Nova investicija za City Expert - Prva online agencija za nekretnine u Srbiji

Novo iz City Experta

Nova investicija za City Expert - Prva online agencija za nekretnine u Srbiji

Imamo velike vesti. City Expert je dobio investiciju od 700 000€ od međunarodnog fonda South Central Ventures u Junu 2016. godine. Nakon toga, SCV je investirao dodatnih 800 000€ za dalji razvoj. Ova investicija je jedinstvena prilika da promenimo tržište nekretnina zauvek. Malo je reći da smo veoma srećni zbog ove prilike. Bilo je potrebno mnogo rada da bismo stigli ovde, i ponosni smo što smo postali broj jedan online agencija za nekretnine u Srbiji. Pročitajte više o našim planovima.

South Central Ventures investicioni fond, kao deo Enterprise Innovation Fund (ENIF), posluje na tržištu Balkana. Fond ulaže u start-up kompanije koje koriste napredne tehnologije da bi poboljšale svoje poslovanje i tako promenile celu industriju. Mi smo odlučili da digitalizujemo proces kupovine, prodaje i zakupa nekretnine i da našim korisnicima omogućimo podršku u svakom koraku. Da bismo to izveli oslanjamo se na znanje iz tradicionalnog sveta nekretnina i naprednu tehnologiju.

City Expert smo osnovali sa idejom da pomognemo korisnicima da brzo pronađu stan bez neprijatnih iznenađenja. Kada biste pitali nekoga 2015. godine šta je potrebno da biste pronašli stan za izdavanje u Beogradu, svi bi vam rekli, prosto i jednostavno, da vam je potrebno pravo čudo! Neprovereni oglasi sa mutnim slikama, nedostupni i prezauzeti agenti, i hiljade oglasa kroz koje morate da prođete su bili realno stanje tržišta nekretnina. Ono što je korisnicima najviše smetalo jesu oglasi koji obećavaju jedno, a nude nešto sasvim drugo. Želeli smo da stanemo na put takvom oglašavanju.

Uspeli smo da postanemo agencija za nekretnine sa najnaprednijom tehnologijom u Srbiji. Uveli smo interaktivne prezentacije nekretnina koje su postale naš glavni proizvod. Korisnici, IT profesionalci, velike kompanije i mediji su prepoznali naš potencijal i za vrlo kratko vreme svi su pričali o City Expertu. Ono o čemu se najviše pričalo je naš vebsajt gde su vrata svake nekretnine širom otvorena. Svaka nekretnina ima svoju prezentaciju. Online prezentacija korisnike vodi u virtuelni obilazak gde mogu da pogledaju kako nekretnina izgleda bez potrebe da ustaju iz svoje fotelje. Na ovaj način smo našim kupcima i zakupcima uštedeli vreme. Takođe, uštedeli smo im i novac, tako što su za njih sve naše usluge besplatne.

U 2018. godini dobili smo veliku investiciju za naše velike planove. Želeli smo da u potpunosti pređemo na nov model poslovanja, ali da zadržimo sve vrednosti za koje smo se oduvek zalagali. To smo uspeli tako što smo postali online agencija za nekretnine. Da bismo uspeli da obavljamo veći deo posla online morali smo da obezbedimo naprednu tehnologiju na koju možemo da se oslonimo. Nakon ove investicije dobili smo priliku da ulažemo u svaki sektor.

Nakon što usavršimo naše poslovanje u Srbiji, spremni smo da krenemo da radimo i u inostranstvu. City Expert tako postaje broj jedan online agencija za nekretnine u Jugoistočnoj Evropi.

Lola Milenković
Lola Milenković
Kopirajter
Džepovi puni sunca