Kako je City Expert učinio kupovinu stana potpuno bezbednom

Novo iz City Experta

Kako je City Expert učinio kupovinu stana potpuno bezbednom

Uvreženo mišljenje je da je kupovina stana težak i spor proces za koji je potrebno mnogo sreće i živaca. Kad tome dodamo predrasudu da su nove tehnologije nesigurne jer pružaju veću mogućnost za prevare, dolazimo do stanja koje smo zatekli na tržištu nekretnina kad smo pre četiri godine počeli sa radom kao agencija za nekretnine. Neke stvari su morale hitno da se menjaju.

City Expert pravila

City Expert, jedinstveni servis za promet nekretnina je uveo potpuno nov pristup prodaji i kupovini stana, zahvaljujući upotrebi modernih tehnologija, koje celu priču o sigurnosti podižu na potpuno novi nivo. Od trenutka kad se vlasnik javi sa namerom da oglasi nekretninu za prodaju kod nas, ona mora da prođe kroz rigorozne provere da bi osvanula na našem sajtu. Mi ništa ne prepuštamo slučaju.

1. Uredna dokumentacija

Licencirani agenti za prodaju proveravaju svu potrebnu dokumentaciju i upućuju vlasnika kako da pribavi ono što nedostaje, kako bi nekretnina što pre bila spremna za prodaju. Nekretnine koje ne mogu legalno da se prodaju ne mogu da budu oglašene kod nas.

2. Poseta svakoj nekretnini

U stan šaljemo fotografa. Materijale iz stana preuzima tim multimedije koji pravi premijum prezentaciju svake nekretnine (fotografije, video, pogled od 360° koji je povezan sa interaktivnim planom stana) i postavlja je na sajt. Sem što potpuno približava nekretninu kupcima, prezentacija je važna i zato što istinito predstavlja nekretninu, ne pokušavajući da prikrije nedostatke. Uz sve to, postoji i iscrpan opis stana, u smislu opštih informacija (cena, spratnost, struktura…), tu su i podaci o troškovima, opremljenosti i lokaciji. To je neka vrsta detaljne lične karte nekretnine, koja nije samo ono što nam je vlasnik ispričao, nego je potvrđena posetom uživo.

3. Briga o kupcu

Licencirani agenti za prodaju i advokati su već proverili dokumentaciju u vezi sa nekretninom i stoje kupcima na raspolaganju za sve savete u vezi sa pregovorima o ceni, najpovoljnijih kredita odnosno vode kupca celim putem do bezbedne kupovine stana. Zahvaljujući tehnologiji, ubrzali smo i pojednostavili proces kupovine i prodaje, a usput ga učinili savršeno bezbednim. Zbog primene inovativnih rešenja možemo da imamo veliki promet na tržištu i veliku bazu nekretnina koja nas izdvaja od konkurencije. Ako uopšte imamo konkurenciju.

4. Stalno napredovanje

Od 2016. godine City Expert kompanija je, zahvaljujući inovativnom pristupu, dobila investiciju u vrednosti od 1.500.000 evra od strane South Central Ventures investicionog fonda za dalje unapređenje posla. 2107. godine smo otvorili poslovnicu u Novom Sadu, a početkom 2019. ogranak u Ljubljani.

5. Dodatno osiguranje

Sve agencije tj. posrednici u prometu i zakupu nepokretnosti su zakonom obavezane da budu osigurane od odgovornosti za štetu koja bi mogla da nastane kao posledica neispunjenja ugovornih obaveza, svotom od bar 15.000 evra po osiguranom slučaju, kao i sa najmanje 45.000 evra za sve odštetne zahteve u jednog godini osiguranja. Agencije koje nemaju obavezno osiguranje, ne mogu da rade na tržištu. 

Pre mesec dana, kompanija City Expert je sa Generali Osiguranje Srbija a.d.o zaključila Ugovor o osiguranju profesionalne odgovornosti u posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti na 1.000.000 evra. Na ovaj korak smo se odlučili da bismo pružili dodatnu sigurnost našim korisnicima.

Potpuno drugačiji od drugih

Od početka, 2015. godine do danas, uspešno smo izdali više od 7000 nekretnina i posredovali u preko 700 kupoprodajnih procesa bez ijednog pokrenutog krivičnog postupka. Ako želite da zaista brzo i efikasno prodate nekretninu ili kupite stan – javite nam se.

City Expert
Prodaja stanova Beograd
Prodajem stan u Beogradu