Kako najlakše izdati stan

cityexpert Saveti

Kako najlakše izdati stan

Izdavanje stana ne mora da bude noćna mora! Poučeni svojim ličnim iskustvom, uveli smo revoluciju na tržištu nekretnina.

Osnovni problem sa izdavanjem stanova bio je što nekretnina na portalu nije objektivno prikazana. Najčešće nema fotografije svih prostorija, loše su rezolucije (često fotografisane mobilnim telefonom), nema prikaza osnove stana (tlocrt).

Na sajtu City Experta, Vaša nekretnina je prikazana detaljno i profesionalno. Sve se završi u nekoliko koraka:

 1. Možete stupiti u kontakt sa nama na više načina:
  • Pozovite naš call centar na 011/44.26.000. Dostupni smo svakog dana (i vikendom) od 8 do 22h.
  • Popunite formu (zahtev) na sajtu.
 2. Dogovorite termin dolaska terenske ekipe sa našim operaterima.
 3. Na Vama je da odredite termin i sastanete se sa našim timom. Treba da donesete dokument kojim dokazujete vlasništvo i da potpišete ugovor o posredovanju. Terenske ekipe su efikasne, profesionalne i iskusne, pa ne morate da brinete ni o čemu.
 4. Nekretnina se fotografiše i snima. Potrudite se da date što detaljnije i tačnije podatke o nekretnini. Odlučite da li hoćete da pokazujete stan zajedno sa predstavnicima naše kompanije ili Vam je lakše da ostavite ključ u našoj kompaniji i da, zbog Vašeg komfora, nekretninu pokazuju naši predstavnici.
 5. Nakon kratke obrade Vaša nekretnina će biti postavljena na sajt. Prikazana je:
  • profesionalnim video snimkom
  • kvalitetnim fotografijama
  • interaktivnom mapom osnove stana (tlocrt)
  • osnovnim informacijama o nekretnini
  • informacijama o prostorijama i opremljenosti nekretnine
  • informacijama o okvirnim troškovima

Informacije o nekretnini

Zahvaljujući jednostavnom korišćenju sajta, preciznoj pretrazi, objektivnom prikazu nekretnine, potencijalni zakupci stiču utisak kao su već posetili nekretninu. Česti su slučajevi da se nekretnina izda već nakon prvog gledanja.

Ovim postupkom jasno štedite novac i vreme. Nemate šta da izgubite, jer niste u obavezi da nastavite saradnju sa kompanijom ako nađete zakupca mimo nas.

Budite deo naše revolucije!