Kako funkcioniše City Expert?

Novo iz City Experta / Saveti

Kako funkcioniše City Expert?

 „Zašto bismo izabrali City Expert?“ jedno je od najčešćih pitanja onih koji se prvi put susreću sa našom kompanijom. Postoji nekoliko jednostavnih, ali važnih razloga koji nas čine pravim izborom za sve koji žele da oglase svoju nekretninu ili da pronađu novi dom.

KUPCI I ZAKUPCI

Ukoliko ste u potrazi za stanom ili kućom, pogledajte ponudu stanova City Expert-a.  Skriveni troškovi ne postoje. Jednostavno izaberite nepokretnost po svojoj meri, kontaktirajte nas i mi ćemo vas provesti kroz sve potrebne korake kako biste došli do doma po svojoj želji.

Takođe, ograničenja po pitanju broja nekretnina koje možete pogledati ne postoje. Sve stanove i kuće koje se nalaze na našem sajtu možete posetiti i upoznati se sa vlasnicima bez ikakvih obaveza. Pre nego što zakažete termin, pri izboru se možete voditi profesionalnim fotografijama, video snimcima, kao i interaktivnom mapom, kako vas pri razgledanju nekretnine ne bi dočekala neprijatna iznenađenja.

Sve objekte iz naše ponude lako možete pregledati pomoću intuitivne pretrage i izabrati parametare radi lakšeg pronalaženja nekretnine u skladu sa svojim potrebama. Filteri dozvoljavaju podešavanje željene strukture, raspona cene, ali i mnogih drugih pojedinosti kako bi vam izbor bio olakšan. Dostupan je i uvid u troškove, uključujući i potencijalan depozit, pa nećete ići na razgovor sa zakupodavcima ili zakupodavcima nespremni. Ako pronađete više nekretnina po svom ukusu, jednostavno ih možete dodati na listu favorita kako biste nastavili potragu i zakazali razgledanje kasnije.

Kako funkcioniše City Expert?

Važni pojmovi kojima se služimo jasno su definisani na našem sajtu, stoga nećete biti u nedoumici šta oni podrazumevaju. Naš blog je tu da vas posavetuje o brojnim temama koje se tiču nekretnina, a dostupni su i detaljni prikazi opština na kojima se nalaze nekretnine iz naše ponude.

PRODAVCI I ZAKUPODAVCI

Ako ste se odlučili da prodate svoju nekretninu ili da je date pod zakup, možete nas lako kontaktirati putem telefona ili elektronske pošte ili kontakt formulara, nakon čega ćemo vas provesti kroz ceo postupak oglašavanja i pomoći vam da rešite sve nedoumice koje se mogu pojaviti.

Na našem sajtu se možete informisati koji troškovi vas očekuju. Bilo da prodajete ili dajete nekretninu pod zakup, niste u obavezi da platite bilo šta unapred, već tek po dogovoru uslova sa kupcem ili zakupcem kojeg vam pronađemo.

Kako funkcioniše City Expert?

Kada se odlučite da oglašavate svoju nekretninu putem City Expert-a, naši fotografi će uslikati fotografije i video koji će je predstaviti potencijalnim kupcima i zakupcima na najbolji način. Detaljan prikaz vašeg objekta na sajtu omogućiće zainteresovanima da imaju potpun uvid u ono što nudite i olakšati njihov izbor. Vaše je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo obaviti sve ostalo.

U cilju što bolje vidljivosti vaše nekretnine i bržeg pronalaženja kupaca i zakupaca, pored sajta, svakodnevno na Fejsbuk stranici City Expert-a oglašavamo stanove i kuće iz svoje ponude.

Ukoliko niste sigurni koju cenu biste odredili za svoj stan, naša kompanija vam nudi stručnu procenu vrednosti. Ona nije obavezujuća, jer cenu nekretnine postavljate sami.

Kako funkcioniše City Expert?

Kada sagledamo sve navedeno, prednosti saradnje sa nama su očigledne.

Ukoliko se spremate za selidbu, naša obimna ponuda sadrži nekretnine po svim ukusima. Uz detaljne prikaze na našem sajtu možete zaključiti da li ste zainteresovani bez odlaska i razgledanja uživo.

Ako imate nekretninu koju želite da oglasite, povoljne cene, detaljna prezentacija i plaćanje po zaključenoj prodaji ili zakupu samo su neki od pokazatelja da je City Expert pravi izbor za vas.

Posetite naš sajt ukoliko i dalje imate nedoumice, kontaktirajte sa nama putem elektronske pošte ili telefona i započnimo uspešnu saradnju!