretninama. Na našem sajtu korisnici mogu da pronađu sve informacije u vezi sa stanjem nekretnine, nameštajem, godini gradnje, tipu grejanja i još mnogo toga. Pre nego što smo krenuli sve informacije da postavljamo na sajt, suočavali smo se sa velikim brojem nepotpunih oglasa za nekretnine gde su korisnici jedino odlaskom u gledanje mogli da saznaju šta se zapravo nalazi u nekretnini. Fizička razgledanja oduzimaju mnogo vremena i mi smo želeli da omogućimo korisnicima da pogledaju samo onu nekretninu za koju su već zainteresovani.

Pored medijske prezentacije – fotografija, video snimka i prikaza u 360° tehnologiji koji otkrivaju svaki detalj u vezi sa nekretninom, mi smo odlučili i da delimo informacije o troškovima održavanja, iznosu mesečnih računa i da istaknemo informacije o opremljenosti.

Stavljanje korisnika na prvo mesto

Po prvi put u Srbiji je korisnik, koji je u potrazi za novim stanom, dobio mogućnost da sam diktira uslove pretrage i da sam pronalazi informacije koje su mu potrebne. Pre nego što smo postali jedna od vodećih agencija za nekretnine na tržištu, potraga za stanom je izgledala manje-više isto. Morali ste da kontaktirate agenciju, oni bi vam prema željama i preferencijama preporučili nekretnine i vi biste sa agentom išli u razgledanja.

Ali, šta je sa neprijatnim iznenađenjima na razgledanjima? Šta je sa situacijama gde ste morali da izađete sa posla i da pogledate neki stan, samo da biste saznali da stan nema terasu, iako vam je to veoma važno? Da bi vratili moć kontrole nazad korisnicima, kreirali smo sajt i sistem pretrage gde sve ove informacije mogu da dobiju unapred.
Drago nam je da vidimo da mnogi slede naš primer. Danas kada je internet promenio način na koji radimo i putujemo, način na koji se zabavljamo i način na koji učimo, prirodno je i da promeni način na koji tražimo stanove i kuće.

Zašto smo vodeća agencija za nekretnine?

Već nekoliko godina poslujemo u Beogradu i Novom Sadu. Za to vreme smo objavili preko 15 000 stanova, kuća i poslovnih prostora za izdavanje i prodaju. Sa našim korisnicima smo uspeli da izgradimo odnos poverenja i da od samog starta budemo ti koji će jednako zastupati interese svih naših korisnika. Vlasnici nekretnina za izdavanje imaju tu mogućnost da dobiju profesionalno napravljenu prezentaciju i detaljan plan prostorija, koji će njihov prostor prikazati u najboljem svetlu.

Sve je više agencija za nekretnine koje usvajaju model postavljanja fotografija i plana prostorija i nama je veliko zadovoljstvo da vidimo da smo zaista uspeli u nameri da promenimo tržište nekretnina. Međutim, na samom oglasu ne bi trebalo da bude dvosmislenih informacija, važnih podataka koji nedostaju i fotografija lošeg kvaliteta. Zato insistiramo da za svaku prezentaciju izdvojimo vreme, resurse i energiju i da svaku prezentaciju napravimo što bolje možemo.

Vlasnici stanova od nas uvek dobiju dobronameran savet da nekretninu dobro pripreme za naše fotografisanje, kako bi korisnici mogli da zamisle sebe u novom prostoru. Naši fotografi koji prave medijske prezentacije koriste savremenu opremu i trude se da što vernije zabeleže svaki detalj. Prilikom fotografisanja važno je da prostor bude čist i uredan, da nema veštačkog osvetljenja i da nema puno ličnih stvari. Na taj način fotografi mogu da zabeleže realnu sliku i da našim korisnicima prenesu kako zaista ta nekretnina izgleda.

Kada smo kod realnog osećaja, prezentacija u 360 stepeni zaista omogućava da „prošetate“ kroz prostor. Na taj način ćete doživeti prostor iznutra i dobiti približan osećaj prostora.

Šta znači ONLAJN agencija za nekretnine?

Onlajn agencija za nekretnine radi isto kao i tradicionalna agencija za nekretnine, samo što potražnju, komunikaciju, planiranje i zakazivanje organizuje efikasnije. Sa nama možete kupiti i zakupiti nekretninu, dobiti svu pomoć i savetovanje prilikom procesa i završiti sve to u najkraćem mogućem roku.

  • Pretraga nekretnina

Sva pretraga nekretnina se odvija na našem sajtu. Pored lokacije, cenovnog ranga i kvadrature, korisnici mogu da podešavaju i filtere za opremljenost nekretnine. Korisnici mogu da pronađu stan, kuću i poslovni prostor na željenoj lokaciji u Beogradu i Novom Sadu i da uzmu u razmatranje samo one nekretnine koje odgovaraju njihovim parametrima.

U tradicionalnim agencijama sve ove informacije ste morali da dobijete od agenta za nekretnine i to često tek na samom razgledanju. Da naši korisnici ne bi gubili vreme na razgledanja nekretnina koje im neće odgovarati, mi smo sve te informacije uključili u samu pretragu.

  • Virtuelna razgledanja

360° prikaz, standardne fotografije i video snimak su tu da prenesu realnu sliku nekretnine. Na samoj stranici nekretnine nalaze se dodatne informacije u vezi sa tipom grejanja, godini gradnje, datumu renoviranja i još mnogo toga što korisniku može pomoći u vezi sa izborom nekretnine.

  • Zakazivanje gledanja

Nakon što pronađe nekretninu koja mu odgovara i odgleda medijsku prezentaciju, korisnik zakazuje samo gledanje nekretnine onlajn, putem našeg sajta. On bira vreme i datum gledanja i klikom na dugme zakazuje gledanje. Svi korisnici koji žele da pogledaju nekretninu moraju biti registrovani na sajtu, kao i svi vlasnici nekretnina. Na taj način mi možemo da garantujemo da su informacije koje dostavimo proverene i istinite. Međusobno upoznavanje i komunikacija se vrše preko našeg automatskog sistema zakazivanja gledanja. Omogućavamo direktno upoznavanje bez agenta prisutnog na terenu, dok pružamo podršku na svakom koraku. Naši agenti vode proces pregovora i realizuju ugovor o zakupu i prodaji.

Cena naše usluge je konkurentnija u odnosu na druge agencije. Kupci i zakupci ne plaćaju proviziju. Oglašavanje nekretnine na našem sajtu je besplatno, dok proviziju naplaćujemo po učinku i to po ceni koja je niža u odnosu na druge agencije. Naš cilj je da pored najkvalitetnije prezentacije i efikasnog vođenja procesa, ponudimo i najpovoljniju uslugu.

Mi zaista verujemo da smo najbolja agencija za nekretnine i da ćemo vremenom samo biti još bolji. Iskustvo koje smo stekli za ove četiri godine postojanja nam je veoma dragoceno, jer upravo na osnovu prethodnog iskustva gradimo budućnost sveta nekretnina.