Sačuvajte omiljene nekretnine

Novo iz City Experta

Sačuvajte omiljene nekretnine

Ukoliko ste se u skorije vreme odlučili za kupovinu nekretnine, sigurno dosta vremena provodite tragajući za savršenim stanom. Mi smo želeli da kupcima pružimo jedan novi doživljaj kupovine stana u Beogradu i Novom Sadu, koji bi im omogućio da stan traže čak i kada spavaju, odmaraju ili putuju! Zato smo uveli opciju čuvanja omiljenih nekretnina koja menja način na koji tražimo stanove za vas.

Velika potražnja stanova u Beogradu i Novom Sadu

Veliki broj novoizgrađenih stambenih objekata i povoljne kamatne stope za stambene kredite su uticale na to da je potražnja stanova na prodaju veoma velika. U Beogradu i Novom Sadu svaki drugi kupac je zainteresovan da pronađe jednosoban stan na prodaju, dok više od pola kupaca traga za većim porodičnim stanovima. Ceo proces kupovine stana za nove kupce deluje pomalo konfuzno i zastrašujuće, jer je pronalaženje idealnog stana veoma težak i zahtevan posao.

Velika potražnja je uticala i na to da se stanovi prodaju veoma brzo, pa ako kupac nije spreman brzo da reaguje, postoji velika verovatnoća da će taj stan kupiti neko drugi već kroz par dana. Znajući da imamo veliku odgovornost, jer vam pomažemo da donesete jednu od najvažnijih odluka u životu, odlučili smo da našu agenciju za nekretnine obogatimo za još jednu uslugu.

City Expert prodaja stanova

Kada krene u potragu za novim stanom, potencijalni kupac dolazi na naš sajt i pretražuje nekretnine prema delu grada, godini gradnje i ostalim funkcionalnostima koje ga zanimaju. Uobičajena praksa svakog City Expert kupca jeste da koristi filtere da bi izabrao stan po zadatim kriterijumima i nakon toga zakaže gledanje stana koji mu najviše odgovara.

Međutim, šta ako je potrebno konsultovati se sa ukućanima pre samog zakazivanja gledanja? Šta kada je potrebno uporediti dva ili više stana i izabrati najbolji među njima? Tada treba iskoristiti opciju čuvanja pretrage. Jednostavno, u potragu sa savršenim stanom je potrebno da krenete samo jednom i da uz pomoć ove opcije na tom putu ostanete sve dok ne pronađete ono što vam odgovara.

Kako sačuvati pretragu?

Sačuvana pretraga podrazumeva set svih parametara koje kupac podešava tokom inicijalne pretrage. Na primer, ukoliko vas zanima samo jednosoban stan sa centralnim grejanjem u Beogradu, vi ćete sačuvati sve filtere putem čuvanja pretrage i pokrenuti ovu pretragu samo jednim klikom na dugme.

Zašto nam je ovo bilo važno? Zato što smo želeli da vam omogućimo da na lakši način koristite naše usluge i da svaki put od nas dobijete sve informacije samo putem jednog klika. Pored toga, omogućili smo vam da neke stvari saznate prvi.

Ukoliko sačuvate pretragu i vidite da vam se nijedan stan ne dopada, nemojte je brisati! Istog trenutka kada se na našem sajtu pojavi stan koji odgovara vašim kriterijumima, vi ćete dobiti mejl od nas i dobiti priliku da prvi zakažete gledanje tog stana.

Neka vaša potraga za savršenim domom počne već danas. Pogledajte ponudu stanova, izaberite filtere, sačuvajte pretragu i zakažite gledanje!