Iskustva kupaca Beograd na vodi

Tržište nekretnina / Novo iz City Experta

Iskustva kupaca Beograd na vodi

Mi u City Expert-u se najviše radujemo kada pomognemo kupcima da pronađu svoj idealni dom. Pored toga što je brza i sigurna prodaja stanova nešto čime smo zauvek promenili tržište nekretnina, naš onlajn način poslovanja nam je omogućio da kupcima i prodavcima uštedimo vreme. Kada tome dodamo odlične nekretnine u ponudi, zahvaljujući saradnji sa partnerima kao što je Belgrade Waterfront, dolazimo do velikog broja zainteresovanih kupaca, koji kod nas postanu zadovoljni kupci. Evo šta su nam neki od njih ispričali. 

Kupovina jednosobnog stana u Beogradu na vodi

Miloš R., radi u firmi koja se bavi informacionim tehnologijama kao menadžer za razvoj proizvoda. Stan na prodaju u Beogradu na vodi je našao preko City Expert sajta, na preporuku svojih kolega koji su već koristili sajt.

“Meni pretraga preko sajta nije predstavljala problem. Iskreno sam se obradovao kad sam video kako je pretraga na City Expert sajtu napredna i koliko filtera ima. Kad sam namestio sve filtere, da to bude manji stan, u centru, da ima dve sobe… pretraga je izbacila nekoliko predloga. E, tek onda sam se stvarno oduševio, jer je sam svaki stan mogao da vidim preko profi fotografija i video snimaka. Gledao sam te stanove, upoređivao i na kraju prelomio – biće u zgradi Metropolitan u Beogradu na vodi. Nisam želeo da se bakćem sa preuređivanjem, krečenjem, nije dolazilo u obzir da živim u zgradi koja ima ružan ulaz ili hodnik. Bolje je da sve bude novo. Stan mi se dopao jer sam ga tako nekako i zamišljao, 50 kvadrata, pravi momački ☺. A ustvari me kupila zgrada – stvarno fenomenalno izgleda na renderima. Nije mi bilo teško da se zamislim tamo za par godina. Todor, agent iz City Expert-a me je obavestio da se javim direktno Belgrade Waterfront-u, to sam i uradio, i posle se sve dešavalo vrlo brzo. Nisam očekivao, ali veoma sam zadovoljan kako je prošlo.”

Prodaja manjeg i kupovina većeg stana

Danijela i njen suprug Luka P. su krenuli u potragu za većim stanom, ali je pre toga trebalo da prodaju svoj manji stan. Kupoprodaja nekretnina je veoma zahtevan zadatak i mnogi kupci se zaista teško snađu u ovom procesu. Međutim, dobra stvar je da su i Danijela i Luka prodali manji i pronašli veći stan preko City Expert-a.

“Mi smo krenuli da tražimo veći stan zato što nam je naš postao premali. I previše daleko od centra, previše smo vremena provodili u kolima, i nabavka za kuću i vannastavne aktivnosti, a oboje radimo… Sve što smo mogli jeste uzmemo mobilne telefone i da, kad nađemo malo slobodnog vremena, pretražujemo stanove onlajn.

I onda smo videli da City Expert ima u ponudi stanove u Beogradu na vodi. Čula sam se sa agentom City Expert-a, Vesnu i ona mi je rekla da ima nekoliko stanova, i da je Vista odlična zgrada za porodicu. Kontaktirali smo Beograd na vodi, bili su jako ljubazni i pomogli su nam da se finalno odlučimo za Vistu, kad smo čuli šta će sve da bude u zgradi i oko zgrade. Ostalo je samo da prodamo naš stan i zatvorimo konstrukciju.

Iskustva kupaca Beograd na vodi

Međutim, naleteli smo na jedan veći problem. Niko se nije javljao da pogleda naš stan. City Expert je stan reklamirao preko društvenih mreža, digitalnih kanala i na samom sajtu ali kupci se nisu javljali. Onda smo na nagovor agenta Vesne, spustili cenu stana tako da se tačno poklopi sa tržišnom i zainteresovani kupci su ubrzo počeli da zakazuju gledanja. I prodasmo ga zajedno! Hvala City Expert-u na savetima.”

Ako i vi tražite mesto za kvalitetan život, javite nam se. Naša ponuda se svakodnevno osvežava novim stanovima, a zahvaljujući saradnji sa Belgrade Waterfront-om, nudimo i stanove u Beogradu na vodi. Želimo vam neke lepe početke u novom centru grada!

City Expert