Ideje za savršenu novogodišnju dekoraciju

Uređenje stana

Ideje za savršenu novogodišnju dekoraciju

Verujemo da je praznični duh već uzeo maha i u vašem domu! Ukoliko nije - ne brinite, jer uz vrlo malo truda vaš dom može zasijati i izmamiti osmehe kako vaših ukućana tako i svih onih koje ćete ugosititi tokom praznične sezone.

Starinski ukrasi i lusteri

Služite se vintidž dekoracijom da osvežite i ušuškate dom. Starinski ukrasi su se vratili u modu i služiće kao idealan kontrast modernom dizajnu. Nema potrebe za izmišljanjem novih ornamenata kad oni koje već imate mogu poslužiti i ove godine.

Viseće lustere dekorišite klasičnim novogodišnjim detaljima kako biste uneli nov život u prostoriju bez puno truda. Ovim ćete otvoriti prostor i postići sjajan efekat uz minimalno truda.

Ideje za savršenu novogodišnju dekoraciju

Bogata trpeza ali ne samo hranom

Period novogodišnjih praznika obiluje pojačanom ishranom ali nema razloga zašto ne biste pojačali i kreativnost u dekorisanju, posebno kada je u pitanju svečana trpeza. Ukrasite trpezarijski sto raznim  detaljima poput malih romantičnih sveća koje će se nalaziti u posudi sa voćem ili žitom.

Ideje za savršenu novogodišnju dekoraciju

Ukomponujte boje i lampice

Tople i hladne boje definitvno ne idu zajedno pa se potrudite da izbegnete takve kontraste i fokusirajte se na tradicionalnu, ali efektivnu, kombinaciju zelene i crvene boje koja je zaštitni znak svake novogodišnje proslave.

Ideje za savršenu novogodišnju dekoraciju

Izbegavajte kombinacije sa plavom, ljubičastom i srebrnom bojom dok zlatne i bronzane ukrase možete oživeti lampicama, sjajnim trakama, svećama i šljokicama.

Domaća radinost

Nema potrebe za skupim i luksuznim ukrasima kad su ono što dom čini udobnim zapravo kreativne dekoracije koje ste sami stvorili. Postoje razni primeri ali izdvajamo venac napravljen od mašnica, dekorisanje šišarki kao i kreiranje malih anđela od papira. Pomenuti predlozi vam neće oduzeti mnogo novca ni vremena i uspeće da stvore odličan sklop praznične i udobne atmosfere u vašem domu.

Ideje za savršenu novogodišnju dekoraciju

Ukrasite ceo dom

Mnogi se trude samo oko dnevne sobe i zapostavljaju druge prostorije što je greška. Da bi se vaš prostor razlikovao od drugih i da bi se isticao svojim izgledom, neophodno je ceo dom dekorisati makar i jednostavnim detaljima kako bi ambijent bio potpun.

U kuhinji postavite simpatične unikatne salvete i neobične stolnjake dok iznad vrata i u hodniku možete okačiti vence i mašnice kojima dominira crvena i zelena boja.

Ideje za savršenu novogodišnju dekoraciju

Dekorišite i voće, biljke, prozore i sve čega se setite. Ne fokusirajte se samo na tradicionalnu dekoraciju i razmišljajte kreativno.  Uz ovih nekoliko saveta i vrlo malo truda vaš dom može izgledati kao da je pristigao iz najlepše bajke i može stvoriti pravi novogodišnji ambijent u kojem će se svi vaši voljeni osećati ugodno i srećno.

Izdajem stan u Beogradu
Prodajem stan u Beogradu