Zbogom, 2017.

Novo iz City Experta

Zbogom, 2017.

Svaki kraj ima miris novog početka, reče neko elokventan. I u pravu je, ubeđeni smo dok, nešto više od 6 sati pred kraj godine, sedimo i svodimo utiske o 2017-toj.

Beše duga godina, ako se meri po uzbuđenjima, energiji i događajima za pamćenje. Započeli smo neke bitne stvari, od nekih (privremeno?) odustali, sve vreme razvijali ono što je dobro, da bude još bolje. Udarili smo temelje ostvarenju ideja koje su se dugo pripremale, čekajući pravi trenutak. Upoznali smo mnogo novih ljudi, rešili mnoga stambena pitanja...

Mnogi od vas će, čitajući ovo pomisliti: Zar vi nemate šta drugo da radite, zar nemate s kim to da radite, umesto što se bavite ovim, sada? Imamo, itekako imamo, ali, ovo nije posao, ovo je naš život.

Jer, kada u ponoć pogledamo ka gradu obasjanom vatrometom znaćemo da mnogi od vas slave u svom domu, a da je deo zasluge za to i naš. I to je dobar osećaj, nemerljivo dobar, kada znate da ste neke živote promenili na bolje. To je nešto što je na korak do prijateljstva.

I zato je sada, dok se Nova godina bliži, nama važno da ovo podelimo sa vama, da vam prenesemo svoje dobre želje, od srca. Srećna vam Nova godina, prijatelji.