SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Novo iz City Experta

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Poštovani korisnici,

City Expert Global doo je društveno odgovorna kompanija. Zato smo, u svetlu razvoja zdravstvene situacije u vezi sa korona virusom, doneli odluku da od četvrtka, 12. marta 2020. godine, ne primamo korisnike u kancelarijama City Experta u Beogradu, Miše Vujića 2, i u Novom Sadu, TC Pariski Magazin, Kralja Aleksandra 12. Hvala vam na razumevanju – obavestićemo vas kad počnemo sa uobičajenim režimom rada i primanjem klijenata u prostorijama City Experta.

City Expert doo u potpunosti funkcioniše i radi kao i do sad, radnim danima, u uobičajenim radnim satima. Naši komercijalisti i agenti prodaje vam za sva pitanja stoje na raspolaganju u Beogradu od 9.00 do 20.00 časova, broj telefona 011 4426000, a u Novom Sadu od 10.00 do 18.00  časova, broj telefona 021 3 400 400.

Naši korisnici i dalje mogu, ako žele, da zakažu gledanje stana online, preko forme na našem sajtu, a vlasnici nekretnina mogu da dobiju najbolju multimedijalnu prezentaciju svoje nekretnine uz najnižu proviziju na tržištu.

Za sva  dodatna pitanja pišite nam na adresu [email protected]

Budite dobro i vidimo se uskoro,

Srdačan pozdrav,

Vaš City Expert